Jano Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 lowilem takim modelem duzo, co chcesz wiedziec konkretnie? no wiec jak sie lowi? Jak komfotlrt? Ile go masz? Nic sie strzela nie ma problemow i czy jego parametry dotyczoce nawijania pletki so prawdziwe?@pitttylko spokojnie, weź 3 głębokie oddechy zanim odpowiesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 @pitttylko spokojnie, weź 3 głębokie oddechy zanim odpowiesz... ? O co chodzi? O estetyke?...tak nie dzialajo mi znaki pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 O ile dobrze pamiętam taki cardiff był w sklepie internetowym FishingMart nie wiem czy teraz jest. Jak nie będzie to warto przemyśleć okrągłe abu, ktore są często dostępne - to tylko sugesria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 O ile dobrze pamiętam taki cardiff był w sklepie internetowym FishingMart nie wiem czy teraz jest. Jak nie będzie to warto przemyśleć okrągłe abu, ktore są często dostępne - to tylko sugesriaJest w jakims sklepie ale za 450zl a na ebay.com za 270zl + przesylka 30zl i za max 17 dni mam mlynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 A podatek i ewenrualne cło? Trzeba to doliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 A co to jest to clo i podatek jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Wilki jakieś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jakie wilki? Chbya mam prawo niewiedziec co to majoc 14lat c'noe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) To taki dodatkowy haracz, który musisz zapłacić na rzecz panstwa, żeby tym u władzy zyło się lepiej.....pewnie z 70zł dojdzie Za ok 250zł masz zadbaną używkę ABU Masz też dostęp do każdej części zamiennej, więc jeśli coś padnie to naprawa jest możliwa i nie jest droga....ale co tam może paść.....chyba tylko niesmarowane łożysko Edytowane 29 Marca 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Teraz w szkołach nie uczą co to cło? Ale haracz wiesz co znaczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nie no myslalem na poczotku ze skonczy sie na 270zl puzniej 350zl a teraz ponad 400zl.Moze ktos ma do sprzedania taki multik? Czemu ja nie moge dodac post w dziale kupie zamienie sprzedam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Musisz byc przynajmniej 30 dni zarejestrowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kurde! Jakos wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Szymon, to że nie masz polskich znaków nie usprawiedliwia takich byków: "majoc", "poczotku", "dzialajo", "puzniej". Bierz się za siebie chłopak póki młody jesteś i nie jest za późno bo aż w oczy kole jak się coś takiego czyta. Człowiek zaczyna myśleć, że ma do czynienia z jakimś trollem. Popraw ortografię choćby z szacunku do ludzi, których prosisz o pomoc i którzy muszą przebrnąć przez te wypociny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Teraz w szkołach nie uczą co to cło? Ale haracz wiesz co znaczy? Haracz niem ale cło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush112 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dziś wędkowałem zakupionym nie dawno Cardiffem 201A i śmiało mogę go polecić . Praca bardzo płynna , maślana a możliwości rzutowe przy dobrze ładującym się kiju już od : główka 7gr. + guma 1,5gr. - komfort na dwóch pinach (45-50m) z brzegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dziś wędkowałem zakupionym nie dawno Cardiffem 201A i śmiało mogę go polecić . Praca bardzo płynna , maślana a możliwości rzutowe przy dobrze ładującym się kiju już od : główka 7gr. + guma 1,5gr. - komfort na dwóch pinach (45-50m) z brzegu .Prosze Cie - nagraj mi filmik z jakimś pomiarem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Prosze Cie - nagraj mi filmik z jakimś pomiarem.Czepiasz się Michał, kiedyś było CCC a teraz WCC (Wiara Czyni Cuda). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush112 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Tak - kij ,ustawienie hamulca rzutowego, technika = WCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kurcze, a ja taki ateista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush112 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Nawróć się , nie idz tą drogą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ja wierzacy jestem ale... mimo wszystko prosil bym o filmik bo nawet z curado 201 E 8 gramami bylo by ciezko pacnac na 45 - 50 metrow Chyba ze ja rzucac nie potrafie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 i jak z tym filmem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 nie badz taki niecierpliwy ja na podobny film czekam juz kilka lat, delikwent obiecal takie dzielo z CC i 1 gramowym woblerem fruwajacym na 50 metrow w rolach glownych, po czym pojechal na ryby do szwecji i ... i jak kamien w wode ... pewnie go jakis skandynawski musky na zab wzial, bo inaczej sobie tego wytlumaczyc nie potrafie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Pit bo to nie jest tak łatwo nakręcić film. Trzeba wynająć ekipę....wiesz reżyser scenarzysta, aktorzy....zdobyć fundusze, bo wiadomo Hollywood nie jest tanie....trzeba poszukać speca od efektów specjalnych....Nasz rząd za reklamę - ok 1min zapłacił tyle co normalnie się płaci za cały pełnometrażowy film więc może szykuje się coś grubszego w tej sprawie. PS W Latającego Potwora Spaghetti wierzę....w przynętę 8,5gr posłana tym multikiem na 45-50m nie wierzę, ale mam prawo być ateistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi