mansik Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Panowie wyjechała nareszcie 40stka tej jesieni. Potem foty wstawie czyli nowe PB ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Panowie tak się spytam czy można łowić na tym ala porcie obok chińczyków z Marywilskiej, bo dziś jak byłem na zakupach to sporo osób tam siedziało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 czyli nowe PB ?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Do następnego koleżanko.. Uważaj na siebie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Panowie tak się spytam czy można łowić na tym ala porcie obok chińczyków z Marywilskiej, bo dziś jak byłem na zakupach to sporo osób tam siedziało?Białoryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Chociażby ze wzgledów fotograficznych warto Kamila (vel Wepster) zabierać na ryby 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Piękny pasiak ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Chociażby ze wzgledów fotograficznych warto Kamila (vel Wepster) zabierać na ryby Ta , pasiak ładny , a i Ty Olo wyprzystojniałeś .Co to znaczy dobra fotka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 4h nad Kanałem dziś. Z Feederem i grillem w okolicach banana. Jadąc od Wawy widziałem dwóch wedkarzy stojących na łódce koło 8:30. Plus kontrola PSR (chyba z psem na pace). Bez ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Na tej łódce tez lipa z rybami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 A czy jest ktoś na sali, kto łowi na kanale gubiej? .Jak się tak poczyta wątek, wychodzi na to, że z w kanale to tylko okonie się łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Z nastawieniem na Garbusy jest najciekawiej Ta rybka wyjechała na żyłce 0,14 na wobasa, ale żeby za nią specjalnie chodzić! Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Wesol 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jak z lodem na kanale?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Byłem dziś w okolicach Kobiałki i lodu zdecydowanie nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 W Nieporęcie lodu dziś nie było, za to byli panowie "łowiący" leszcze na gnomy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Na zakończenie sezonu 27 grudnia kilka drapieżnych leszczy.Wczoraj jeden podhaczony.Wędkarz przy wędkarzu, dobrze, że od dziś no kill. Mam wrażenie, że wpłynęła ich cała masa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Dzisiaj udało się rozpocząć nowy sezon takimi fajnymi grubaskami. Było jeszcze sporo 20-25cm i trafił się nawet ładny sandacz Edytowane 1 Stycznia 2018 przez JunakFlyFishing 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Wrzuciłem już jej zdjęcie ale gdy ją wypuszczałem Teraz pora pokazać ją całą 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Dzisiejszy , czyli nowy sezon na KŻ rozpoczęty. Było jeszcze parę sztuk , ale nie fotogeniczne. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Co to znaczy PB ? Rekord życia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Co to znaczy PB ? Rekord życia ?Dokładnie, skrót chyba od personal best. Aczkolwiek mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dokładnie, skrót chyba od personal best. Aczkolwiek mogę się mylićDokładnie tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 To tak po amerykańsku. Fajnie???? Kiedyś łacina, dziś mcdonadl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Orientuje się ktoś czy kanał w okolicy Marywilskiej jest wolny od lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandi Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Nie jest , stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi