Skocz do zawartości

Kanał Żerański

Patrinho

Rekomendowane odpowiedzi

Sam wiesz ile. Sam wiesz jak to wygląda wiec po co się pytasz. Nie broń ich. Buractwo trzeba tępić. Dzisiaj zadzwonię do znajomego to zrobią z nimi porządek. Żeby chociaż limitów przestrzegali no ale po co. Lepiej brać po kilka kilo ryb dziennie. Ba i jeszcze w nocy szarpia wiec sobie policz ile tego będzie.

Ja ich nie bronię???? sam tępie jak dobrze wiesz tych co wymiarów nie trzymają, i limitów czy to na kanale (ile inwektyw słyszałem to ja sam wiem) czy nad Wisłą.A późną jesienią utrudnimy życie "ludziom"tam, gdzie od bywa się co roku pogrom okonia ????tak jak było w planach????

Dzisiaj łącznie 11 sztuk. Rozmiarowo słabo bo takie 20-25cm ale lepsze takie niż żadne. Wstawie zdjęcie największego. Uwielbiam te kolory :)

Skoro 20-25cm, to największemu brakuje 5cm do forumowego minimum...

http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

• Like 2

Kolego Snufficator dobre miejscówki na bialoryb i, nie tylko o tej porze roku zaczynają od Aleksandrowa w kierunku Zegrza.a gdzie taka masakra się odbywa( a odbywa się co roku )to chyba nikt ci nie powie ale to jest taka tajemnica jak to że kaczor lubi kotka????

Edytowane przez Karas06
  • Like 2

Była masakra....

Policjanci sprawdzający dziś  karty wędkarskie pytali mnie czy to jakieś zawody ..

To było do przewidzenia :ph34r: . Warszawska Wisła jeszcze nieczynna , Kanał czynny tylko częściowo , ładna pogoda i wieści że biało-ryb gryzie ,zrobiły swoje. :(

Trzeba to przeczekać , aż nastąpi rozproszenie :D .

Edytowane przez pisarz
  • Like 1

Panowie.

Gadu gadu....

15.03 walne zgromadzenie na którym zostanie zmieniony statut pzw.

http://jerkbait.pl/topic/87789-pzw-nowy-statut-już-nie-związek-sportowy/

Obecna władza chce swojego umocnienia i ma nas w pupie.

Przykład? Włączenie pzw łódź do om. Zgadnijmy na kogo oddadzą głos chłopaki z Łodzi. Oni mieli około 300 ha wody, głównie jeździli na Płock po mięso tylko trzeba było płacić dodatkową danine om.

A teraz za free mogą ...

A ty wędkarzu... nic nie zrobisz... A ryby nie będzie..

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez ezehiel
  • Like 2