kamildarbanski Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Dziwisz sie ze jest tam tylu ludzi? Wynik "znajomego" z 28.02 na 1.03 cos jeszcze tu dodac? Edytowane 3 Marca 2017 przez X Y Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Czasami mam ochotę wziąć wędki tych dziadów i w.....dolić je do wody a z nimi podobnie. Ci ludzie niszczą wszystko. I tak będzie codziennie przez całą wiosnę a potem jesienią. Ile kilogramów dziennie leci do wora. To się w głowie nie mieści... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Ile?????????najlepsi po kilkanaście kilo????w dobrym dniu ale to trwa tam tylko do końca 03.a puzniej brania milkną aż do późnej jesieni???? Edytowane 4 Marca 2017 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Sam wiesz ile. Sam wiesz jak to wygląda wiec po co się pytasz. Nie broń ich. Buractwo trzeba tępić. Dzisiaj zadzwonię do znajomego to zrobią z nimi porządek. Żeby chociaż limitów przestrzegali no ale po co. Lepiej brać po kilka kilo ryb dziennie. Ba i jeszcze w nocy szarpia wiec sobie policz ile tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ja ich nie bronię???? sam tępie jak dobrze wiesz tych co wymiarów nie trzymają, i limitów czy to na kanale (ile inwektyw słyszałem to ja sam wiem) czy nad Wisłą.A późną jesienią utrudnimy życie "ludziom"tam, gdzie od bywa się co roku pogrom okonia ????tak jak było w planach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Bo to takie Kormorany w ludzkiej skórze.Kormoran napycha żołądek do oporu, a oni zamrażarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dzisiaj łącznie 11 sztuk. Rozmiarowo słabo bo takie 20-25cm ale lepsze takie niż żadne. Wstawie zdjęcie największego. Uwielbiam te kolory Skoro 20-25cm, to największemu brakuje 5cm do forumowego minimum...http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 No i pięknie. Kto umie ten łowi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ja , niestety tylko 7 sztuk 23-27cm Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A ja nic ... Żyłeczka 0.14 różniste gumki/główki i dupa.Pzdr dla tych co umieją 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snufficator Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Byłem dziś na 4 portach z batem polować na białoryb. Oczywiście lodu 0 ale i ryb 0. Było paru grunciarzy ale z tego co z nimi rozmawiałem też nic nie brało. Gdzie na kanale szukać ryb ? Czy warto jechać do Kobiałki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dziś podobno było oblężenie Nieporętu... no nic wybieram się w poniedziałek namoczyć gumy zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Pewnie też w pn będę szukać pasiaków....o ile jutro płocie mnie nie oczarują rozmiarem i ilością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dziś podobno było oblężenie Nieporętu... no nic wybieram się w poniedziałek namoczyć gumy zobaczymy co z tego wyjdzie.Była masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Była masakra.... Była masakra....Policjanci sprawdzający dziś karty wędkarskie pytali mnie czy to jakieś zawody .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snufficator Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Policjanci sprawdzający dziś karty wędkarskie pytali mnie czy to jakieś zawody .. W którym miejscu w Nieporęcie jest taka masakra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Kolego Snufficator dobre miejscówki na bialoryb i, nie tylko o tej porze roku zaczynają od Aleksandrowa w kierunku Zegrza.a gdzie taka masakra się odbywa( a odbywa się co roku )to chyba nikt ci nie powie ale to jest taka tajemnica jak to że kaczor lubi kotka???? Edytowane 4 Marca 2017 przez Karas06 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Była masakra.... Policjanci sprawdzający dziś karty wędkarskie pytali mnie czy to jakieś zawody ..To było do przewidzenia . Warszawska Wisła jeszcze nieczynna , Kanał czynny tylko częściowo , ładna pogoda i wieści że biało-ryb gryzie ,zrobiły swoje. Trzeba to przeczekać , aż nastąpi rozproszenie . Edytowane 5 Marca 2017 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snufficator Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Mogli by dać spokój tym rybkom. Nie rozumiem czemu nie ma już no kill na odcinku od Aleksandrowa do zalewu. Powinien być nadal do końca marca. A tak masakra przed samym tarłem A później zdziwienie, że płoci mało w kanale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawa Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Byłem dziś w Nieporęcie przespacerowałem się do samicy bo nie było gdzie kija wsadzić, biała ryba widać brała. Pozdrawiam tych co tez spacerowali ze spinem po drugiej stronie. Wyniki jakieś były ale nie ma o czym pisać sezon otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Bo wędkarze nie chcieli no kill.... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 No i ryb jest za dużo w Zegrzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackfury Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 No za dużo jest.. Zwłaszcza okonia. Limit zlikwidowany, wymiar obniżony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Panowie. Gadu gadu....15.03 walne zgromadzenie na którym zostanie zmieniony statut pzw.http://jerkbait.pl/topic/87789-pzw-nowy-statut-już-nie-związek-sportowy/ Obecna władza chce swojego umocnienia i ma nas w pupie.Przykład? Włączenie pzw łódź do om. Zgadnijmy na kogo oddadzą głos chłopaki z Łodzi. Oni mieli około 300 ha wody, głównie jeździli na Płock po mięso tylko trzeba było płacić dodatkową danine om.A teraz za free mogą ... A ty wędkarzu... nic nie zrobisz... A ryby nie będzie.. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Marca 2017 przez ezehiel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Najlepiej było jak był płocko włocławski nie było tylu mięsiarzy czy to z mazowsza czy z łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi