apioo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Czyli na razie tajemnica :=) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tyle co wiem to napisalem, te skss są na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Luz, chodziło mi tylko o to skąd jesteś, żeby można było je osobiście zobaczyć przed zakupem :=) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Pójdzie jedna sztuka do kogoś z forum i bedzie opinia. Zresztą jak to bede miał w rekach to sam ocenie co to za produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Co do uchwytów to jestem zainteresowany, tylko mam jedno pytanie, co do zdjęć które kolega zapodał, to na fotkach mamu dwa różne uchwyty, jeden to SKSS a drugi to wygląda jak SKSPSM. Pytanie jaki rodzaj będzie dostępny, ewentualnie, jeśli będą dostępne inne modele to będę wdzięczny za info, a i 1 szt. na próbę bym zapodał, także proszę o info na priv co do kosztów i danych do wpłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jak coś to i ja bym przygarnął jeden lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Naradzie bedzie skss ten drugi jest minimalnie tańszy. Kolega mi to przywiezienia najprawdopodobniej pod koniec miesiąca. Sam jestem ciekaw jak z jakością tego uchwytu, według relacji ma być ok. Ma mi fotke podeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Naradzie bedzie skss ten drugi jest minimalnie tańszy. Kolega mi to przywiezienia najprawdopodobniej pod koniec miesiąca. Sam jestem ciekaw jak z jakością tego uchwytu, według relacji ma być ok. Ma mi fotke podeslac No to czekamy cierpliwie, aczkolwiek fotka nawet najlepsza to nie to samo co naoczne oględziny. Jeśli uchwyty okażą się warte grzechu to pójdą jak ciepłe bułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 No to czekamy cierpliwie, aczkolwiek fotka nawet najlepsza to nie to samo co naoczne oględziny. Jeśli uchwyty okażą się warte grzechu to pójdą jak ciepłe bułki Dokładnie i kolega bedzie zama3ial kolejną partie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Mam fote ale innego castingowego uchwytu Edytowane 7 Stycznia 2015 przez esoxlucius1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Też wziąłbym ze 3 sztuki na próbę. Daj znaka jak będziesz miał je już u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A ja 2 szt SKSS, na próbę.Cena na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Mam juz fotki tych skss juz zostały kupione. Czekam na transport Edytowane 9 Stycznia 2015 przez esoxlucius1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Małe chińskie już maja też skss i nie tylko, tak przypadkiem znalezione w sieci.http://www.aliexpress.com/store/group/Graphite-Fishing-Reel-Seat/630661_252674271.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Ciekawe jak z jakością tego? No i 23% VAT trzeba doliczyc Edytowane 9 Stycznia 2015 przez esoxlucius1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Mam juz fotki tych skss juz zostały kupione. Czekam na transport Kiedy je będziesz miał na miejscu? Edytowane 9 Stycznia 2015 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie wiem ,bo nie eksperymentuje ,dla mnie fuji to fuji bez dwóch zdań, no i minimum 10szt ,co dla zwykłego dłubka to na kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kwestia materiałów z jakich to robią jakby były takie jak w mikado to gra warta grzechu.Chociaż u Chińczyków to nic nie wiadomo, może się w rekach rozpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Kiedy je będziesz miał na miejscu?Pod koniec stycznia. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez esoxlucius1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Co prawda DPS i rozmiarówka tylko od 18 w górę, ale może komuś się przyda informacja o istnieniu takiego produktu.http://www.jaxon.pl/Katalog/256_182_akcesoria-wedkarskie/8000_uchwyty-do-kolowrotkow/Produkt/26937_uchwyt-do-kolowrotka-ak-uca.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi