Skocz do zawartości

Shimano Cardiff 201A

Szymon4999

Rekomendowane odpowiedzi

O ile dobrze pamiętam taki cardiff był w sklepie internetowym FishingMart nie wiem czy teraz jest. Jak nie będzie to warto przemyśleć okrągłe abu, ktore są często dostępne - to tylko sugesria

Jest w jakims sklepie ale za 450zl a na ebay.com za 270zl + przesylka 30zl i za max 17 dni mam mlynek :)

To taki dodatkowy haracz, który musisz zapłacić na rzecz panstwa, żeby tym u władzy zyło się lepiej.....pewnie z 70zł dojdzie

Za ok 250zł masz zadbaną używkę ABU Masz też dostęp do każdej części zamiennej, więc jeśli coś padnie to naprawa jest możliwa i nie jest droga....ale co tam może paść.....chyba tylko niesmarowane łożysko ;)

Edytowane przez minecjusz

Szymon, to że nie masz polskich znaków nie usprawiedliwia takich byków: "majoc", "poczotku", "dzialajo", "puzniej". Bierz się za siebie chłopak póki młody jesteś i nie jest za późno bo aż w oczy kole jak się coś takiego czyta. Człowiek zaczyna myśleć, że ma do czynienia z jakimś trollem. Popraw ortografię choćby z szacunku do ludzi, których prosisz o pomoc i którzy muszą przebrnąć przez te wypociny.

• Like 1

• 2 miesiące temu...

Dziś wędkowałem zakupionym nie dawno Cardiffem 201A i śmiało mogę go polecić . Praca bardzo płynna , maślana a możliwości rzutowe przy dobrze ładującym się kiju już od : główka 7gr. + guma 1,5gr. - komfort na dwóch pinach (45-50m) z brzegu .

Prosze Cie - nagraj mi filmik z jakimś pomiarem.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

nie badz taki niecierpliwy ;)  ja na podobny film czekam juz kilka lat, delikwent obiecal takie dzielo z CC i 1 gramowym woblerem fruwajacym na 50 metrow w rolach glownych, po czym pojechal na ryby do szwecji i ... i jak kamien w wode ... pewnie go jakis skandynawski musky na zab wzial, bo inaczej sobie tego wytlumaczyc nie potrafie ^_^

• Like 3

Pit bo to nie jest tak łatwo nakręcić film. Trzeba wynająć ekipę....wiesz reżyser scenarzysta, aktorzy....zdobyć fundusze, bo wiadomo Hollywood nie jest tanie....trzeba poszukać speca od efektów specjalnych....Nasz rząd za reklamę - ok 1min zapłacił tyle co normalnie się płaci za cały pełnometrażowy film więc może szykuje się coś grubszego w tej sprawie.

PS W Latającego Potwora Spaghetti wierzę....w przynętę 8,5gr posłana tym multikiem na 45-50m nie wierzę, ale mam prawo być ateistą :rolleyes: