grzegorzyk Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Masz rację ale od Aleksandrowa do Kobiałki lipa . Przynajmniej w porównaniu do poprzednich lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 No to fakt, na odcinku "środkowym" byłem może w tym roku ze dwa razy i raczej zupełnie nic się nie działo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja z kolei łowiąc w zasadzie całą jesień od Nieporętu po Kobiałkę, ilośćiowo najwięcej połowiłem w okolicach Aleksandrowa, ale żeby jakościowo powalczyć, musiałem się w stronę Wisły przemieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proem Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) W porównaniu do poprzedniego roku, na no killu chyba pusto jeśli chodzi o białoryb ? W listopadzie rok temu ciężko było łowić na spinning, a w tym roku w listopadzie tam nie byłem, ale teraz jest tam zupełna pustynia, może dlatego też okoni brak. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez proem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) kolego biała ryba była, bo faktycznie nie można było łowić spiningiem w niektórych miejscach.Być może już się rozeszła.Faktycznie ze spiningiem okoniowym efekty słabe - wręcz zerowe. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez pulos1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ciekawe czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Na no killu świetny był ostatni tydzień października i pierwszy listopada. Przynajmniej dla mnie, ale ryby jaki łowiłem to takie zabawowe bardziej 25-28 max, więc sensacji nie było, tyle, że w kilku dołkach dzialo się naprawdę fajnie. Od połowy listopada zaglądałem w okolice Aleksandrowa sporadycznie i jeśli łowiłem to jakieś przypadkowe drobniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dziś też krotka wizyta na kanale... 9 pasiakow, niestety żaden nie przekroczył 30-stki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Miałem podobnie, od połowy października do początku listopada coś się działo, potem już tylko gorzej na końcowym odcinku kanału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja jutro na kanał zawitam. Tydzień temu okonie świetnie braly. Może i w ten weekend będzie się coś działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Żeby nie było, że nie ma tu ryb 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Fajny garbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Żeby nie było, że nie ma tu ryb Olaf , a czemu ten pasiak płacze ? Nie chciał z powrotem do wody? Twardy jesteś i to przynosi wyniki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 cześć ktoś się orientuje czy kanał od straży w stronę mostu kolejowego płynie czy już zamarzło na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajhivo Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 We wtorek się zatrzymał. Wczoraj bylo w miarę cieplo wiec może puściło. Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 mam zamiar w niedziele sie wybrac, daj znac jak bedziesz mial jakies info czy da sie polowic pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Bylem wczoraj i plynelo mozna bylo smialo lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 a coś złowiłeś?lód na 5-6m od brzegu mniej wiecej byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Nie ma żadnego lodu...Ale płynie syf ,że łowić się nie da, trawa,patyki,gałęzie itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 ktos dzis probowal na kanale w okolicach strzazy?lód jest czy płynie?cos sie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 wczoraj rano odcinek od straży do kolejowego z lodem, płynęło tylko środkiem. Po 12 słońce pomogło i puściło, nie bez znaczenia była też policyjna łódka która 2 razy zamieszała wodę i połamała przybrzeżne kawałki lodu. Z rybami słabo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Byłem dzisiaj w nieporecie. Można spokojnie łowić ale przy marywilskiej zamarzniete wszystko. Może na kobialce będzie okej i jeszcze jest dobrze na porcie przy ec ale łowić tam nie wolno i dobrze. Dzisiaj z ryba lipa totalna. Jeszcze tej jesieni nie miałem wypadu bez ryby do dziś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 4 okonie wymęczyłem.. ale bez szału rozmiarowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Byles tam gdzie samica wpada ?chyba jutro pojade moze nie przymarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nie. Byłem kawałek za kładką w Nieporęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi