Skocz do zawartości
  • 0

Targi wedkarskie "Na ryby"

admin

Pytanie

Cześć,

Jutro rozpoczynają się targi wędkarskie Na ryby. Zapraszam wszystkich serdecznie. Kiedy będziecie wychodzili z sali zwróćcie na coś uwagę. Napiszcie czy coś zauważyliście szczególnego.

A to progran targów:

SOBOTA, 4 lutego 2006 roku

SALA A

11.30-12.30

Spotkanie z redakcją Wędkarskiego Świata

W spotkaniu udział wezmą: Jacek Kolendowicz, Marek Szymański i Adam Niemiec

12.45-13.45

Wędkarska elektronika

Cezary Karpiński

14.00-15.00

Zarybienia - sposób na ryby?

Roman Pietrzak

15.15- 16.00

Podwodna Polska

spotkanie z Jeremiuszem Dutkiewiczem

16.15- 17.00

Spotkanie z członkami spławikowej kadry narodowej PZW

SALA B

10.00-17.00

Projekcja filmów wędkarskich:

Wyprawa na sumy

Feeder i odległościówka

Opowieści o jesiennych szczupakach

Ryby z głębin

NIEDZIELA, 5 lutego 2006 roku

Hala targowa

11.00 wręczenie nagrody za złowienie największej ryby na przynętę Storm

12.00 aukcja sprzętu wędkarskiego, z której dochód przeznaczony zostanie na rzecz zarybienia wybranych polskich łowisk.

SALA A

11.30-12.30

Wędkarska elektronika

Cezary Karpiński

12.45-14.15

Norwegia - najlepsze łowisko Europy

Eventur Fishing

Gospodarzem spotkania będzie Maciej Rogowiecki, gościem specjalnym - Jacek Kolendowicz. Podczas spotkania można będzie wygrać atrakcyjną wędkarską wycieczkę do Norwegii. Wystarczy wcześniej odwiedzić stoisko biura Eventur Fishing, wypełnić kupon, a następnie przyjść na spotkanie.

15.00-15.45

Światowe nowości karpiowe

Leszek Rutecki

16.00-17.00

Spotkanie z członkami spinningowej kadry narodowej PZW

SALA B

10.00-17.00

Projekcja filmów wędkarskich:

Wyprawa na sumy

Feeder i odległościówka

Opowieści o jesiennych szczupakach

Ryby z głębin

Pozdrawiam

Remek

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wczoraj miałem przyjemność odwiedzić Torwar i zobaczyć przygotowania do targów. Spotkałem paru miłych i znanych panów :D

Stoisk i wystawiających się firm jest dwa razy więcej niż dwa lata temu.

Będzie co oglądać, chociaż na pierwszy rzut oka nie ma jakichś zaskakujących nowości.

Moją uwagę przyciągnęły stoiska zupełnie nowych Dystrybutorów. Dla nas może to być bardzo dobra nowina. Ale o szczegółach opowiemy po targach. :D

Szczerze zachęcam do wzięcia udziału w spotkaniu Podwodna Polska. Będą prezentowane podwodne zdjęcia Pana Jeremiasza Dutkiewicza. To wspaniały fotograf. A jego zdjęcia to pierwsza liga!

Nie wiem czy pamiętacie podwodne zdjęcie z holowanym szczupakiem przez @Pepego. Jego autorem jest właśnie Pan Dutkiewicz. :D

• 0

Bartku, moim zdaniem bardzo fajna relacja gratuluję! Widać, że włożyłeś w nią sporo pracy.

My postaramy się oprócz tematów castingowych uzupełnić relacje o tematy spinningowe i trollingowe. Publikacji dokonamy jak najszybciej bo targi skończyliśmy dopiero dzisiaj.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Chętnie poczytam. Ja byłem tylko w piątek więc siłą rzeczy nie mogłem się skupić na wielu aspektach. Najbardziej ineteresowało mnie rozpoznanie propozycji w kategorii wędzisk i multików. Może ułatwi to trochę początkującym, bo w sklepach prędko tego nie obejrzą.

Pzdr

• 0

Rowniez jestem pod wrazeniem relacji. Kawal dobrej roboty.

Ostroznie jednak podchodzilbym do tego deklarowanego czysto castingowego podejscia.

Na targach spining przeplatal sie z castingiem, jak rowniez innymi metodami. Przynety, ubrania, pojemniki, echosondy, silniki elektr, spalinowe, i jednostki plywajace, downrigery oraz wile innych, mozna zaadaptowac do rozmaitych metod.

Nie wchodze glebiej, zeby nie wyprzedzac powstajacej relacji...

Gumo