MarcinMal Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witam czy cały kanał już w lodzie czy jeszcze gdzieś idzie połapać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wydaje mi się że przy moście jak się skręca na Białołęcką wolne od lodu było, piątek godzina 14:00 . Ale na tej odnodze (pod jej koniec) przy centrum handlowym nie dość że był lód to siedziało na nim 3 wędkarzy . Ale chyba nie byli pewni mocy lodu bo siedzieli jakieś 2-3m od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witam czy cały kanał już w lodzie czy jeszcze gdzieś idzie połapać??Pływa w 99%. Przy brzegu po stronie straży około metrowy odcinek lodu. Miejscami więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Tyle, że dziś w nocy ma być -8, więc nie wiadomo, czy temu się jeszcze kanał przeciwstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Dzięki za odpowiedź myślę że przez jedną nockę nie powinno zeszklić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 lepiej iść brzegwiem po 2 stronie mostu niż tym po stronie remizy mniej lodu.Na kobialce przy wypływie masz jeszcze też kawałek wody wolnej od lodu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jakaś cisza się zrobiła. Jak sytuacja z lodem na kanale w Nieporęcie? Złapało czy jest jak pomagać? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Panowie gdzie wszystkich wywiało półtorej godzinki zero ryb i tylko 1 wędkarz wszyscy na lód polecieli? :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Na pocieszenie, wczoraj było tak samo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Lepiej jechać na lód bo większe biorą Chociaż na kanale można więcej złapać ale te większe teraz są strasznie wybredne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 A na Lód gdzie latasz?Na Gnojnie ładne łapią ale nie dla mnie lód ja muszę mieć 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelWPR Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jak wygląda obecna sytuacja na Kanale Żerańskim? Skuty lodem, czy można odwiedzić ze spinningiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam, podpinam się pod pytanie kolegi odnośnie sytuacji na kanale(czy będzie szansa połowić w sobotę bez lodu) i byłbym wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelWPR Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pojechałem wczoraj sam sprawdzić, przy kolejowym w Nieporęcie pływało. Przy obecnej pogodzie zakładam że do soboty puści cały odcinek od straży, bo lód był tam cieniutki. Przy moście na ulicy Białołęckiej też część pływała. Bilżej wisły był pełny lód (Marywilska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 ok,dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Macie zawsze kawałek wolnej wody przy upuście na kobiałce jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Coś pstryka pasiastego na odcinku no-kill <3 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Biorą 40staki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Nie chwal tak, bo będziesz miał problem żeby miejsce znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Nie chwal tak, bo będziesz miał problem żeby miejsce znaleźć A nawet pięćdziesiątaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallydylu Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Koledzy, byłem wczoraj w Aleksandrowie kolo g.12 . Podjechał stestować nowy zestaw okoniowy . Niestety okonia nie widziałem, za to trafiłem krompa za kapote, 2 bolki takie koło 40-45 cm i piękną płoć , normalnie za pysk z opadu < szok > słyszałem o takich przypadkach ale nie na 3 calowego riperka Woda z bardzo mocnym prądem, pełno trwa, patyków itd. Dziwna sytuacja z białą ryby , na prawo od mostu w stronę Warszawy pełno ryb, stały praktycznie od środka kanału po sam brzeg. Bolenie co chwila ganiały drobnicę. Każdy opad, podbicie lub ciągnięcie przynęty w każdej partii wody skutkowało ciągłym odbijaniem się wabika od ryb. Za to po lewo istna cisza, kompletne zero oznak ryb.Pierwszy raz widziałem coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Czyli ryby wolą być kill? Nie chcą być na odcinku no kill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 A nawet pięćdziesiątaki Taa,poważnie ?Jadę zatem z rana przed wszystkimi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallydylu Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Tak by wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Taa,poważnie ?Jadę zatem z rana przed wszystkimi.No no Tylko guma minimum 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi