alberto25 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie u mnie ... Dzis od 11 do 16 kobialka,nieporet,bialolecka,aleksandrow i ani dotkniecia Zszedlem do 3cm gumy plus 1g i dupa Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Są postępy.. Ostatnio 1 kontakt na godzinę.. Dziś już 7 ryb i 2 spady w niecałe 3h wiosna idzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 na jakim odcinku i o jakiej porze dnia tak połapałeś?ja dzis 5h i bez kontaktu ... łowić to trza umieć pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Część w nieporecie a część w okolicach kobialki. Generalnie z ciężkim sercem o 10 się zwijalem, bo zaczynaly się rozkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 ja o 11 zaczalem na kobialce, potem aleksandrow i nieporet, na koniec białołecka, obrotowka 1, głowki od 0,9 do 3g plus gumki 3-6cm bez dotkniecia ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Są postępy.. Ostatnio 1 kontakt na godzinę.. Dziś już 7 ryb i 2 spady w niecałe 3h wiosna idzie Zdrajca , nawet nie zadzwonił. Pięknie , gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Zdrajca , nawet nie zadzwonił. Pięknie , gratuluję . Pytał, pytał i dopytał - zapraszam w weekend na okoniowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) W tamtym roku zima była bardziej łaskawa i okonie braly już na początku lutego.W tym roku trzeba odpuścić paski i zabrać się za klenie i jazie bo zaczęły się rozkręcać Edytowane 1 Marca 2017 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dziś godzinka - przed rurą 3 wymiarowe pasiaczki ale gabaryty słabe.....Namierzone okosondą z samochodu w sensie drobnicy, a koło niej oksy:)Lód jeszcze na Marywilskiej do mostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Dziś godzinka - przed rurą 3 wymiarowe pasiaczki ale gabaryty słabe.....Namierzone okosondą z samochodu w sensie drobnicy, a koło niej oksy:)Lód jeszcze na Marywilskiej do mostu.oooo to do poniedziałku będą moje miejscóweczki wolne od lodu trzeba w weekend uzupełnić braki w pudełkach i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Może ktoś ma ochotę na wspólny wypad w niedzielę w porannych godzinach nad kanał?? Nie jestem zbytnio obyty z tą wodą, zazwyczaj Zegrze było grane. Wiem, że oddzielny jest temat na umawianie się na ryby, jednak zauważyłem brak zainteresowania tamtą stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ja w niedzielę odpadam Natomiast dziś 3 pasiaczki 20cm+. Miło o tyle, że szedłem jedynie wykąpać gumy i rozprowadzić lepiej smar na trybach kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ja pewnie pojadę na na ujście Samicy do kanału ale raczej pognębić białoryb i zobaczyć stare gęby ???????? bo ponoć zaczyna się tam krótko trwałe eldorado???????? ,a po 6 dniach "orki"będę za bardzo zryty by ,ganiac ze okoniem który kiepsko jeszcze żeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 To co...Do zobaczenia jutro nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Szału nie było dzisiaj. Okoni nie znalazłem (2 przypadkowe) ale Białoryb też w żaden sposób nie chciał współpracować. Jutro ma być ładniejsza pogoda więc można próbować ☺Na spławik trochę Białoryb u wyjechało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Widzę ze jutro dużo osób będzie. Trzeba będzie odpuścić pasiaki i zabrać się za bialoryb bo dzisiaj dobrze brał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Też tak kolego???????? słyszałem (dostałem cynk) i w ndz nad ranem przy ujściu się melduje????????????bo jutro orka do 15 pewnie????a białoryb tak do końca marca tylko będzie tam pięknie brał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Spodziewałem się że w dzień roboczy będzie luźno. No i się ździwiłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Nic nowego ????????????to miejsce jest tak "sławne"ze najlepsi zawodnicy po ciemku z latarkami miejsca pilnują jeżdżę tam od 5-6 lat i jest tak samo 2 razy do roku jeżeli chodzi o frekfencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snufficator Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Spodziewałem się że w dzień roboczy będzie luźno. No i się ździwiłem...20170303_212837.jpg Ryby biorą to bierze się urlop na żądanie Wie ktoś jak w portach przy modlińskiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Spodziewałem się że w dzień roboczy będzie luźno. No i się ździwiłem...20170303_212837.jpgPolska rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 To co...Do zobaczenia jutro nad wodą Jaki odcinek Marcin atakujesz i o której? Może być na pw Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Spodziewałem się że w dzień roboczy będzie luźno. No i się ździwiłem... To już jest norma, że tam gdzie można połowić, bo ryba aktywna, to robi się tłoczno.Emeryci i renciści wyposzczeni zimą tylko na to czyhają i oblegają całymi dniami takie miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Je bende tam w okolicy, to się na pewno złapiemy. Damy popalić okoniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi