tpe Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pamiętaj proszę, że to ma być typowo Catch and Release. Mnie w kalendarzu chodzi o pokazanie tej idei. Poza tym podczas głosowania głosy rozejdą Ci się na 5 rożnych fotek. Lepiej wybrać i wstawić jedną, najlepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Szkoda, że zdjęcie jest w rozmiarze 2592x1994 30802_3.JPG Spokojnie - daj do konukrsu i będziemy myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszę jeszcze jedno. Tak odpływa moja życiówka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak na szybko z jukej Edytowane 9 Maja 2014 przez matt 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Super! Sent from my iPad using Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No to skoro powstał tak zacny dział (gratuluje j.pl!!!) wypada równie godnie uczcić! Moja kwietniowa skromna propozycja: 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Wrzucę coś i ja Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Pride 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No to skoro powstał tak zacny dział (gratuluje j.pl!!!) wypada równie godnie uczcić! Moja kwietniowa skromna propozycja:Big-male-C&R-web.jpg zaje... fotka jak na razie mam juz swój typ w tym etapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dzieki Tomku, Niestety mam wrazenie, ze edytor zdjec nieco pogorsza ich jakosc, nawet po edycji w oryginalnym rozmiarze, ale to juz sprawy techniczne dla Redakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tak, po wrzuceniu nasz engine trochę je przycina pod względem objętości i może mieć wpływ na jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zielona kluska ode mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 a to rzadki widok na spinningowo / castingowym forum... ;-) Osobicie uwazam lina za piekna rybke - bez dwoch zdan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) a to rzadki widok na spinningowo / castingowym forum... ;-)Faktycznie strzeliłem małą gafę Osobicie uwazam lina za piekna rybke - bez dwoch zdan. Mam identyczne zdanie na ten temat Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Andan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Bez przesady z ta gafa. Po godzinach, kazdy sobie lowi jak chce i lubi. To kalendarz C&R. Chyba nigdzie nie jest napisane, ze zgloszone rybki musza byc zlowione przynetami sztucznymi (ale potwierdz prosze, bo zwyczajnie nie pamietam). Chodzi raczej o to, co sie dzieje z rybkami dalej i to ten wlasnie aspekt, jest tematem przewodnim. Wiec jak dla mnie ok. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Faktycznie strzeliłem małą gafę Absolutnie tak nie uważam .Lin, ze względu na walory niekoniecznie i jedynie estetyczne, rzadko wraca do wody . To świetny przykład, że wszystkie ryby w spotkaniu z "Jerkbaitowcem" mają szansę .A fotka niczego sobie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dzięki chłopaki za niezlinczowanie i za pozytywne opinie. Post zgłosiłem administracji myślę że będą wiedzieli co z tym zrobić i przepraszam za moje roztargnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zielona kluska ode mnie.Lin.jpg Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jako że,już ostatni dzień kwietnia ,to może podsunę kolegom do wglądu takie dwa zdjęcia rybka uwieczniona na południowych krańcach Unii Europejskiej oraz rybcia z wód północnej Europy Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulej Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam. Ja ze swojej strony przedstawie moje/nasze C&R. pozdrwaiam 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Extra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Czym skorupka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikswonarab Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Extra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wypuszczanko 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi