Skocz do zawartości

Kalendarz jerkbait.pl - Catch and Release 2015 - marzec, kwiecień i maj

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt nie mowil ze jest latwo! ;-) Ja tez przedzierajac sie po krzaczorach dzwigam oprocz sprzetu aparat, dwa obiektywy, tripod, pilot do zdalnego sterowania aparatem i odbiornik. Na koniec na 100 fotek (nie mowie o jednej rybie), raptem kilka jest do pokazania. Ile ryb wypuscilem, zrobilem fotke, a jak juz rybka dawno poplynela sprawdzam aparat, a tam duuuuupa! nieostre, rybka nie w kadrze, ja wygladam jak ostatni gamon, itd, itp.

Taka zabawa, taka cena! Pozniej jednak jak sie juz zrobi fajne foto, to sie je bardziej docenia! nie kazdy lubi sie bawic w fotografa, woli lowic, jego prawo. ktos takze powie, ze dla niego nie ma znaczenia czy fota bedzie z najlepszego Canona czy z byle komorki. Liczy sie wspomnienie pieknej ryby. To tez jest racja. TYm niemniej to wybor kazdego z nas.

Jakis czas temu, zaczalem robic zdjecia i ogladajac kolegow z ktorymi lowilem chcialem miec te zdjecia coraz lepsze. Tak sie zaczela moja przygoda z fotografia i nadal sie ucze i nadal chce wiele poprawic. TYlko czasu coraz mniej na rybki, a w slad za tym na fajne wedkarskie zdjecia.

bez dwoch zdan, jest duzo latwiej gdy aparat trzyma kumpel! Jeszcze lepiej, jak jakas zacna kumpela! ;-) Choc trzeba uwazac, bo kobiety bywaja przewrotne. Za to jak juz leza.... ;-)

Wiec do boju chlopaki! Trzeba probowac, mamy tu juz wiele super fotek. Chyba nigdy nie bylo takiej frekwencji. Na koniec wiekszosc zdecyduje, co chce widziec na swojej scianie! Dekomratycznie! ;-)

KALENDARZ CATCH AND RELEASE - JERKBAIT.PL 2015

Regulamin konkursu:

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO Zdjęcie C&R miesiąca marzec, kwiecień oraz maj na jerkbait.pl

7

1. Każdy Uczestnik konkursu może nadesłać nie więcej niż 5 zdjęć o tematyce wskazanej o tematyce Catch and Release.

Pozdrawiam

Remek

Piękne fotki ale wybierz 5 i wrzuć pojedynczo to łatwiej będzie któreś "zalajkować" :)

Mój faworyt to numer 2 ;)

Edytowane przez MichałM

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...