JunakFlyFishing Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dziś okonie fajnie gryzły. Zlowilem około 20 sztuk ale rozmiarowo bez rewelacji i trafiła się fajna płotka. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Chyba dobrze trafiles z przyneta ... ja tylko dwa ponizej 20 cm.plotka pierwsza klasa.normalnie za pysk?w sumie widzialem cie.z.kolega lowiliscie na wylocie samicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tak płotka za pysk. Były jeszcze dwa leszcze również za pysk i jeden potężny ale pokazał mi gdzie moje miejsce. Tak na wylocie samicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Okonie słabo gryzły ale coś się udało w paski wydłubać. Ale jak nie okonie to leszcze walily jak głupie Edytowane 22 Grudnia 2016 przez JunakFlyFishing 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plewo Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Te cykady to z corony są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Te cykady to z corony są?Tak. Najlepsze cykady na każdą rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plewo Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Szykuję się do kupna tych cykad od października, ale zawsze brakowało mi impulsu do kupna ich, po Twoim wpisie jestem już pewien, że kupię stadko na testy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Na kanale idzie powędkować , czy zmrożone ? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Na kanale idzie powędkować , czy zmrożone ? Dzięki za pomocZmrożone miejscami. Ale w tygodniu kanał po całości odpusci. Coś tam skubie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dziś taka koleżanka i było jeszcze kilka pasiaków 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Chyba będę musiał przystopować z wrzucaniem zdjęć a wrzuce dopiero gdy trafi się jakiś konkret. Może rybki nie spełniają długości regulaminowej forum ale trzeba się pochwalić ze jeszcze jakieś sandacze pływają w kanale. Były jeszcze dwa ale zaparkowaly w zielsku a miałem żyłkę 0.12 i nic nie mogłem zrobić. Był jeszcze szczupak i okonki. Wesołych Świąt wszystkim i dużo zdrowia i samych zyciowek w przyszłym sezonie Forumowe minimum oznacza, że zdjęć ryb mniejszych nie zamieszczamy. A już zwłaszcza ryb niemiarowych.Tu jest jerkbait.pl, nie jakiś Facebook. Tu trzymamy pewien poziom. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Chyba będę musiał przystopować z wrzucaniem zdjęć a wrzuce dopiero gdy trafi się jakiś konkret. Może rybki nie spełniają długości regulaminowej forum ale trzeba się pochwalić ze jeszcze jakieś sandacze pływają w kanale. Były jeszcze dwa ale zaparkowaly w zielsku a miałem żyłkę 0.12 i nic nie mogłem zrobić. Był jeszcze szczupak i okonki. Wesołych Świąt wszystkim i dużo zdrowia i samych zyciowek w przyszłym sezonie Forumowe minimum oznacza, że zdjęć ryb mniejszych nie zamieszczamy. A już zwłaszcza ryb niemiarowych.Tu jest jerkbait.pl, nie jakiś Facebook. Tu trzymamy pewien poziom.Ten sandacz wyglądał na wymiarowego... W każdym razie kosisz na kanale Gratuluje wyników 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Fajnie,ze Junak cos wstawia i mnie np.zacheca zeby ruszyc dupe nad wode. Wiec jutro trzeba sie jeszcze zwodowac na Z.Z. Edytowane 25 Grudnia 2016 przez Darek64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Fajnie,ze Junak cos wstawia i mnie np.zacheca zeby ruszyc dupe nad wode. Wiec jutro trzeba sie jeszcze zwodowac na Z.Z.Dzisiaj tez fajnie było. Zlowilem sandacza 52cm a trzy mi spadły przez żyłke. Był tez szczupak 60cm i trochę okoni ale zdjęć nie wstawie bo nie spełniają forumowego minimum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Nie połowiłem jak kolega , ale przynęta trzy razy większa i plecionka i wolfram i może umiejętności nie te ale parę pasiakówzdecydowało się na coś większego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Nie połowiłem jak kolega , ale przynęta trzy razy większa i plecionka i wolfram i może umiejętności nie te ale parę pasiakówzdecydowało się na coś większego20161225_100100 (1280x720).jpg20161225_100130 (1280x854).jpgFajny pasiak Jutro ja się ustawie na grubszego zwierza Sandacze znalezione to może siedzą jakieś większe bo narazie ten dzisiejszy największy a miałem ładniejsze ale zylka 0.12 to co mogłem zrobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Dzisiaj 7 sztuk ale same przyzwoite Edytowane 26 Grudnia 2016 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Niech Was....pięknie łowicie. Zazdroszczę.A mnie przemocą trzymają 300 metrów od Wieprza, ledwie parenaście km od jego źródeł. I nie mam wędki. Ani karty wędkarskiej. Jak żyć? Nawet woblerów nie mogę postrugać, much pokręcić, blach poklepać... obraz nędzy i rozpaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 A ja sie w sylwestra wybiore dopiero ... Lapales blizej mostu kolejowego czy gdzies przy ujsciu samicy? Okonie widze ze tak ok 25 tki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ani tu ani tu , trzeba ich poszukać . Trudno trafić kilka w jednym miejscu.Dzisiaj piechotką tak z 7 kilosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Niech Was....pięknie łowicie. Zazdroszczę.A mnie przemocą trzymają 300 metrów od Wieprza, ledwie parenaście km od jego źródeł. I nie mam wędki. Ani karty wędkarskiej. Jak żyć? Nawet woblerów nie mogę postrugać, much pokręcić, blach poklepać... obraz nędzy i rozpaczy. To woda górska i tak byś nie połowił, no chyba że na muchóweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ani tu ani tu , trzeba ich poszukać . Trudno trafić kilka w jednym miejscu.Dzisiaj piechotką tak z 7 kilosków Jacek dobrze prawi.. ja dziś też obstukałem metr po metrze ładny kawałek kanału - do 20 sztuk nie dobiłem, do 30 centów też niestety nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jacek dobrze prawi.. ja dziś też obstukałem metr po metrze ładny kawałek kanału - do 20 sztuk nie dobiłem, do 30 centów też niestety nie Z jednego miejsca miałem max 2 sztuki i parę pęknięć . Ale nie dziwię się bo nastawia się na grubsze z duża przynęta. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Niech Was....pięknie łowicie. Zazdroszczę.A mnie przemocą trzymają 300 metrów od Wieprza, ledwie parenaście km od jego źródeł. I nie mam wędki. Ani karty wędkarskiej. Jak żyć? Nawet woblerów nie mogę postrugać, much pokręcić, blach poklepać... obraz nędzy i rozpaczy. Rozumiem że dwóch trzyma za ręce a trzeci wlewa... Pół biedy jak kieliszkiem, gorzej jak szklanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jakby dwóch trzymało a trzeci wlewał tobym sobie poradził. Ale tutaj cały szkopuł zasadza się w zdradliwości niewieściej, jej piekielnej przewrotności i podstępnności. No i tym oto sposobem znalazłem się tuż obok pięknej wody, nie mając sprzętu wędkarskiego ani karty, ot dramat Toteż kontentuję się dobrym jedzeniem, dobrym napitkiem, dobrym towarzystwem i w sadło obrastam. Niby wszystko fajnie, tylko na ryby by się chciało. Dziś na szczęście pogoda zrobiła się taka, że łowienie byłoby niemożliwie, to i sumienie spokojniejsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi