pitt Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (...) trzeba poszukać speca od efektów specjalnych (...) chyba w fx pies pogrzebany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Śmieszą mnie oceny typu: Multikiem x rzuciłem przynętą Y na odległość 40-50 m. Wystarczy napisać: rzuciłem na zadowalającą mnie odległość i były efekty ( w postaci ryb, a nie odległości). Wędkarzy, sprzętu i wód jest niemal że tyle, ile userów, o tym piszących. Nie sądzę, aby odległości rzutowe w castingu były najwyższą wartością w tejże, jakże pięknej metodzie, która czasami powoduje miejscami nieuzasadnioną pogoń za odległościami rzutowymi kosztem czucia, precyzji i czystej przyjemności ze stosowania takowej. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opinia trafiona na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush112 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam wszystkich zainteresowanych Cardiffem ,przez ten czas starałem się zmontować filmik -,, cardiff nie doceniony" lecz stworzenie ekipy nie doszło do skutku .Były negocjacje z Spitzbergiem obiecał fantastyczne winiki lecz niski budżet nie pozwolił na kręcenie filmu. Temat zostawiam do dyskusji wędkarzom którzy wędkowali Cardiffem i opowiedzą o swoim doświadczeniu , wszystkich pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Czyli jak zwykle - pisze się nie prawdę ( żeby nie pisać bzdury ) później chce się udowodnić ale nie da rady a na końcu ładnie się wycofuje. Ale z takimi umiejętnościami rzutowymi chlupie zapisz się na zawody rzutowe bo ciężarkiem 18 gramowym pizniesz po horyzont Edytowane 18 Lipca 2014 przez meme174 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Hej szukałem opinie o tym multiku ale nic konkretnego, chce go zesparowac z kijem shimano technium casting 21-52g głowie pod szczupaki Posiada ktoś taki młynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Ja posiadam,używałem go głównie z dużymi gumami i jerkami od 50g wzwyż,ostatnio podłączyłem do kija 4-21 i juz od 15g masy latało więc w twoim przedziale jak najbardziej. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Ja posiadam,używałem go głównie z dużymi gumami i jerkami od 50g wzwyż,ostatnio podłączyłem do kija 4-21 i juz od 15g masy latało więc w twoim przedziale jak najbardziej. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu TapatalkaOgólnie pancerny płynek czy szajs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Nie jest szajsem. Napiszę tak: To bardziej budżetowa pozycja modelu Calcutta 201 B, XT przy zachowaniu tej samej wielkości ( ta sama pojemność szpuli, hamulec, polik itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Nie jest zły, ale...Wodzik bardzo blisko szpuli. Zsynchronizowany tylko w modelu 400. Da się rzucać dwusetką, przy trzysetce będzie wyraźnie czuć szarpanie spowodowane oporami na wodziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi