ikcarg Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jakieś wieści znad kanału. Warto jechać czy zamarznięte? Głównie okolice marywilskiej. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kobialka- od banana zamarznięta w kier. Zerania przy wyplywie wolne aż do 20-30 m za mostem. Nieporęt przy pompie aż do mostu wolne za pompą w kierunku remizy 20-30 tez a dalej stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jakieś wieści znad kanału. Warto jechać czy zamarznięte? Głównie okolice marywilskiej. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaZ tym zamarzaniem , to sytuacja jest dynamiczna . W moim ulubionym miejscu wczoraj pokrywa lodowa , dziś bez lodu.Coś tam zagryza . Ilościowo to nie ma bidy , ale rozmiarowo to daleko do satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Mateuszku jak z rządzy dziś wracałem ok 15 to żem widział z mostu taki stan w Nieporęcie A Kobialke mijalem ok 9 rano i było tak jak i po 15. Więc powiedz mi co mam poprawić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galanonim Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Karaś a jak nad Rządzą? Kropki gryzły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ja "zwiedzam" Rządzę w poszukiwaniu okoni o braniach pstrągów nic mi nie wiadomo, za to mogę ci powiedzieć że Rządza w Wolicy aż do mostku na przekopie stoji tak samo wygląda sprawa w 2 stronę aż do pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Orientuje się ktoś czy jest jakiś odcinek kanału wolny od lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Od Modlińskiej po kobiałkę wszystko stoi, dalej pewnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ok, dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wolny kawałek masz przy pompie koło PKP Nieporęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Halo witam.Gryzą okonie wie ktoś ,coś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ooj gryzą...nie idzie się odgonić...nawet Mugga nie pomaga... Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 https://www.o2.pl/artykul/statek-pasazerski-zatonal-w-kanale-zeranskim-6339808979302529a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 https://www.o2.pl/artykul/statek-pasazerski-zatonal-w-kanale-zeranskim-6339808979302529aJakoś tak powiało grozą, jak przeczytałem ze tam w zbiorniku sa tony paliwa... :/ Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dziś rano Nieporęt, Kobiałka bez ryb ale za to z kontrolą PSR Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dziś rano Nieporęt, Kobiałka bez ryb ale za to z kontrolą PSR Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka5cm sprawdzali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 5cm sprawdzali?Nie sprawdzali, po przynętach bylo widać, że mieszczą się w normie. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Gdzie jeszcze oprócz kobiałki i nieporętu kanał jest wolny od lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Pod mostem kolejowym przy Plochocinskiej bylo 15 metrów wolnej wody a reszty nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Jeszcze masz wpływ kanałku-rzeczki do kanału przy przystanku zakłady zbożowe o ile się nie mylę?tam też powinno być bez lodu Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ryzykował ktoś wejście na lód? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Na porty pewnie wejdziesz śmiało ale moim zdaniem szkoda czasu na kanał bo nie wszędzie wejdziesz A jak wejdziesz to bez szału Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Karas06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Byl ktoś, rozmarzło troche, da sie porzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ktoś był Nie rozmarzło - da się łowić z lodu jeszcze w miarę bezpiecznie. Białoryb i ryby w paski nawet w miarę współpracują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na Kobiałce masz spory kawałek wody wolny od lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi