Skocz do zawartości

Zelldo Lures

Skin

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Ah, właśnie robiłem ostatnią poprawkę modelu przed włożeniem w formę i pech chciał, że na własnej skórze poczułem ostre zimno olfowskiej stali.

m5Tx74yl.jpg

Najbardziej boli świadomość uziemienia i przestój w pracy. Bo jedną ręką niestety nic nie zwojuje.

Na szczęście nawet głębsze rany wykonane takim skalpelem goją się dosyć szybko i bez powikłań.

Dzisiaj dam sobie już spokój, ale jutro usztywnię część dłoni i dokończę kilka pilnych rzeczy. I na przyszłość uzupełnię apteczke o środek na natychmiastową krzepliwość rany

Aua....
Coś do oka może wpaść, ołów sam w sobie niebezpieczny, nożykiem łatwo poważną krzywdę sobie zrobić, później nad wodą to wiadomo - mróz albo deszcz i wiatr, ciężkie to nasze życie. Ale ktoś to musi robić, choć szkodliwego nie wypłacają ;)  :)

Wracaj szybko do zdrowia.

• Like 1

Ah, właśnie robiłem ostatnią poprawkę modelu przed włożeniem w formę i pech chciał, że na własnej skórze poczułem ostre zimno olfowskiej stali.

m5Tx74yl.jpg

Najbardziej boli świadomość uziemienia i przestój w pracy. Bo jedną ręką niestety nic nie zwojuje.

Na szczęście nawet głębsze rany wykonane takim skalpelem goją się dosyć szybko i bez powikłań.

Dzisiaj dam sobie już spokój, ale jutro usztywnię część dłoni i dokończę kilka pilnych rzeczy. I na przyszłość uzupełnię apteczke o środek na natychmiastową krzepliwość rany

Na rany polecam propolis, nie ma nic lepszego :)

Pozdrawiam!

• Like 1

Dominiku, odsapnij nieco od tego ciągłego majstrowania i wykuruj prawicę w 100% :) Robota nie zająć, a zdrowie rzecz najważniejsza.

Starałem się nic nie robić, naprawdę się starałem, ale.. gryzło mnie sumienie i dokończyłem formę. ;)

Aua....

Coś do oka może wpaść, ołów sam w sobie niebezpieczny, nożykiem łatwo poważną krzywdę sobie zrobić, później nad wodą to wiadomo - mróz albo deszcz i wiatr, ciężkie to nasze życie. Ale ktoś to musi robić, choć szkodliwego nie wypłacają ;)  :)

Wracaj szybko do zdrowia.

Dzięki Janusz. I masz rację - trzeba uważać. Same pyły mogą już nieźle nabroić na przestrzeni kilku miesięcy. Więc zamiast zastanawiać się tylko nad zwiększeniem komfortu pracy, to warto też pomyśleć nad większym bezpieczeństwem. ;)

Jeśli jerki będą w sprzedaży to proszę o informację. Bardzo fajne :)

Dzięki wielkie! Odezwę się jak będzie wszystko dopięte na ostatni guzik ;)

Na rany polecam propolis, nie ma nic lepszego :)

Pozdrawiam!

Super! Omijała mnie wcześniej ta wiedza. Dopisuję niezwłocznie do apteczkowej listy

• 5 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • 1 rok później...