Skocz do zawartości

Kanał Żerański

Patrinho

Rekomendowane odpowiedzi

Komu jak komu ale Mateuszowi się należał taki już dawno????????czekam teraz na "50 taka"???????? może to nie ten wątek ale dostałem wiadomość od PSR że dzięki mojej pomocy 20-30 min temu dorwali 2 klusoli na rządzy -zalewie.

Edytowane przez Karas06
  • Like 6

Jutro pewnie nawet w najlepszych miejscówkach nie będzie trzeba przepychać się do wody łokciami ;) Ktoś wybiera się potestować zestaw okoniowy pod kątem nośności przy ponad 30km/h wietrze?

Im pogoda nie straszna. W nieporecie raczej nie polowisz przez wiatr. Zostaje trok a tego to ja nienawidzę :P

Jutro pewnie nawet w najlepszych miejscówkach nie będzie trzeba przepychać się do wody łokciami ;) Ktoś wybiera się potestować zestaw okoniowy pod kątem nośności przy ponad 30km/h wietrze?

Byłem.. Wiatr nie pomagał ;)

na miejscówce na którą szedłem miałem tylko 2 niemrawe brania, natomiast w drodze powrotnej do samochodu 6 okonków w "przypadkowych" miejscach.. No i Mateusza spotkałem - ale on był cwańszy - jemu nie wiało w twarz ;)

• Like 2

Byłem.. Wiatr nie pomagał ;)

na miejscówce na którą szedłem miałem tylko 2 niemrawe brania, natomiast w drodze powrotnej do samochodu 6 okonków w "przypadkowych" miejscach.. No i Mateusza spotkałem - ale on był cwańszy - jemu nie wiało w twarz ;)

To było jedyne miejsce gdzie głowy nie urwało. Wcześniej byłem w innym miejscu ale nie szło łowić. Niedługo trzeba pożegnać się z okoniami i ruszyć na Wisłe. Też doszły mnie słuchy że ryby w niektórych miejscach powoli skubią ;)

Dziś był dzień wagarowicza . Wprawdzie moje czasy szkolne  to bardzo odległa przeszłość, ale kiedyś to był jeden z ważniejszych  dni w roku :) .

Pojechałem na Kanał i spotkałem drugiego wagarowicza Mateusza :D  .Trochę pogadaliśmy , trochę połowiliśmy  , parę okonków wyjechało .

Mój największy wprawdzie nie był mierzony , ale minimalne minimum chyba miał ;) .

post-52308-0-43080900-1490119560_thumb.jpg

• Like 4

Dziś był dzień wagarowicza . Wprawdzie moje czasy szkolne  to bardzo odległa przeszłość, ale kiedyś to był jeden z ważniejszych  dni w roku :) .

Pojechałem na Kanał i spotkałem drugiego wagarowicza Mateusza :D  .Trochę pogadaliśmy , trochę połowiliśmy  , parę okonków wyjechało .

Mój największy wprawdzie nie był mierzony , ale minimalne minimum chyba miał ;) .

Fajnie było tylko paski jakoś brać nie chciały. Chyba tez zrobiły sobie wagary cwaniaki :D Fajny grubasek ;)
  • Like 2

Byłem i ja na wagarach ;)

i wagarowicza Przemka spotkałem ;)

dzisiaj rozmiarowo mi się podobało - nie było okonia poniżej 25 cm, największy 32.

ale....

złamałem kijek zaliczając glebę...

Za pierwszą część posta , dałem "lubię to" :) .

Za drugą ......................................... :(

Edytowane przez pisarz

Byłem i ja na wagarach ;)

i wagarowicza Przemka spotkałem ;)

dzisiaj rozmiarowo mi się podobało - nie było okonia poniżej 25 cm, największy 32.

attachicon.gifDSC_0001.JPG

attachicon.gifDSC_0003.JPG

ale....

złamałem kijek zaliczając glebę...

Byłem tam z rana brać nie chciały :D Szkoda wędki bo wykalaczka fajna do okoni :(

Byłem tam z rana brać nie chciały :D Szkoda wędki bo wykalaczka fajna do okoni :(

Mateusz, wiem, że znasz prawie każdy liść nad Kanałem, ale "tam" byłem od 5.30 i Cię nie było.. ;) zresztą - tam nikogo nigdy nie spotykam :) na szczęście..

• Like 2

Mateusz, wiem, że znasz prawie każdy liść nad Kanałem, ale "tam" byłem od 5.30 i Cię nie było.. ;) zresztą - tam nikogo nigdy nie spotykam :) na szczęście..

Kamienie mnie w błąd wprowadziły ;) Dobrze z nikogo tam nie ma. Takich miejsc coraz mniej. Plinujcie miejscowki z Przemkiem ;)