Skin Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Skurczył się trochę w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 skurczybyk, znaczy sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zelldo dzisiaj zabrałem jerka którego kupiłem u Ciebie ,choć ryby nie złapałem trzeba powiedzieć że nie tylko świetnie wygląda ale i super chodzi Pozdrawiamsebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zelldo dzisiaj zabrałem jerka którego kupiłem u Ciebie ,choć ryby nie złapałem trzeba powiedzieć że nie tylko świetnie wygląda ale i super chodzi Pozdrawiamsebson Cieszę się Dostaję już powoli coraz więcej pozytywnych feedbacków odnośnie ich pracy i informacje, że czasem coś chapnie. Czekam teraz na jakieś pierwsze foty zębatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Dawno mnie nie było, więc wypada wrzucić kilka fotek. Bawię się trochę z malowaniem i szukam jakiś złotych środków. Jak szczęście i czas dopisze, to będę odlewał dzisiaj nowy model. 6 centymetrowy, pączek, z przeznaczeniem głównie pod małe drapieżne łakomczuchy. Nad pracą poprzedniego pullbaita, wciąż pracuję. Wykonałem kilka testowych odlewów, może uda się je dokładnie przetestować w tym tygodniu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Podobają mi się te czerwone lica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ratunku oślepłem!!!!!!!!!!!!! :D Mistrzostwo świata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Bawię się trochę z malowaniem (...)To widać Jest w tym sporo radości. Są świetne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Kolory przepiękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Czekam niecierpliwie na zabawę z mniejszymi korpusami. Mam w głowie trochę pomysłów. Planuję się też skupić na bardziej naturalnych kolorach. Ostatnio wyszedł taki fajny sandaczyk, ale to jeszcze nie to. Samym aerografem ciężko nadać naturalne ubarwienie, nie korzystając z dużej ilości szablonów, odcieni, podkładów. Ale gra na pewno warta świeczki. Może jak dorzucę jakąś opalizacje tu i tam, ale to jak na razie dla mnie wiedza tajemna. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Zelldo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Natrysk ma swoje plusy i ciężko z tym walczyć. Chociażby te żywe kolory z przejściami tonalnymi. Świetnie opanowałeś areo, masz ogromne możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Kozackie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Orange pierwsza klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Chyba też mi się najbardziej podoba. Taka słodka landrynka wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Pytań o jerka w mniejszej rozmiarowo wersji coraz więcej i chyba dłużej już tego odwlekać nie mogę. Więc zrobiłem już szablon pod 7-8 centymetrowego szczawia. I jest taki maciupci Ale okej, zobaczymy co uda się zrobić. Tego czego się obawiam najbardziej, to to czy poradzę sobie z tak małą łuską i czy uda się przenieść tę samą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Piękne są o ten orange - zaje....y. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Super wykonanie. Talent plus dobre pomysły i widzimy co z tego wychodzi Piękności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Cześć Panowie, Znajdzie się w naszym gronie pstrągowy wyjadacz, który ma możliwość testów w najbliższych kilkunastu dniach? Potrzebuję także małych konsultacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Guzu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Z przyjemnością poczekam na efekty tych konsultacji- tzn . nowe wobki z twojej ''stajni" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 chylę czoła piękne przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Z przyjemnością poczekam na efekty tych konsultacji- tzn . nowe wobki z twojej ''stajni" . Myślę, że co i rusz będzie coraz lepiej i ciekawiej. Co prawda średnio chodzę spać o 3, bo w nocy mogę się odpowiednio skupić. I nie powiem, 70% jerka w mniejszym rozmiarze jest gotowe, co mnie samego dziwi, bo zacząłem go 2-3 dni temu? I wygląda naprawdę świetnie, bałem się tak małej łuski, ale niepotrzebnie. Więc w przyszłym tygodniu powinny być już całkowicie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 To dobrze , że tak sprawnie idzie bo mam zamiar je wypróbować przed wrześniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jeśli nie śpisz z powodu swojej pasji, to jesteś na najlepszej drodze do szybkiego rozwoju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) To dobrze , że tak sprawnie idzie bo mam zamiar je wypróbować przed wrześniem. Na pewno się uda Skończyłem już łuskę, jutro pewnie forma. Jeśli nie śpisz z powodu swojej pasji, to jesteś na najlepszej drodze do szybkiego rozwoju. W dodatku słucham audiobooków podczas pracy. I tak się pochwalę, że przez ostatnie 3 miesiące przerobiłem 11 książek, aktualnie słucham Lema. Polecam każdemu kto ma zajęte ręce, brak czasu a wolne uszy. Edytowane 12 Lipca 2014 przez Zelldo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi