JunakFlyFishing Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Mateusz czemu nie wrzucasz zdjęć z ostatnimi okoniami ? zacne sztuki warte pochwalenia się! Tutaj zdjęć już wrzucać nie będę A I znalazłem czyjąś miarkę z zawodów Wkra fishing nr 179 Może właściciel chciałby odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jego śledzą, on śledzi- wszyscy są szczęśliwi Tera to Panie trzeba swojego sobowtóra przodem puszczać jak Stalin [emoji23][emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Tragicznie nie było[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Na tej miarce było logo alumaboats bo i ja ja widziałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Na tej miarce było logo alumaboats bo i ja ja widziałem? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dajta mu już spokój Mateusz raz głupotę napisał rok temu i mu to wypominacie,to się robi żałosne trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dajta mu już spokój Mateusz raz głupotę napisał rok temu i mu to wypominacie,to się robi żałosne trochę Marcinku ja nawet na nich uwagi nie zwracam. Nie idzie im chyba ostatnio to trzeba zająć się czymś innym i powspominać trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Wszędzie bez lodu czy raczej bliżej Nieporętu? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Marcinku ja nawet na nich uwagi nie zwracam. Nie idzie im chyba ostatnio to trzeba zająć się czymś innym i powspominać trochę.[emoji6] miej trochę dystansu... zluzuj gumkę w majtkach bo życie jest za krótkie żeby tak brać wszystko na serio. Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 [emoji6] miej trochę dystansu... zluzuj gumkę w majtkach bo życie jest za krótkie żeby tak brać wszystko na serio. Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaNo właśnie po co brać wszystko na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Wyciek na Kanale Żerańskim. https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,wyciek-na-kanale-zeranskim-policjanci-ruszyli-za-plama-dotarli-do-statku,284461.html Edytowane 18 Lutego 2019 przez zakrza74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 W Aleksandrowie to drugi Nieporent się zrobił ,normalnie rzeź białorybu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Gdzieś musieli pójść jak na Nieporęcie no kil powinni i na Aleksandrowie zrobić to samo albo zakaz "beretowania aż do końca Marca. Edytowane 20 Lutego 2019 przez Karas06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 O tyle dobrze, że z moich spostrzeżeń to oni łowią samą drobnicę. Nie weszły tam te potężne płocie i fajne leszcze, co były co roku w Nieporęcie. No i oby nie weszły. Problemem jest to, że w Nieporęcie na razie w ogóle z rybą jest pustka, bo niestety chyba poszła "za zanętą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 No niestety ale nawet ta drobnica często w całości leci do wora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Niestety ta biała ryba idzie głównie za zanętą. A poza tym znaleziona miarka okazała się wyjątkowo fartowna! ???? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Wyciek na Kanale Żerańskim. https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,wyciek-na-kanale-zeranskim-policjanci-ruszyli-za-plama-dotarli-do-statku,284461.htmlWyciek robi swoje , woda na Kanale wyraźnie zabarwiana ropą. Z braniami też wyraźnie gorzej , ale idzie coś złowić. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Wyciek robi swoje , woda na Kanale wyraźnie zabarwiana ropą. Z braniami też wyraźnie gorzej , ale idzie coś złowić.Piotrek - super gratulacje...Widzę że ręka już w pełni sprawna Bardzo delikatnie biorą? Edytowane 20 Lutego 2019 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Byłem wczoraj na kanale i te rękawy jednak ciekną przy brzegach. Niestety ta biała ryba idzie głównie za zanętą. A poza tym znaleziona miarka okazała się wyjątkowo fartowna! 20190220_113445.jpgTo życzę Ci byś jeszcze znalazł to co ja zgubiłem w niedzielę: Obcinaczkę Rapali, Małe nożyczki Spro FS oraz klips Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Byłem wczoraj na kanale i te rękawy jednak ciekną przy brzegach. To życzę Ci byś jeszcze znalazł to co ja zgubiłem w niedzielę: Obcinaczkę Rapali, Małe nożyczki Spro FS oraz klips Dragona Jak znajdę coś takiego dam znać Edytowane 20 Lutego 2019 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Piotrek - super gratulacje...Widzę że ręka już w pełni sprawna Bardzo delikatnie biorą?Marcin , najpierw to . Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Biorą pewnie bez podskubywania ,jak już zagryzie to prawie bez strat podczas holu . Trudniej je zlokalizować i skusić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Marcin , najpierw to . Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Biorą pewnie bez podskubywania ,jak już zagryzie to prawie bez strat podczas holu . Trudniej je zlokalizować i skusić .Dzięki Piotr za życzenia "Trudniej je zlokalizować i skusić" - tego się spodziewałem....ale strasznie mobilizujecie do wyjścia nad wodę tymi wpisami i zastanawiam się jak się uzbroić i na co nastawić Pozdrawiam,malcz Edytowane 20 Lutego 2019 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Syf płynie i to wcale go nie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahawk Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ta lokalizacja rzeczywiście jest wyzwaniem, byłem 2 ostatnie weekendy, w różnych miejscach na "no kill", ale bez efektów...Kładę to na karb tego, ze to moje początki ze spinningiem, ale się nie poddam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Dziś szybka godzinka na otwarcie sezonu i w drugim rzucie wpadł ładny garbusek +20cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi