tstg Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dziś byłem w okolicach Marywilskiej. Lód już tylko na środku kanału, niektórzy kajakarze robili za lodołamacze . W kwestii ryb jak ostatnio, brak kontaktu. Spławikowców mało a jak coś to też bez rezultatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dziś byłem most białołęcka czysto od lodu ryb tez brak ,jeden tylko malutki cmoknął gumkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 W okolicach marywilskiej dziś było kilka aut. Wyniki jednak bez szału. Za to pogoda - bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dziś krótki wypad, aby pooddychać wiosennym powietrzem. Uzbrojony w ultralajt w końcu ujrzałem jakieś życie nad wodą. 1,5 machania mikro twisterkami na czeburaszkach, brań brak. Oczywiście po zimie widać cały syf nad kanałem. Mam nieodparte wrażenie, że jest gorzej jak było... Generalnie to zaczynam tracić serce do tej wody. Może to pozimowy stan odrętwienia, ale z tak mała ilością czasu, nie liczę na super wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Byłem wczoraj na kanałku 3 godziny machania różnymi przynętami i nic, założyłem robala od Cyprysa i się woda otworzyła pół godzinki 5 sztuk może niewielkie ale pierwsze z brzegu w tym roku więc dzień zaliczony na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 A ja wczoraj przed kłusolem uniki ćwiczyłem ????okonie "ciekną" więc im na razie odpuścić trzeba i za "krasne" się wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 A ja wczoraj przed kłusolem uniki ćwiczyłem okonie "ciekną" więc im na razie odpuścić trzeba i za "krasne" się wziąśćA było KO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert77 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 "Krasne" wczoraj ładne się opalały przy Marywilskiej. Trochę spławikowców ćwiczyło, ale rezultatów nie mieli, przynajmniej ci których mijałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Bo przy marywilskiej to juz tylko woda zostala, ryb brak. Przynajmniej takie mam doswiadczenie. Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ładne są przy ujsciu samicy byłem wczoraj i przed wczoraj za linkiem bo szkoda mi okoni męczyć i 2 pod 30 miałem plus dużo mniejszych w sob że spinem jak nie będzie wiało to pójdę może będą ????i ten miięsiarz co z łapami startował z kumplem do mnie też może się napatoczy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ładne są przy ujsciu samicy byłem wczoraj i przed wczoraj za linkiem bo szkoda mi okoni męczyć i 2 pod 30 miałem plus dużo mniejszych w sob że spinem jak nie będzie wiało to pójdę może będą i ten miięsiarz co z łapami startował z kumplem do mnie też może się napatoczyWidzisz co no kill robi z ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zwierzęce instynkty wyzwala u "kormoranów "???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Dobrze że napisałeś w którym miejscu są wzdregi. Miejscowi "fani" no killa będą mieli ułatwione zadanie. Bo coś za mostem w Aleksandrowie nie idzie im w tym roku Wiesz do kogo dzwonić Marcin. Mają ręce pełne roboty Ale może tam zajrzą Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Tel sprawnego nie miałem???? ale to się więcej nie powtórzy ???? A że to stali bywalcy tego miejsca więc mam nadzieję że w sob czy ndz będą , poczuli się pewnie bo oprócz mnie i ich nikogo wtedy tam nie było kontrole są i wczoraj była plus jest taki że ponoć koszą tych co ryby kitrają i myślą że nikt nie widzi więc drodzy smakosze ryb z Nieporętu "szczęścia życzę" i tego by wam ość w gardle nie stanęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dokładnie wczoraj dwie osoby zaliczyły "pajde" za rybki w bagażniku A kontroli będzie więcej, Nie toleruje cwaniactwa, takich co uważają że są lepsi od innym traktuje najwyższym możliwym mandatem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Jeszcze ponoć ma dojść zakaz łapania na: żywca, trupka itp. w tej "strefie" jeżeli ten zapis przejdzie to będzie wreście fajna woda blisko domu.Smakoszom duże "możliwości" daje niestety przepis pozwalający im trzymać ryby w siatce a potem pod wieczór siatka ukradkiem do samochodu czy do torby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Gdyby tak do wielkosci kar dodac jedno zero... Szybko by pouciekali z kanalu:) kanal fajna woda szkoda ze momentami tak okupowana jak wodopoj przez antylopy na sawannie... Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Jest też określona wielkość siatki, jakiej można użyć na treningu. Minimalne wymiary: 3m długości i 40 cm średnicy. Niestety całkowitego zakazu używania siatek nie udało się przepchnąć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Jeszcze ponoć ma dojść zakaz łapania na: żywca, trupka itp. w tej "strefie" jeżeli ten zapis przejdzie to będzie wreście fajna woda blisko domu.Smakoszom duże "możliwości" daje niestety przepis pozwalający im trzymać ryby w siatce a potem pod wieczór siatka ukradkiem do samochodu czy do torby.Niestety wszystkich przypilnować się nie da. Ale wędkarze sami powinni pilnować się wzajemnie. Wiem o sytuacji, kiedy dziad chciał zabrać niewymiarowe ryby, a obok siedziało 3 młodych chłopaków.... Ryby wróciły do wody, a dziad pewnie więcej w tej okolicy się nie pokaże, a jeśli nawet to już nie weźmie ryby po niżej wymiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Tsg wierz mi na tym omawianym odcinku nawet w sob czy ndz jest dosyć pusto jeżeli nie ma zawodów to więcej tam jest spiningistów niż "stacjonarnych" Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Byłem w niedziele na KŻ na "no kill" kilka okoni zaliczyłem ale chyba już są w tarle więc nie miałem sumienia ich dłużej męczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Tsg wierz mi na tym omawianym odcinku nawet w sob czy ndz jest dosyć pusto jeżeli nie ma zawodów to więcej tam jest spiningistów niż "stacjonarnych"Tak, widziałem w niedziele. Ale zajechałem pod most w Aleksandrowie to spławik na spławiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Bo tam za mostem w beret wszystko dostaje ????całe to miesiarstwo z Nieporętu przeniosło się tam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Mozna by bylo rozszerzyc no kill do Warszawy np. do mostu na Bialoleckiej. Pytanie czy by to przeszlo. Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Od trzech lat próbujemy przepchnąć wniosek o zrobieniu odcinka C&R dla drapieżników na Wiśle (od pierwszego do ostatniego mostu). Jak na razie bezskutecznie. Zbyt mało kół popiera ten projekt. W zasadzie koła dzielnicowe są przeciwne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi