Skocz do zawartości

Zelldo Lures

Skin

Rekomendowane odpowiedzi

Zelldo dzisiaj zabrałem jerka którego kupiłem u Ciebie ,choć ryby nie złapałem trzeba powiedzieć że nie tylko świetnie wygląda ale i super chodzi 

Pozdrawiam

sebson

Cieszę się :) Dostaję już powoli coraz więcej pozytywnych feedbacków odnośnie ich pracy i informacje, że czasem coś chapnie. Czekam teraz na jakieś pierwsze foty zębatych 

• 3 tygodnie później...

Dawno mnie nie było, więc wypada wrzucić kilka fotek. Bawię się trochę z malowaniem i szukam jakiś złotych środków. 

fMwDQIPl.jpg

egAaNhEl.jpg

9PpEcQSl.jpg

Jak szczęście i czas dopisze, to będę odlewał dzisiaj nowy model. 6 centymetrowy, pączek, z przeznaczeniem głównie pod małe drapieżne łakomczuchy. 

Nad pracą poprzedniego pullbaita, wciąż pracuję. Wykonałem kilka testowych odlewów, może uda się je dokładnie przetestować w tym tygodniu. 

• Like 10

Czekam niecierpliwie na zabawę z mniejszymi korpusami. Mam w głowie trochę pomysłów. :)

Planuję się też skupić na bardziej naturalnych kolorach. Ostatnio wyszedł taki fajny sandaczyk, ale to jeszcze nie to. Samym aerografem ciężko nadać naturalne ubarwienie, nie korzystając z dużej ilości szablonów, odcieni, podkładów. Ale gra na pewno warta świeczki. Może jak dorzucę jakąś opalizacje tu i tam, ale to jak na razie dla mnie wiedza tajemna. 

Edytowane przez Zelldo

Pytań o jerka w mniejszej rozmiarowo wersji coraz więcej i chyba dłużej już tego odwlekać nie mogę. Więc zrobiłem już szablon pod 7-8 centymetrowego szczawia. I jest taki maciupci :) Ale okej, zobaczymy co uda się zrobić. Tego czego się obawiam najbardziej, to to czy poradzę sobie z tak małą łuską i czy uda się przenieść tę samą pracę.

Z przyjemnością poczekam na efekty tych konsultacji- tzn . nowe wobki z twojej ''stajni" .

Myślę, że co i rusz będzie coraz lepiej i ciekawiej.

Co prawda średnio chodzę spać o 3, bo w nocy mogę się odpowiednio skupić. I nie powiem, 70% jerka w mniejszym rozmiarze jest gotowe, co mnie samego dziwi, bo zacząłem go 2-3 dni temu? I wygląda naprawdę świetnie, bałem się tak małej łuski, ale niepotrzebnie. Więc w przyszłym tygodniu powinny być już całkowicie gotowy. 

To dobrze , że tak sprawnie idzie bo mam zamiar je wypróbować przed wrześniem.

Na pewno się uda ;) Skończyłem już łuskę, jutro pewnie forma.

Jeśli nie śpisz z powodu swojej pasji, to jesteś na najlepszej drodze do szybkiego rozwoju. ;)

W dodatku słucham audiobooków podczas pracy. I tak się pochwalę, że przez ostatnie 3 miesiące przerobiłem 11 książek, aktualnie słucham Lema. Polecam każdemu kto ma zajęte ręce, brak czasu a wolne uszy. :)

Edytowane przez Zelldo
  • Like 2