wojciech1919 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Dokładnie ibait chyba się nazywa, główka 2g. Edytowane 13 Marca 2017 przez wojciech1919 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 I ten kolor jest naprawde skuteczny. Gumki juz na spokojnie to kupienia w zlotym karasiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Odpowiem pewnie za Przemka - guma, która była rozdawana na warszawskim SF przez Złotego Karasia podobna do ES Keitecha.Keitech by Złoty Karaś? Też na nie połowiłem wczoraj, ilościowo dużo, ale bez rewelacji jeśli chodzi o wielkość ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Panowie, czy w okolicy Marywilskiej/Modlińskiej ukleja już regularnie wychodzi do wierzchu i oczkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinningMazowieckiTeam Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Cześć koledzy, też właśnie szukam tych gumek z SFE w Wwa. Są świetne a zostały mi ostatnie dwie. W złotym karasiu jeszcze ich nie ma. Jakby ktoś się na nie natknął niech pisze. Pzdrr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Panowie, czy w okolicy Marywilskiej/Modlińskiej ukleja już regularnie wychodzi do wierzchu i oczkuje? Jaką regularność masz na myśli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Panowie, czy w okolicy Marywilskiej/Modlińskiej ukleja już regularnie wychodzi do wierzchu i oczkuje? Wszędzie już wychodzi, widziałem na kilku różnych zbiornikach o różnych porach dniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Karaś Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Cześć koledzy, też właśnie szukam tych gumek z SFE w Wwa. Są świetne a zostały mi ostatnie dwie. W złotym karasiu jeszcze ich nie ma. Jakby ktoś się na nie natknął niech pisze. Pzdrr Witaj. Miło nam słyszeć, że gumki się podobają i najważniejsze, że się sprawdzają. W sklepie stacjonarnym można je kupić od jakiegoś już czasu pozdr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Panowie, czy w okolicy Marywilskiej/Modlińskiej ukleja już regularnie wychodzi do wierzchu i oczkuje?Dzisiaj widziałem wzdregi, chyba klenie, ale uklejek nie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dzisiaj widziałem wzdregi, chyba klenie, ale uklejek nie... Wczoraj widziałem... dwie :-) pokazały się regularnie w godzinnych odstępach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 a w temacie Kanału ktoś coś próbował?jutro deszcz w niedziele wiatr się zapowiada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 a w temacie Kanału ktoś coś próbował?jutro deszcz w niedziele wiatr się zapowiada ... Pobilem dzisiaj pb okonia. Wieczorem wstawie fote 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Pobilem dzisiaj pb okonia. Wieczorem wstawie fote Wrzucaj, nie karz czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 No ciekawe jakie okonie plywaja w kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 jak cielaki... ;-)tylko u nas się o tym głośno nie mówi!? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 a w temacie Kanału ktoś coś próbował?jutro deszcz w niedziele wiatr się zapowiada ... Bez rewelacji- co prawda 16 okoni w dwie godzinki, ale tylko 2 ok 30 cm fotek nie wrzucam bo wstyd jak ma się w końcu kanałowy 40-stak pojawić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 nieporęt czy w innym miejscu tak połapałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 nieporęt czy w innym miejscu tak połapałeś?"W innym miejscu" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja dziś przy Kobiałce tylko dwa Okonie:( Byłem 1,5 godz. Słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Mateusz wrzucaj tą fotę . Chyba dziś był dzień tych większych. Jednego 38cm juz widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Edytowane 17 Marca 2017 przez JunakFlyFishing 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ile mial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 extra rybka rozumiem, że łowisz na jakieś gumki na lekkich główkach, jakim kijkiem to ogarniasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 TIle mial?raczej miała...a obwodzie t.zn.talii ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Linia, ale bochen chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi