w6i6e6 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 A jak sytuacja ze zlodowaceniem na Kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 A jak sytuacja ze zlodowaceniem na Kanale?Można wszędzie lowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Miód na moje serce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dzisiaj na kanale warunki ekstremalne. Fala jak na zalewie albo i większa. Ale fajna płotka wyjechała(38cm). Ciągle tej 40stki złowic nie mogę. Może wiosną się uda. A i spotkałem Michała Krzyżanowskiego i to on robił mi zdjęcie. Rzadko spotyka się takie osoby na kanale 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 fajna a z okoniem coś sie dzieje?w piątek się wybieram w te rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 fajna a z okoniem coś sie dzieje?w piątek się wybieram w te rejonyWczoraj gryzły a dzisiaj jeden tylko... Za duży wiatr był i pewnie dlatego nie zarly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Od 01.01 wjeżdżają hordy dziadków z gruntem i wszystko leci do wora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Szkoda gadać... Ja dziś dzwonilem zeby dziadow zgarneli ale zdazyli zwiać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Szkoda gadać... Ja dziś dzwonilem zeby dziadow zgarneli ale zdazyli zwiać... I dobrze, jak by tak wszyscy dzwonili to dziadki nie nadaza zmykac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 I dobrze, jak by tak wszyscy dzwonili to dziadki nie nadaza zmykac Stali bywalcy tam przychodzą. Ciągle uchodzi im to na sucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Bedziesz dzwonil, jak ktos wezmie z Ciebie przyklad i tez zacznie reagowac to wczesniej czy pozniej kogos capna Jak nie bedzie reakcji ze strony wedkarzy, to to sie nigdy nic nie zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Nie wiem komu ten odcinek NK przeszkadzał ????. Chory kraj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Według mnie zdjęli odcinek no kill w ramach rekompensaty za zakaz łowienia w portach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Według mnie zdjęli odcinek no kill w ramach rekompensaty za zakaz łowienia w portach... Tylko, że akurat sam Port Żerański (odcinek obecnie zamknięty) nie był zbyt popularny w stosunku do innych odcinków kanału. Raczej to nie ten powód. PZW mogło nawet nie wiedzieć, że Urząd Marszałkowski planuje taki zakaz. Zakaz zdjęli bardziej z analizy gatunków ryb jakie się łapie odcinku No Kill. Tam głownie wyjeżdżał do siatek białoryb. Okręg Mazowiecki wydał w zeszłym roku swoją analizę, która uzasadniała odłowy rybackie sugerując, że w ZZ jest za dużo białorybu. Pytanie więc po co chronić karpiowate które na zimowiska wchodzą do kanału skoro rzekomo jest ich za dużo? Nie podzielam tej opinii ale wnioski takie można wyczytać z odpowiedzi na pytania z kół zadane w 2015 roku podczas walnych zgromadzeń. Już wtedy padła sugestia, że No Kill może się na Żerańskim nie utrzymać. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez luk_80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 dajcie namiar na mobilnego ssra a chetnie skorzystam w piatek albo sobote sie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dzisiaj pasiaki walily aż miło. Wyjechało około 30 sztuk i rozmiarowo bardzo przyjemnie. Dzień udany tylko szkoda ze trzeba było spadać bo czasu mało... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_kos Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 ładne pasiaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Mateusz widzę że masz rozpracowany kanał w tym roku jak mało kto. Powodzenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jeśli chodzi o temat NK na kanale i jego wycofaniu. To ostatnio w sklepie wędkarskim spotkałem się z teorią, że cały ten zakaz był nieporozumieniem. Bo białoryb odszedł z odcinka NK, niby dlatego, że wędkarze nie łowili na nimi nęcili rybę na odcinkach gdzie można ją zabierać przez co odeszła z odcinka NK w tamte rejony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Jeśli chodzi o temat NK na kanale i jego wycofaniu. To ostatnio w sklepie wędkarskim spotkałem się z teorią, że cały ten zakaz był nieporozumieniem. Bo białoryb odszedł z odcinka NK, niby dlatego, że wędkarze nie łowili na nimi nęcili rybę na odcinkach gdzie można ją zabierać przez co odeszła z odcinka NK w tamte rejony:)Czysta teoria , i pewnie z punktu widzenia właściciela sklepu w którym to słyszałeś ,zyski spadły mu o połowę, bo mniej teraz sprzedaje zanęty i robaków. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez grzegorzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jeśli chodzi o temat NK na kanale i jego wycofaniu. To ostatnio w sklepie wędkarskim spotkałem się z teorią, że cały ten zakaz był nieporozumieniem. Bo białoryb odszedł z odcinka NK, niby dlatego, że wędkarze nie łowili na nimi nęcili rybę na odcinkach gdzie można ją zabierać przez co odeszła z odcinka NK w tamte rejony:)A to dziwne. Wydaje mi się ze tego bialorybu jest znacznie więcej. W tamtym roku nie miałem takiej ilości bialorybu na spina. Dziady są już uchachane bo będzie można mięso brać ile wlezie i szarpać w nocy. Takie rzeczy tylko w Polsce. Czasem żałuje ze nie mieszkam za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nic o zyskach nie mówił, zresztą ten sklep jest raczej zbyt daleko od kanału. Ja osobiście w to nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Odnośnie odcinka No Kill, to już na etapie odpowiedzi na coroczne wnioski z kół zarząd okręgu sugerował jego zniesienie. Strona 12 pytanie nr 35 http://ompzw.pl/modulesData/files/4606_wnioski_z_kol_calosc_zarzad_wyslane_do_kol_8h3hweq0.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 dajcie namiar na mobilnego ssra a chetnie skorzystam w piatek albo sobote sie wybieramNie mam 100% pewności, że aktualne:502 076 194 Artur Stolarski komendant warszawski PSR 22 619 90 77 i 22 603-68-60 dyżurny komisariatu rzecznego policji 22 773 94 60 komenda wojewódzka PSR 602 388 818 zastępca komendanta PSR Warszawa 793 022 609 SSR po godzinie 17 Killerek 22 7748757 Policja wodna Zegrze 502 076 200 Wyszków Komendant Posterunku PSR - Adam Kisielewski Źródło:http://wedkarskiemazowsze.pl/showthread.php?tid=250 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ostatnio czytałem w biuletynie statystyki z działań PSR ... włos się jeży na głowie jak ta nasza straż jest skuteczna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi