szczupły Krzysiek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Alleluja!!!! Od 1.01.18? Jakby tak jeszcze na porty wpuscili i też nokill... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Alleluja!!!! Od 1.01.18? Jakby tak jeszcze na porty wpuscili i też nokill...Od początku roku. Z tymi portami to dobry pomysł według mnie. Ryba sobie odpocznie. Szczególnie sandacze na ciepłym na kanale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jeśli to przeszło w takiej formie to strasznie mnie to cieszy. Ciekawe czy zrobi się luźnej na tym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jeśli to przeszło w takiej formie to strasznie mnie to cieszy. Ciekawe czy zrobi się luźnej na tym odcinku.Jeśli to przeszło w takiej formie to strasznie mnie to cieszy. Ciekawe czy zrobi się luźnej na tym odcinku.Każdy znadziej miejsce dla siebie. Gorzej będzie za mostem w Aleksandrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Luźniej na pewno będzie bo dużo osób nie będzie miała czego tam szukać. Na porty niech będzie cały czas zakaz, wszędzie powinny być mateczniki gdzie ryba może spokojnie żyć i zasilać naturalna populację na innych odcinkach. Jeszcze jak uda się kiedyś wprowadzić no kill na stołeczna Wisłę między mostami to będzie pełnia szczęścia, ponoć niewiele brakowało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 No i pieknie!!!!???????????????????????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Bardzo dobra wiadomość.Co by nie mówić, wpływa tam masa ryb.Wczoraj się przemogłem i wyskoczyłem na chwilę pospinningować w tym kołchozie.Wkurzyłem gruntowców szybko łowiąc 4 drapieżne leszcze. Były jeszcze jakieś tam odprowadzenia, w tym bolka przy wyciąganiu przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W tamtym roku takie piękne rybki braly. W przyszłym roku spróbuje się do nich dobrać z nimfami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jakbys ktoś sie teraz wybierał do nieporętu porzucać to odradzam. Dawno nie widzialem tam takiego meksyku. Chyba ostatnie podrygi mięsiarzy i dlatego tak obstawili wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Wszystko niby fajnie????ale punkt 3 daje wielką swobodę i będzie kusił do obchodzenia zakazu???? Moim zdaniem powinni go zmienić by ten zakaz był w miarę skuteczny????A i powinni go poszerzyć go o Samicę . Edytowane 23 Listopada 2017 przez Karas06 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Pełna zgoda. Już widzę rzesze spławikowców i grunciarzy ładujących wszystko do siatki, na koniec dnia nikt nie widzi? Szybko do bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 A co z łowieniem na żywca?, podchodzi pod metodę spławikową i można ryby trzymać w siatce? Jak ryba głęboko zażre to to wypuszczone zostanie truchło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 No trochę ten 3 punkt nieprzemyslany ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Chociaż już na KŻ nie wędkuje, to mimo wszystko bardzo się cieszę.Ryby będą miały trochę spokoju, bo to co się dzieje obecnie (info od kolegów) jest nie do pojęcia Janek dobrze napisał. Porty powinny być wyłączone z wędkowania. Całkowity zakaz, bezterminowo. Pozdrawiam Mariusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 No trochę ten 3 punkt nieprzemyslany ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniuO tyle dobrze, że na tym odcinku jest duży ruch, to można patrzeć na ręce a nie tylko liczyć na SR. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Już to widzę jak każdy będzie każdego będzie pilnował ????????????????????????A duży ruch jest na razie bo można "brać"???? A jak zakaz będzie to "trochę" ten "Ruch" ograniczy. Chyba że, niektórzy koledzy w ramach społecznego czynu będą pilnować by, każdy na koniec łapania wszystko wypuszczał????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 A ktoś pamięta, czy jak poprzednio był no-kill to ten przepis wyglądał tak samo? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jak to się udało to może by wprowadzić sektor No Kill całoroczny na obszarze chronionym od 1 listopada na ZZ??? Jakie są formalności procedury by zgłosić taki wniosek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 O ile się nie mylę to "siatek w wodzie" nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Jak to się udało to może by wprowadzić sektor No Kill całoroczny na obszarze chronionym od 1 listopada na ZZ??? Jakie są formalności procedury by zgłosić taki wniosek???Bardzo proste. Na walnym w swoim kole zgłaszasz taki wniosek. Jeżeli uzyska większość głosów na sali to zarząd koła musi wysłać taki wniosek złożyć do okręgu. Moje koło co roku składa minimum 3-4 różne wnioski. Zazwyczaj większość jest na nie lub rozważymy. Pełna lista składanych wniosków jest co roku publikowana na stronie. Fajna sprawa z tym zakazem ale nie popadajmy w euforię. Ja też bym chciał ZZ w takiej formule przynajmniej w części roku ale myślę, że aż taki wiatr odnowy to nie zawiał po ostatnich wyborach by czyjaś mentalność się zmieniła o 360 stopni. Edytowane 23 Listopada 2017 przez luk_80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Pdpkt o siatkach daje małe szanse na powodzenie tego projektu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 180 stopni wystarczy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 A wystarczy napisać, że rybę trzeba natychmiast wypuścić - wyjątkiem są zawody rozgrywane na żywej rybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ja myślę, że to był ukłon w stronę trenujących zawodników. Jak wiecie, lobby sportowców jest bardzo silne w OM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ja myślę, że to był ukłon w stronę trenujących zawodników. Jak wiecie, lobby sportowców jest bardzo silne w OM.Trenujących w gumofilcach ...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi