Krzysztof Jeżyna Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ale okonie nie brały ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ale nie to czasem najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilqu_86 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Cały kanał był wolny od lodu ale żadnego drapieżnika nie udało się złapać. 4 leszczyki złapałem bo jakaś plaga ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 U mnie jedno branie na robala od Kolegi wyżej-szczupak ~55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ryby dość fajnie współpracują W zeszły weekend mimo oczek "wolnej wody"bez lodu coś udało się złapać ( kilka sztuk oprócz mojej gumy miało jeszcze dość duże kąski w paszczy. Teraz gdybym miał możliwość to nawet na piechotę bym poleciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Myślę że to był ostatni weekend nad kanałem w tym roku .Zakończony zresztą fajna rybką , okoń 31 i 35 cm ., i karaś srebrzysty ok 40 cm., wpięty za pysk.Zdjęć nie ma ,bo nie było czym . I nie , nie z Nieporętu. O okonkach i szczupaczkach w wieku szkolnym nie wspomnę, a trochę tego było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Myślę że to był ostatni weekend nad kanałem w tym roku .Zakończony zresztą fajna rybką , okoń 31 i 35 cm ., i karaś srebrzysty ok 40 cm., wpięty za pysk.Zdjęć nie ma ,bo nie było czym . I nie , nie z Nieporętu. O okonkach i szczupaczkach w wieku szkolnym nie wspomnę, a trochę tego było. To fajnie że połowiłeś garbuski ja tylko 1 szczupak i leszcz za kapotę ,a okoń był celem ale niestety nie osiągniętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikcarg Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 U mnie standardowe wypady po 2 godzinki w sobotę i niedzielę rano. W sobotę bez kontaktu. W niedzielę w tym samym miejscu szybkie 4 około wymiarowe okonki. Przestawiłem na trochę większe przynęty, żeby zapolować na większego okonia, ale już bez kontaktu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Coś tam bierze. 40cm z Nieporętu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Fajny garb jeśli to nie tajemnica co skubnął?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 W końcu trafiłeś mateuszku chyba 1 40 w tym roku gratki???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Fajny garb jeśli to nie tajemnica co skubnął??Gumka podobna do easy shinera 2" W końcu trafiłeś mateuszku chyba 1 40 w tym roku gratkiByłyby dwa ale jeden w październiku poszedł z 0.14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 A propos Nieporętu, czy lód już złapał? Mam kawałek do przejechania i wolę zapytać ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Orientuje się ktoś jak z lodem na kanale? Kobiałka pewnie wolna od lodu, pytanie gdzie jeszcze da się łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Będę wiedział za godz to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Przy kobialce wolne do 50 m za za mostem koło banana zamarznięte. NIEPORĘT OD POMPY DO MOSTU WOLNE ZA POMPĄ DO REMIZY i dalej ZAMARZNIĘTE Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Karas06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Taki oto kanałowy przyłów. Branie z opadu. Powalczyła na delikatnym okoniowym zestawie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Taki oto kanałowy przyłów. Branie z opadu. Powalczyła na delikatnym okoniowym zestawie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaGdzie dokładnie to jest,bo chciałem jechać jak na wysokości wpada Samica tylko od strony Nieporętu potestować swoje longi 5,bo tam jest dobry dojazd,ale czy tam jest wolna woda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Esox1972, Warszawa most na Białołęckiej. Cienki lód od mostu w kierunku Warszawy, w kierunku Zegrza woda płynie przez 150 metrów Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Mido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Esox1972, Warszawa most na Białołęckiej. Cienki lód od mostu w kierunku Warszawy, w kierunku Zegrza woda płynie przez 150 metrów Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaDzięki to zaraz jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Cześć, chciałbym prosić o informację, czy da się dopłynąć od slipu przy kładce do ZZ czy zamarzło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Aleksandrów od wyplywu do 20 m za mostem wolny od lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Jak wygląda kanał bliżej Modlińskiej i giełdy? Puściło w tych rejonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Ktoś wie jak sprawa wygląda z kanałem? interesuje mnie odcinek Aleksandrów Nieporęt Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi