Skocz do zawartości

Shimano Cardiff 201A

Szymon4999

Rekomendowane odpowiedzi

Śmieszą mnie oceny typu: Multikiem x rzuciłem przynętą Y na odległość 40-50 m. Wystarczy napisać: rzuciłem na zadowalającą mnie odległość i były efekty ( w postaci ryb, a nie odległości). Wędkarzy, sprzętu i wód jest niemal że tyle, ile userów, o tym piszących. Nie sądzę, aby odległości rzutowe w castingu były najwyższą wartością w tejże, jakże pięknej metodzie, która czasami powoduje miejscami nieuzasadnioną pogoń za odległościami rzutowymi kosztem czucia, precyzji i czystej przyjemności ze stosowania takowej.

• Like 7

• 3 tygodnie później...

Witam wszystkich zainteresowanych Cardiffem ,przez ten czas starałem się zmontować filmik -,, cardiff nie doceniony" lecz stworzenie ekipy nie doszło do skutku  :( .Były negocjacje z Spitzbergiem obiecał fantastyczne winiki lecz niski budżet nie pozwolił na kręcenie filmu. Temat zostawiam  do dyskusji wędkarzom którzy wędkowali Cardiffem i opowiedzą o swoim doświadczeniu :)  , wszystkich pozdrawiam . 

• Like 1

Czyli jak zwykle - pisze się nie prawdę ( żeby nie pisać bzdury ) później chce się udowodnić ale nie da rady a na końcu ładnie się wycofuje. Ale z takimi umiejętnościami rzutowymi chlupie zapisz się na zawody rzutowe bo ciężarkiem 18 gramowym pizniesz po horyzont :)

Edytowane przez meme174
  • Like 3

• 4 lata później...

Ja posiadam,używałem go głównie z dużymi gumami i jerkami od 50g wzwyż,ostatnio podłączyłem do kija 4-21 i juz od 15g masy latało więc w twoim przedziale jak najbardziej.

Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka

Ogólnie pancerny płynek czy szajs?

• 2 lata później...