szczupły Krzysiek Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Tylko i wyłącznie permetryna. Eliminuje problem dożywotnio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Pojechałem o 16-tej na Kanał Żerański . Dłubie sobie okonki i w pewnym momencie fajne branie , fajny hol ........przez głowę przeleciała myśl , no to ja wam wszystkim dzisiaj pokaże jak się łowi oknie i......... rozmiarowo byłoby Bingo , ale gatunkowo to Zonk. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Pojechałem o 16-tej na Kanał Żerański . Dłubie sobie okonki i w pewnym momencie fajne branie , fajny hol ........przez głowę przeleciała myśl , no to ja wam wszystkim dzisiaj pokaże jak się łowi oknie i......... rozmiarowo byłoby Bingo , ale gatunkowo to Zonk. Dzisiaj mi jeden spadł a dwa tygodnie temu miałem linka 53cm Wiosną są bardzo agresywne i bija w małe gumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Pisarz, dobrze że go wyjąłeś bo jak by spadł to byłby żal jaki okoń poszedł . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 tak odnośnie permetryny......Silnie trująca dla owadów, działa w sposób kontaktowy i żołądkowy. Jest wysoce toksyczna dla organizmów wodnych i kotów. Dla ludzi i innych organizmów wyższych, m.in. psów, jest stosunkowo nieszkodliwa...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jaką permetrynę kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Zamówiłem roztwór 350 ml na allll..... za 32 zł z kurierem. A w sklepie rolniczym .Zobaczymy. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallydylu Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Hej. Bylem dziś na spacerku z wedką i wózkiem, 2g w Kobiałce na 0. Pogoda piękna , a syn zobaczył raka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Dziś pierwszy raz w tym tygodniu udało mi się skończyć pracę przed zachodem słońca. Trzeba było to wykorzystać i wyskoczyłem na 1,5 h na wieczorowego okonia. Szału nie było , ale parę niewielkich okonków wyjechało i jeden większy . Taka wisienka na torcie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Czy ktoś polowił cos ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Biorą nerwy Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dobrze ze cokolwiek bierze☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dobrze ze cokolwiek bierze☺️Coś tam lowia ale okonie jeszcze na tarle wiec nie ma co za nimi chodzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Na całym kanale tarło odbywa się w tym samym czasie? Czy są miejsca gdzie się kończy wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Na całym kanale tarło odbywa się w tym samym czasie? Czy są miejsca gdzie się kończy wcześniejSą ale nie będę mówił gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Coś tam lowia ale okonie jeszcze na tarle wiec nie ma co za nimi chodzić Tam gdzie ja byłem dzisiaj to chyba jeszcze przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karollo11987 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 witam, byłem w sobotę na godzinkę porzucać blaszką i jigiem 5g, to mój pierwszy raz na Kanałku.proszę o pomoc w kwestii doboru wlasciwej przynety na to lowisko,od 31/03 mam kartę, zdecydowałem się dołaczyc do elitarnego grona wedkujacych legalnie nastawiam się na okonia, slyszalem, ze na kanałku można poćwiczyć troszkę na mniejszych okazach, będę wdzieczny za wskazówki, gdzie mozna sie przejechac i jaki sprzet zabrac. Pan w wedkarskim zasugerował mi ze na okonki najlepiej cienka zyleczka tj, 0,16mm, obrotówka max rozm.3 czerwona lub głowka do 5g jesli bym łapał na wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Okoń jak to okoń dziś gania za obrotówką,jutro najlepszy będzie ripperek,a kolejnego dnia nie reaguje na nic...Sam musisz znależć "złoty środek",choć ja uważam,że takowego nie ma.Bardzo duże znaczenie ma sposób prowadzenia przynęty, więc próbuj,próbuj i jeszcze raz próbuj, bo "trening czyni mistrza"A Jerkbait jest kopalnią wiedzy-wystarczy trochę poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karollo11987 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Okoń jak to okoń dziś gania za obrotówką,jutro najlepszy będzie ripperek,a kolejnego dnia nie reaguje na nic...Sam musisz znależć "złoty środek",choć ja uważam,że takowego nie ma.Bardzo duże znaczenie ma sposób prowadzenia przynęty, więc próbuj,próbuj i jeszcze raz próbuj, bo "trening czyni mistrza"A Jerkbait jest kopalnią wiedzy-wystarczy trochę poczytać.dzieki za porady, jestem cierpliwy a wedkarstwo traktuje jako odskocznię od stresującego dnia.W sobotę byłem na kanałku na wysokosci marywilskiej, chodzilem trochę w kierunku tej odnogi na Falbet, coś tam sie rzucało, widzialem wydrę i wielu splawikowców. A powiedz mi proszę jak z wielkosciami tych obrotowek/riperów. Szczerze mówiac w swoim pudełku mam same lochy, zawsze sie sugerowałem wagą zeby móc daleko rzucić taka przynętą. Takie podejscie laika, daleki rzut to wiecej zwijania a wieksza szansa ze znajdzie sie po drodze jakis dołek. Jestem zmotoryzowany, także troszkę pokursuje po tym kanałku, naprowadzcie proszę czy ten kanałek ma jakies miejscówki godne polecenia typowo dla spiningistów, a inne dla spławikowcow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Orientuje się ktoś jak lód na kanale? Myślicie że do majówki zmrozi z 8cm żeby bezpiecznie wchodzić? ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 8cm może nie, ale jeśli masz stelle jdm z pierwszego wypustu to i tak możesz śmiało wchodzić na cokolwiek tam zastaniesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 U mnie to już jest 10cm, ale śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 w poniedziałek w Nieporęcie jeden okoń 15cm, tubylców brak ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 w poniedziałek w Nieporęcie jeden okoń 15cm, tubylców brak ... Ja wyskoczyłem dzisiaj - 4 okonie i fajny przedwczesny zębaty - około 80-tak na okoniówce dał popalić gdyby tak nie wiało, byłoby całkiem przyjemnie pomimo 1stopnia rano... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Czy ktoś w ostatnim czasie miał jakieś wyniki na kanale? Byłem w niedziele w okolicach Nieporętu , zero ludzi , brak grunciarzy, woda dość wysoka i koloru kawy z mlekiem... Po 2 godzinach machania obrotówką dałem sobie spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi