BreederGoulda Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Tak a przede wszystkim konstruktor bardzo dobry. Czy bardzo dobry to bym sie nie odważył napisać - bo nie gryzłem z pewnością utalentowany i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Oj, słodzicie mi Panowie na ten nowy rok. Ale dobrze dobrze, więcej ma człowiek potem wiary w siebie A tu dorzucam jeszcze dwa zdjęcia. Pomalować już bym to chciał, ale inne zadania są teraz na głowie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 I tak człowiek dłubie i dłubie, rzeźbi i rzeźbi i na koniec urywa Z drugiego brzegu słychać AAA Ale urwał Ale to było dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Gdyby to był jedyny egzemplarz, to bym go nawet do wanny nie wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Co Ty w wannie trzymasz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ah, właśnie robiłem ostatnią poprawkę modelu przed włożeniem w formę i pech chciał, że na własnej skórze poczułem ostre zimno olfowskiej stali. Najbardziej boli świadomość uziemienia i przestój w pracy. Bo jedną ręką niestety nic nie zwojuje.Na szczęście nawet głębsze rany wykonane takim skalpelem goją się dosyć szybko i bez powikłań. Dzisiaj dam sobie już spokój, ale jutro usztywnię część dłoni i dokończę kilka pilnych rzeczy. I na przyszłość uzupełnię apteczke o środek na natychmiastową krzepliwość rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 glebokie rany zawsze lepiej podlozyc hirurgowi pod igle, kilka szwow i taka rana goi sie stanowczo szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na szczęście nie jest tak źle i szwy nie są konieczne. Rana dosyć szybko się zabliźniła i moim zdaniem kwestia 2-3 dni kiedy nie będzie trzeba się już martwić ewentualnym jej naruszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Powrotu do zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dominiku, odsapnij nieco od tego ciągłego majstrowania i wykuruj prawicę w 100% Robota nie zająć, a zdrowie rzecz najważniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Aua....Coś do oka może wpaść, ołów sam w sobie niebezpieczny, nożykiem łatwo poważną krzywdę sobie zrobić, później nad wodą to wiadomo - mróz albo deszcz i wiatr, ciężkie to nasze życie. Ale ktoś to musi robić, choć szkodliwego nie wypłacają Wracaj szybko do zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jeśli jerki będą w sprzedaży to proszę o informację. Bardzo fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ah, właśnie robiłem ostatnią poprawkę modelu przed włożeniem w formę i pech chciał, że na własnej skórze poczułem ostre zimno olfowskiej stali. Najbardziej boli świadomość uziemienia i przestój w pracy. Bo jedną ręką niestety nic nie zwojuje.Na szczęście nawet głębsze rany wykonane takim skalpelem goją się dosyć szybko i bez powikłań. Dzisiaj dam sobie już spokój, ale jutro usztywnię część dłoni i dokończę kilka pilnych rzeczy. I na przyszłość uzupełnię apteczke o środek na natychmiastową krzepliwość ranyNa rany polecam propolis, nie ma nic lepszego Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dominiku, odsapnij nieco od tego ciągłego majstrowania i wykuruj prawicę w 100% Robota nie zająć, a zdrowie rzecz najważniejsza. Starałem się nic nie robić, naprawdę się starałem, ale.. gryzło mnie sumienie i dokończyłem formę. Aua....Coś do oka może wpaść, ołów sam w sobie niebezpieczny, nożykiem łatwo poważną krzywdę sobie zrobić, później nad wodą to wiadomo - mróz albo deszcz i wiatr, ciężkie to nasze życie. Ale ktoś to musi robić, choć szkodliwego nie wypłacają Wracaj szybko do zdrowia. Dzięki Janusz. I masz rację - trzeba uważać. Same pyły mogą już nieźle nabroić na przestrzeni kilku miesięcy. Więc zamiast zastanawiać się tylko nad zwiększeniem komfortu pracy, to warto też pomyśleć nad większym bezpieczeństwem. Jeśli jerki będą w sprzedaży to proszę o informację. Bardzo fajne Dzięki wielkie! Odezwę się jak będzie wszystko dopięte na ostatni guzik Na rany polecam propolis, nie ma nic lepszego Pozdrawiam! Super! Omijała mnie wcześniej ta wiedza. Dopisuję niezwłocznie do apteczkowej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zdrówka Dominik A co Ty jaki zakochany,że łapke wsadził nie tamdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki Marcin Cóż ostrze zjechało i swoje zrobiło. Ale to i tak niezły wynik, bo dobry rok nie miałem żadnego znacznego skaleczenia a z nożem spędzam już więcej czasu niż z niewiastami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Normalny człowiek jak widzi fajną kobitę, to rzuca nóż i leci. A u nas, panie, widzi człowiek fajny nożyk i... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Normalny człowiek jak widzi fajną kobitę, to rzuca nóż i leci. A u nas, panie, widzi człowiek fajny nożyk i... ...się chlasta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Normalny człowiek jak widzi fajną kobitę, to rzuca nóż i leci. A u nas, panie, widzi człowiek fajny nożyk i... ...się chlasta ...bo kobita miała dość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jerki rewelacja, jak będzie coś gotowego proszę o informację - chętnie przygarnę na testy Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Sto lat, spędzonych przy tym tym, co najbardziej lubisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 No cóż, rok minął.. Tylko ja tutaj piszę.. Stu lat, chłopie. I bierz się do roboty. Czas najwyższy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) @Zelldo Lures czy to Twoje dzieło? Jeśli tak to niezły progress, wyglądają obłędnie https://mrzorba.com/shop/?product_count=100 Edytowane 23 Czerwca 2018 przez Pride 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Dzięki, staram się jak mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 @Zelldo Lures czy to Twoje dzieło? Jeśli tak to niezły progress, wyglądają obłędnie https://mrzorba.com/shop/?product_count=100 A to nie Tomiego okonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi