Skocz do zawartości

Kanał Żerański

Patrinho

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ciągle schodzę z długością i nie żałuję. W tym roku kij na bolenie 2,30, a już myślę nad czymś krótszym np.2.10.

No to ładne zmiany. :o

Mój pierwszy kij robiony w FC pod bolenia , to był Batson 1144 . Wędkę zamówiłem spontanicznie po przeczytaniu Twojej recenzji zmieszczonej na FC :) .

Z tym że nie żałują , bo pod bolka z brzegu , to był strzał w 10-tkę. :)

• Like 1

No to ładne zmiany. :o

Mój pierwszy kij robiony w FC pod bolenia , to był Batson 1144 . Wędkę zamówiłem spontanicznie po przeczytaniu Twojej recenzji zmieszczonej na FC :) .

Z tym że nie żałują , bo pod bolka z brzegu , to był strzał w 10-tkę. :)

Pierwszy prawdziwy mój boleniowy kij miał 3.20, potem 2.90, 2.60, 2.50 i teraz 2.30. Odległości rzutowe takie same a wygoda nieporównywalna.Ten batson fajny kij ale stał w kacie wiec poszedł w inne ręce. Gdybym teraz miał coś pisać pewnie wygladało by to troche inaczej.

Dzisiaj bylem przywitac sie z woda na 3h i wyjechal jeden oks ale juz fajny.

Pozdrawiam

W

post-45715-0-21355300-1489000476_thumb.jpg

Edytowane przez wujek
  • Like 8

Ja dzisiaj pojechałem do Aleksandrowa.Dopływ  Czarna  jak górski potok , kanał koloru kawy z mlekiem , na wodzie pełno suchej trawy. Godzina łowienia i na zero :( . Przejechałem do Kobiałki . Tu trochę lepiej z trawą na wodzie,ale woda ma podobny kolor bo Długa też daje ostro . Godzina łowienia i efekt to 3 szt ale maleństwa :mellow:. Jadę na Białołękę, a tu woda czysta bez trawy i klarowna . W godzinę złowiłem 7 szt , z tego dwa  przyzwoite prawie 30 :)  .

• Like 4

Kolego????jak ryba bierze to i pogoda nie straszna pamiętasz pogodę jak na lód się wybraliśmy jaka byla????????????????hardkorowa a ile osób mimo beznadziejnego dojazdu bylo????????????????ale o te parę osób może mniej będzie ale na cuda nie ma co liczyć ????????My tam w ndz we 3 atakujemy bo Sobota w robicie????

Edytowane przez Karas06

Gratuluję Junak. Ładnie łowisz. Ja dziś 1,5 godz przy moście koło ul. Białołęckiej na zero. Zastanawiam się jakie błędy popełniłem bo jak widać po zdjęciach łowicie w tych samych dniach. Chyba, że ten odcinek Kanału jest jest słaby o tej porze? Były małe twisterki (nie trok), drobne błystki i woblerki i niestety pudło.

Edytowane przez luk_80