JunakFlyFishing Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 extra rybka rozumiem, że łowisz na jakieś gumki na lekkich główkach, jakim kijkiem to ogarniasz ? Seeker esp 702-2 Gumki forumowego kolegi. Dawaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 chyba ciąża mnoga...w sumie to dobrze trafiła bo u innego mogła mieć gorąco... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Komu jak komu ale Mateuszowi się należał taki już dawno????????czekam teraz na "50 taka"???????? może to nie ten wątek ale dostałem wiadomość od PSR że dzięki mojej pomocy 20-30 min temu dorwali 2 klusoli na rządzy -zalewie. Edytowane 17 Marca 2017 przez Karas06 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Junak ale zes zaje.....ał graty ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Junak ale zes zaje.....ał graty 3 lata chodziłem za tym gargamelem i nareszcie się udalo. Teraz pozostaje złowić 50tke z kanału a to będzie niezły wyczyn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Piękna mamusia gratuluję☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ile miał?Lat?To samica , a kobiety zwykle ukrywają swój wiek ! Ale jest taka możliwość , że okoń i Mateusz są rówieśnikami . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Piękny, gratuluję!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Lat?To samica , a kobiety zwykle ukrywają swój wiek ! Ale jest taka możliwość , że okoń i Mateusz są rówieśnikami . Chyba jest tak jak mówisz,albo po prostu się znali, bo mówili sobie na "TY"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jutro pewnie nawet w najlepszych miejscówkach nie będzie trzeba przepychać się do wody łokciami Ktoś wybiera się potestować zestaw okoniowy pod kątem nośności przy ponad 30km/h wietrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jutro pewnie nawet w najlepszych miejscówkach nie będzie trzeba przepychać się do wody łokciami Ktoś wybiera się potestować zestaw okoniowy pod kątem nośności przy ponad 30km/h wietrze?Im pogoda nie straszna. W nieporecie raczej nie polowisz przez wiatr. Zostaje trok a tego to ja nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Żaden Nieporęt. Jak nie wytrzymam to Modlińska-->Marywilska lub odwrotnie. Ale raczej wytrzymam i będę woby dłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Jutro pewnie nawet w najlepszych miejscówkach nie będzie trzeba przepychać się do wody łokciami Ktoś wybiera się potestować zestaw okoniowy pod kątem nośności przy ponad 30km/h wietrze?Byłem.. Wiatr nie pomagał na miejscówce na którą szedłem miałem tylko 2 niemrawe brania, natomiast w drodze powrotnej do samochodu 6 okonków w "przypadkowych" miejscach.. No i Mateusza spotkałem - ale on był cwańszy - jemu nie wiało w twarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Szacun. Ja się dziś w hardcory nie bawiłem, tylko kawka, woblerków skrobanie i jigów kręcenie. Jutro ma nie wiać, to może wyskoczę na godzinę przed wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Trzeba było "Dzień wędkarza" uczcić ja też w tym tygodniu dam jeszcze okoniom ze 2 szanse, potem czas na Wisełkę, bo doszły mnie słuchy, że się klenie nieśmiało pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Byłem.. Wiatr nie pomagał na miejscówce na którą szedłem miałem tylko 2 niemrawe brania, natomiast w drodze powrotnej do samochodu 6 okonków w "przypadkowych" miejscach.. No i Mateusza spotkałem - ale on był cwańszy - jemu nie wiało w twarz To było jedyne miejsce gdzie głowy nie urwało. Wcześniej byłem w innym miejscu ale nie szło łowić. Niedługo trzeba pożegnać się z okoniami i ruszyć na Wisłe. Też doszły mnie słuchy że ryby w niektórych miejscach powoli skubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Dziś był dzień wagarowicza . Wprawdzie moje czasy szkolne to bardzo odległa przeszłość, ale kiedyś to był jeden z ważniejszych dni w roku .Pojechałem na Kanał i spotkałem drugiego wagarowicza Mateusza .Trochę pogadaliśmy , trochę połowiliśmy , parę okonków wyjechało .Mój największy wprawdzie nie był mierzony , ale minimalne minimum chyba miał . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Dziś był dzień wagarowicza . Wprawdzie moje czasy szkolne to bardzo odległa przeszłość, ale kiedyś to był jeden z ważniejszych dni w roku .Pojechałem na Kanał i spotkałem drugiego wagarowicza Mateusza .Trochę pogadaliśmy , trochę połowiliśmy , parę okonków wyjechało .Mój największy wprawdzie nie był mierzony , ale minimalne minimum chyba miał .Fajnie było tylko paski jakoś brać nie chciały. Chyba tez zrobiły sobie wagary cwaniaki Fajny grubasek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Byłem i ja na wagarach i wagarowicza Przemka spotkałem dzisiaj rozmiarowo mi się podobało - nie było okonia poniżej 25 cm, największy 32. ale.... złamałem kijek zaliczając glebę... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Byłem i ja na wagarach i wagarowicza Przemka spotkałem dzisiaj rozmiarowo mi się podobało - nie było okonia poniżej 25 cm, największy 32. ale.... złamałem kijek zaliczając glebę...Za pierwszą część posta , dałem "lubię to" .Za drugą ......................................... Edytowane 21 Marca 2017 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Byłem i ja na wagarach i wagarowicza Przemka spotkałem dzisiaj rozmiarowo mi się podobało - nie było okonia poniżej 25 cm, największy 32.DSC_0001.JPGDSC_0003.JPG ale.... złamałem kijek zaliczając glebę...Byłem tam z rana brać nie chciały Szkoda wędki bo wykalaczka fajna do okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Piotrek - na szczescie pękł dolnik poniżej uchwytu.. Liczę na twój talent manualny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Byłem tam z rana brać nie chciały Szkoda wędki bo wykalaczka fajna do okoni Mateusz, wiem, że znasz prawie każdy liść nad Kanałem, ale "tam" byłem od 5.30 i Cię nie było.. zresztą - tam nikogo nigdy nie spotykam na szczęście.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Mateusz, wiem, że znasz prawie każdy liść nad Kanałem, ale "tam" byłem od 5.30 i Cię nie było.. zresztą - tam nikogo nigdy nie spotykam na szczęście..Kamienie mnie w błąd wprowadziły Dobrze z nikogo tam nie ma. Takich miejsc coraz mniej. Plinujcie miejscowki z Przemkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi