mariusz79 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 W Aleksandrowie od ujścia rzeczki w stronę zalewu ani śladu lodu, okonie nawet ładnie gryzły. rozmiarówka 18-25cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 A jak sytuacja w Nieporęcie, bez lodu, da się łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nieporęt spokojnie cały do łowienia. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 W nieprecie nie bylem. Wczoraj jak jechalem do aleksandrowa to lód byl od modlińskiej do kobiałki. Drobnica sie juz gromadzi przy powieżchni, niestety nie udało sie nic wydłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahawk Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ja dzisiaj byłem w okolicach mostu w Rembelszczyźnie.Kanał płynie, w piątek byłem na rekonesansie w Aleksandrowie, również nie ma śladu po lodzie.Jeżeli chodzi o efekty, to niestety bez kontaktu z rybą, spotkani wędkarze również.Pytanie jaka przyczyna tych niepowodzeń... No cóż, jutro będzie lepiej :-) pozdrTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ja bylem dzis w nieporecie i również na zero ale bylem tak glodny porzucania, ze musialem sie wybrac mimo wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jak ktoś chce podłubać Białoryb to w Aleksandrowie pełno jego jest tylko z okoniem kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahawk Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja dzisiaj znowu próbowałem zapolować na okonia w Nieporęcie i Aleksandrowie, niestety bez efektów.Napotkani koledzy i gość z PSR też mówili, że spinning słabo, natomiast w Aleksandrowie białoryb poławiali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja dziś ponad 10 oksów ale wszystko poniżej wymiaru Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 W nieprecie nie bylem. Wczoraj jak jechalem do aleksandrowa to lód byl od modlińskiej do kobiałki. Drobnica sie juz gromadzi przy powieżchni, niestety nie udało sie nic wydłubać. Ja dzisiaj byłem w okolicach mostu w Rembelszczyźnie.Kanał płynie, w piątek byłem na rekonesansie w Aleksandrowie, również nie ma śladu po lodzie.Jeżeli chodzi o efekty, to niestety bez kontaktu z rybą, spotkani wędkarze również.Pytanie jaka przyczyna tych niepowodzeń... No cóż, jutro będzie lepiej :-) pozdrTomek Zdarzyło mi się kilka razy schodzić o kiju z Kanału Żerańskiego i taka przygoda zawsze spotykała mnie w lutym , tuż po zejściu lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Dziś trochę się działo. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Oj działo się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Widzę że nie tylko u mnie dziś brały bardzo dobrze Gratulacje Piotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Piotrek pięknie połowione , gratuluję [emoji106]Coś dzisiaj się działo Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Piotrek pięknie połowione , gratuluję [emoji106]Coś dzisiaj się działo To był miły dzień , zwłaszcza że łowiłem w dobrym towarzystwie. Edytowane 15 Lutego 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 To był miły dzień , zwłaszcza że łowiłem w dobrym towarzystwie. Godzien jestem tylko robaki nadziewać [emoji4], dzięki i do ..... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Graulacje Panowie;)Mnie też coś dziabło 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Aż żałuję teraz ze weekend na wschodzie wybrałem [emoji4] a tutaj jeszcze nie ma co ze sobą szpady zabierać jeszcze na lodzie siedzą [emoji23] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikcarg Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Wszędzie bez lodu czy raczej bliżej Nieporętu? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Właśnie Panowie, ktoś może wie jak przy mostach kolejowych i marywilskiej ? jest lód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) @Edit Kanałek przy mostach odmarznięty . Sporo wędkarzy bylo, ja niestety tylko 3 króciaki okonki Edytowane 16 Lutego 2019 przez Wudarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Widzę że nie tylko u mnie dziś brały bardzo dobrze Gratulacje Piotrek Mateusz czemu nie wrzucasz zdjęć z ostatnimi okoniami ? zacne sztuki warte pochwalenia się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Bo go ludzie śledzą [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Taki celebryta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Bo go ludzie śledzą [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaJego śledzą, on śledzi- wszyscy są szczęśliwi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi