Karas06 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Uczynny kolego polonisto gratuluję kolejnego posta "ranga sum" już niedługo ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 To właśnie kolega darek1 błędu nie popełnił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Przecież mu za zwrócenie uwagi podziękowałem Mateuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Przecież mu za zwrócenie uwagi podziękowałem Mateuszku a nie orientuję się tych rangach. Ranga sum to wysoko ????? Edytowane 19 Marca 2018 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Głęboko...w zupie!?chyba,że karasie przy powierzchni to wtedy płytko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochocim Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Panowie odpaliły sie już oksy powoli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelWPR Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jutro sprawdzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Panowie odpaliły sie już oksy powoli??Odpalają się do tarła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Panowie ( i Panie), czy m ktoreś z was doświadczenia z białorybem na spinning na kanale? Do tej pory ganiałem za okoniami, ale dokupiłem kijek do mikrojigów (Blue Bird) i będę w tym sezonie próbował coś złapać. Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochocim Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Ja zaczynam dopiero bawić sie z bialorybem na spina ale zabawa przednia.Jest potencjal jeżeli chodzi o ten rodzaj mówienia,i bialej ryby tez powinno starczyć wlasciwie o każdej porze roku.Kanal jest w nią bogaty(jeszcze..)Imitacje robali,male gumki,larw etc.Masz może foty tych jigow?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Ja tam wczoraj na ponad godz po ,16 z dropkiem się wybrałem 10 oksów złapałem może i nie za wielkich ,ale i tak nie narzekam???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Ja zaczynam dopiero bawić sie z bialorybem na spina ale zabawa przednia.Jest potencjal jeżeli chodzi o ten rodzaj mówienia,i bialej ryby tez powinno starczyć wlasciwie o każdej porze roku.Kanal jest w nią bogaty(jeszcze..)Imitacje robali,male gumki,larw etc.Masz może foty tych jigow?PozdroW zasadzie to czekam na dostawę, bo zamówiłem na ali pudełko z 18 jigami. Ostatnio (2 tyg. temu) bezskutecznie próbowałem łowić na mikro twistery z czeburaszką. Nie jestem zadowolony z odległości rzutu, ale chyba taka specyfika przynęt ważących całe nic. Macie jakieś sugestie dotyczące przynęt i kolorów? Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Panowie, czy na knale w Nieporęcie koło straży można łowić, czy jest niedostępny dla wędkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Wczoraj na patelni przy brzegu był lód tak 3-8 metrów w głąb łowiska ale kawałek dalej bez lodu już Byłem po 18 może już i tam odpuścił? Edytowane 22 Marca 2018 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Chodzi mi o to czy regulamin zabrania. W regulaminie jest że jest to łowisko sportowe z zakazem zabierania ryb, ale rozumiem, że łowić można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Oczywiście że można łowić tylko rybki do wody... troszeczkę rozluźniło się łowisko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Co za pech... i gdzie Ci wielbiciele rybiego mięsa się teraz podzieją? Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 No i dobrze. A pytałem, bo dzisiaj pierwszy raz w roku pojechałem, rzucam sobie a tu biegnący Pań mówi, żebym nie łowił, bo 200 zł mandatu jest. Zapytałem, gdzie to napisane, bo regulamin czytałem:) Ale trochę mnie zaniepokoił, zresztą żywej duszy (wędkarskiej) nad wodą nie było:) Ryb też nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Co za pech... i gdzie Ci wielbiciele rybiego mięsa się teraz podzieją? Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu TapatalkaObecnie jak tylko zejdzie lód na tzw. Młynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Obecnie jak tylko zejdzie lód na tzw. Młynach. Najbardziej bedzie oblegany odcinek za samym mostem w Aleksandrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Na pierwszej zatoce od portu latem latem przyczepy lub namioty rozstawiają, i takie tygodniówki (niektorzy lepiej) grunicarze robią. Przy mnie gość z żonką w ok. 2 godziny spokojowo naklepali z 10 kilo leszcza. Kontroli brak a ja przyznam się nie zadzwoniłem... W tym sezonie nie daruje. Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Zanim zadzwonisz to sprawdź jakie na dany gatunek obowiązują limity, cobyś sobie później wstydu nie narobił.Pozdrawiam.PS. Czujność jednak jak najbardziej wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Pomimo krótkiego stażu to limity znam i gwarantuję, 10kg białorybu (leszcze, krąpie itp) tam dla niektórych to parę godzin. dlatego też zrodziła się idea ultra lightowego spina na bialoryb, skoro o leszcze i płoć łatwiej niż o okonia... Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Orientuje się ktos czy w okolicach Marywilskiej lód puścił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Częściowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi