Skin Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Pitt, jak bez fajerwerków to ja się w to nie bawie Żartuję oczywiście, myślę, że nie będzie z tym problemu. Z Dieneksem już tutaj obmyślamy barwy bitewne, więc fuszerki na pewno nie będzie Ale jak ja się narobię a nie zobaczę żadnej fotki dorodnego szczupłego.. to rzucę w diabły te woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ze Szwecji to raczej zdjęcia będą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Super wykonanie i malowanie Planujesz może serię 15cm gliderków bez ogonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Super wykonanie i malowanie Planujesz może serię 15cm gliderków bez ogonka? Chodzi Ci o ten sam model, ale bez ogonka czy o coś z kompletnie innymi kształtami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Myślałem o kształcie tych 8,5 cm tylko w wersji big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Ten jest już w większej wersji, może nie 15 cm, ale prawie 13 cm Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Zelldo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Wczoraj odebrałem z poczty zestaw jerków. Jednym słowem masakra. Super malowanie, wykonanie i praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Z takich wieści cieszę się najbardziej na początku sam nie sądziłem, że uda się uzyskać taką pracę nie stosując żadnego steru. Myślę, że warto wykonać jeszcze jeden model mniejszego jerka, ale tutaj już bym stawiał na inny kształt i w kierunku typowo powierzchniowym. Dostałem też informacje, że jerk z ogonkiem sprawdza się całkiem dobrze na szwedzkich wodach i może panowie po powrocie uraczą nas kilkoma zdjęciami dorodnych szczupłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Swietne informacje o tych z ogonkiem tylko czy do mnie dotrą na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Spróbuję je wykonać Robercie. Pamiętam, że wyjeżdżasz 25, więc poświęcę każdą wolną chwilę i powinno się udać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Miałem okazję obejrzeć twoje działa ( własność Pitta ) solidna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Fajnie- dziękuję i czekam , z nadzieją na pozytywny wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Miałem okazję obejrzeć twoje działaDominik rusznikarzem? Cholera, kiedy ten gość znalazł czas na kolejne hobby? Byliście razem na wyjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dominik rusznikarzem? Cholera, kiedy ten gość znalazł czas na kolejne hobby? Byliście razem na wyjeździe? To są skutki pisania w telefonie z auto uzupełnianiem Tak byliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Tak dla draki napisałem To kiedy fotorelacja? Bo od Piotrka żadnych zdjęć nie udało mi się wydębić Coby nie było 100% OT, myślę, że Dominik się nie pogniewa: ogoniak wyhodował sobie lepszy ogon, który pracuje w każdej fazie prowadzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Widok pierwszych zdjęć daje dużego kopa motywacji, bo nie ukrywam, że nieco się ostatnio wypaliłem, ale to raczej przez małe kłopoty osobiste aniżeli brak pomysłów czy inspirujących osób Dzięki @Pitt za świetne zdjęcie i obszerne podsumowanie z dokładnym podkreśleniem jeszcze (coby nie ukrywać) - kilku mniejszych i większych poprawek. Przemyślę wszystko, ułożę plan działania i zacznie się praca pełną parą! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Dawaj, dawaj. Testera masz niemal pod bokiem Ryb to tu nie ma, ale pracę szlifować możemy do woli. A październik tuż tuż. Mam nadzieję, że na drugi weekend X wabie będą gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Forumowiczom śledzącym temat należy się "słowo" wyjaśnienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Forumowiczom śledzącym temat należy się "słowo" wyjaśnienia Ale RAKIETA! Też chcę taką! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Dzięki @Pitt za świetne zdjęcie i obszerne podsumowanie z dokładnym podkreśleniem jeszcze (coby nie ukrywać) - kilku mniejszych i większych poprawek. Przemyślę wszystko, ułożę plan działania i zacznie się praca pełną parą! mysle,ze wklad pracy wyplaci sie sporym oprocentowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jakiś specyficzny tryb prowadzenie tej przynęty jest potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tak. Trzeba ją prowadzić... poprawnie lub prawidłowo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tak. Trzeba ją prowadzić... poprawnie lub prawidłowo. Toś poleciał po bandzie! A tak poważnie, człowiek pyta, to zasługuje na odpowiedź. Każdy może się nie znać, to w końcu jerkbait.pl a nie jakaś wiocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pytanie mało poważne, więc i odwiedź adekwatna. Po prawdzie, nie wiem o co chodzi pytającemu, a odpowiadać pytaniem niegrzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi