Skocz do zawartości

Zelldo Lures

Skin

Rekomendowane odpowiedzi

Pitt, jak bez fajerwerków to ja się w to nie bawie  :lol: Żartuję oczywiście, myślę, że nie będzie z tym problemu. Z Dieneksem już tutaj obmyślamy barwy bitewne, więc fuszerki na pewno nie będzie ;) Ale jak ja się narobię a nie zobaczę żadnej fotki dorodnego szczupłego.. to rzucę w diabły te woblery  :lol:

• 4 tygodnie później...

Z takich wieści cieszę się najbardziej :) na początku sam nie sądziłem, że uda się uzyskać taką pracę nie stosując żadnego steru. Myślę, że warto wykonać jeszcze jeden model mniejszego jerka, ale tutaj już bym stawiał na inny kształt i w kierunku typowo powierzchniowym.

Dostałem też informacje, że jerk z ogonkiem sprawdza się całkiem dobrze na szwedzkich wodach i może panowie po powrocie uraczą nas kilkoma zdjęciami dorodnych szczupłych :)

Tak dla draki napisałem ;)

To kiedy fotorelacja? Bo od Piotrka żadnych zdjęć nie udało mi się wydębić :D

Coby nie było 100% OT, myślę, że Dominik się nie pogniewa: ogoniak wyhodował sobie lepszy ogon, który pracuje w każdej fazie prowadzenia.

• Like 1

Widok pierwszych zdjęć daje dużego kopa motywacji, bo nie ukrywam, że nieco się ostatnio wypaliłem, ale to raczej przez małe kłopoty osobiste aniżeli brak pomysłów czy inspirujących osób :) 

Dzięki @Pitt za świetne zdjęcie i obszerne podsumowanie z dokładnym podkreśleniem jeszcze (coby nie ukrywać) - kilku mniejszych i większych poprawek. Przemyślę wszystko, ułożę plan działania i zacznie się praca pełną parą! 

• Like 2

Dzięki @Pitt za świetne zdjęcie i obszerne podsumowanie z dokładnym podkreśleniem jeszcze (coby nie ukrywać) - kilku mniejszych i większych poprawek. Przemyślę wszystko, ułożę plan działania i zacznie się praca pełną parą! 

mysle,ze wklad pracy wyplaci sie sporym oprocentowaniem  :)

Tak. Trzeba ją prowadzić... poprawnie lub prawidłowo.

:D  :D  :D

Toś poleciał po bandzie!

A tak poważnie, człowiek pyta, to zasługuje na odpowiedź. Każdy może się nie znać, to w końcu jerkbait.pl a nie jakaś wiocha.  ;)