JunakFlyFishing Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Ja dzisiaj szczupak 64cm. Szkoda ze zdjęcia wrzucić nie mogę... To prawda okoni brak. Paprochy, kopytka i inne wynalazki i nawet stuknięcie. Jak zwykle szczupak honor uratuje Edytowane 25 Lutego 2017 przez JunakFlyFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Ja dzisiaj szczupak 64cm. Szkoda ze zdjęcia wrzucić nie mogę... To prawda okoni brak. Paprochy, kopytka i inne wynalazki i nawet stuknięcie. Jak zwykle szczupak honor uratuje Jak już Ty piszesz, że okoni brak to od razu się lepiej poczułem . Jutro zrobię chyba poprawkę 64cm jak na kanał dobry przyłów Edytowane 25 Lutego 2017 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) W tamtym roku miałem szczupaka 96cm na falbecie wtedy była zabawa. Jutro tez będę w okolicy straży jakby co Edytowane 25 Lutego 2017 przez JunakFlyFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Okonie jeszcze pod lodem:) Ostrożnie na portach - wczoraj jeden kolega zaliczył kąpiel....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Bez ryzyka nie ma zabawy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Bez ryzyka nie ma zabawy A później płacz w domu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Wole siedzieć w domu dupe grzac niż potem pływać w przereblu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Ej tam ej tam w domu to ludzie umierają ????jak się wie gdzie i jak chodzić to tragedji nie ma????byle robić to z głową. Edytowane 26 Lutego 2017 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Chyba już nie jeden tak mówił... i nie jednego znaleziono zimnego... Edytowane 26 Lutego 2017 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Na portach można śmiało jeszcze "ryzykować "więc lepiej iść na ryby zamiast w domu siedzieć ????zresztą co kto lubi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mam trzech kolegów którzy przeżyli załamanie lodu . Przed tą traumatyczną przygodą byli zawziętymi wędkarzami pod-lodowymi . Od tamtej pory niema opcji żeby ich namówić na łowienie z lodu. Mam też dwóch kolegów, którzy pomimo tego że wylądowali pod lodem łowią z lodu dalej. Wszystko zależy od psychiki , ale przede wszystkim okoliczności towarzyszącym tym zdarzeniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy87 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam kolegów wędkarzy. Wczoraj i dzisiaj byłem nad kanałem i od Kobiałki do Nieporętu lodu już właściwie nie ma jednak okonie nie chcą współpracować. Wczoraj małe woblerki i kopytka a dzisiaj paprochy i efekt ten sam - powrót do domu o kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam kolegów wędkarzy. Wczoraj i dzisiaj byłem nad kanałem i od Kobiałki do Nieporętu lodu już właściwie nie ma jednak okonie nie chcą współpracować. Wczoraj małe woblerki i kopytka a dzisiaj paprochy i efekt ten sam - powrót do domu o kiju Okonie są tylko leżą na dnie i maja przynety w czterech literach. Ostatnio zlowiony szczupak był cały w robalach. Musiałem mu pod pysk rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy87 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Prognozy pogody są obiecujące więc miejmy nadzieję, że za 2-3 tyg zrobi się ciekawiej A tak przy okazji, była to moja pierwsza wizyta na kanale w ogóle - może jakieś cenne podpowiedzi ze strony bardziej doświadczonych kolegów? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Chyba już nie jeden tak mówił... i nie jednego znaleziono zimnego... "Zimny" to wędkarz podlodowy,ten mądrzejszy(cieplejszy)to wędkarz łowiący z lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dziś Kanał - jeszcze z lodu kilka okoni 23-28 cm, kilka płotek, dużo drobiazgu, lód jest taki sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dziś Kanał - jeszcze z lodu kilka okoni 23-28 cm, kilka płotek, dużo drobiazgu, lód jest taki sobie....A poziomki leżą smutne w pudełku... Nie ma co ryzykować. Lód kaszana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ładnie Mario gratki kanał mam pod nosem a wycieczkę sobie aż za Białobrzegi ????zrobilem.????????ale zresztą wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mati dobra dobra my i tak wiemy gdzie je łapiesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mati dobra dobra my i tak wiemy gdzie je łapieszMam takie miejsce o którym nikt się nie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ta są tacy jak taki dziad na kanale co bolenie do marynaty wsadza więc konspira to podstawa???????? Może i tu jest miłośnik boleni w "tomaterze"???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Znajomy zaliczył kąpiel na 1-szym, ja byłem na 3-cim.Przy obecnej temp - myślę, że jeszcze dwa dni będą bezpieczne>Tylko ja to waga kogucia:) mogę wchodzić zaraz po kaczkach:)A korci jeszcze połazić - teraz powinny już i linki podgryzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A z tym dziadem-amatorem boleni(i jazi!) w occie to fakt.....sępił złowione ryby.....pełna dramaturgia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja też w piątek i niedzielę zaatakowalem kanał. Przez 4 godziny wymeczylem 4 okonie, ale nawet mierzone parami nie byłyby powodem do dumy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A teraz poważne pytanie - na odcinku most na Modlińskiej - Płytowa dam radę pod koniec tygodnia połazić ze spinem???Z Włoch mam kawałek i nie chce mi się jechać żeby oglądać lód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi