jacekp29 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pogonilem ostatnio zawodnika w biały dzień łowil z opadu główką 20g za szczupakiemna na no kill Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pogonilem ostatnio zawodnika w biały dzień łowil z opadu główką 20g za szczupakiemna na no kill Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaHmm, ale może poprostu chciał szybki opad i szurać po dnie? Jeżeli guma i zwykła główka, bez dodatkowych haków, to w sumie co złego robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Był ktoś dzisiaj przy straży?jakieś efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Był ktoś dzisiaj przy straży?jakieś efekty?Ja dziś 8 okoni bez rewelacji... Edytowane 30 Grudnia 2016 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 jak jutro złapię z 5 szt. to będzie już fajnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 jak jutro złapię z 5 szt. to będzie już fajnie ... Jak będzie taka pogoda jak dziś i wczoraj to zlapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Hmm, ale może poprostu chciał szybki opad i szurać po dnie? Jeżeli guma i zwykła główka, bez dodatkowych haków, to w sumie co złego robił?Sory ale tam jest może dwa metry wody i kupa białorybu .W grudniu na zimowisku bardzo bardzo szybki opad jest bardzo niewskazany i niemile widziany prze ze mnie . Ryba jest przy tej temperaturze bardzo niemrawa , i taki opad tylko na tołpygi działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ciekawe jakby on się poczuł gdyby plywal sobie przy dnie i ktoś by mu "szural" główka 20g po głowie. Nawet dzisiaj zauważyłem ze ludzie dla zabawy podczepiali bialoryb. Trochę nie fajne zachowanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ja dziś 8 okoni bez rewelacji...Mateusz intensywnie spędzasz ferie . Chyba więcej jesteś nad wodą niż w domu , zazdroszczę i gratuluję wyników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Mateusz intensywnie spędzasz ferie . Chyba więcej jesteś nad wodą niż w domu , zazdroszczę i gratuluję wyników Chyba co dziennie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Był ktoś dzisiaj przy straży?jakieś efekty?Ja dzisiaj zrobiłem objazd - 2 h w Nieporęcie - 4 okonki, potem 4 szt w godzinkę w Aleksandrowie i 3 szybkie w okolicach Marywilskiej - tu najfajniej, bo możnabyło rzucać na lód i ściągać gumę z krawędzi - okonie brały na skraju lodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Mateusz intensywnie spędzasz ferie . Chyba więcej jesteś nad wodą niż w domu , zazdroszczę i gratuluję wyników Przerwa swiateczna to korzystam ile wlezie. Na wodzie codziennie od 22.12 Edytowane 30 Grudnia 2016 przez JunakFlyFishing 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zrobiłem dziś zakończenie sezonu 2016 na Kanale Żerańskim , a konkretniej na odcinku Marywilska . Okonków było sporo , ale same maleństwa .Sezon zakończony , czas myśleć o 2017.Życzę wszystkim kolegom Szczęśliwego Nowego Roku , udanego nowego sezonu wędkarskiego i do zobaczenia nad wodą . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 No i ja zakończyłem na kanale , okonie nie współpracowały ze mną 1 sztuka jakieś 25 cm i szczupaczek jakieś 55 cmJutro zaczynam nowy Wszystkiego co naj w nowym roku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 No i ja też dzisiaj byłem , i wczoraj , i przed wczoraj . Całkiem nieźle się sezon zakończył. Dzisiaj na koniec na grubo. Jeden podlotek szczupaczy -50+ , i branie ogromnej ryby ,takie na jakie się czeka długo. Ryba spadła po 10-15 sekundach po braniu , nigdy nie miałem tak zniszczonej gumy po braniu.Kolega z którym byłem połowił za to okoni , małe ale nieźle brały. Wszystkim forumowym kolegom życzę w Nowym Roku poprawienia rekordów życiowych,. . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja dziś 4 okonie i dwa naprawdę fajne garby spadły na cykadke... Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku, udanego nowego sezonu i wielkich ryb 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dziś na kanale jeden okoń gruby na koniec spaceru, plus zrobiłem kilka zdjęć Koledze po kiju z jego okoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Orietuje się ktoś czy Kanał Żerański jest skuty lodem na całej długości? Czy może są odcinki gdzie da się łowić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zapomnij tylko przereble 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Da się już?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Cały czas można "tolko astarożna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Tia. Juz dwa razy w tym sezonie trafiłem na oparzeliska na kanale. A to chyba całkiem niezły wynik jak na 3 wypady. Generalnie sąsiedztwo bobrów nie robi dobrze na grubość lodu najwyraźniej Z ciekawostek - są ślady jakiegoś dwuśladu na środku kanału....ja się boję piechotą chodzić mimo, że za wiele nie ważę, a tu ktoś taką fantazję ma ułańską... No wręcz zawstydzony bym się poczuł, gdybym nie wiedział jak działa dobór naturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Miałem na myśli spinna;)) Myślicie, że ile dni ciepła trzeba, żeby Kanał puscił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Miałem na myśli spinna;)) Myślicie, że ile dni ciepła trzeba, żeby Kanał puscił?Sam się nie mogę doczekać... Trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. Patrząc na pogodę długoterminowa może w połowie marca kanał odpusci ale kto wie może wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Na spina to teraz tylko Wisła...ale to raczej dla przewietrzenia i cwiczenia refleksu w omijaniu żyłką kry...przynajmniej ja raczej nie umiałbym teraz znaleźć kleniojaziuchów, a pasiaków skłonić w takich warunkach do brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi