koval75 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Kolega rafcik pewnie wspomina o odcinku od Zegrza do Aleksandrowa.A dlaczego tam nie ma wędkarzy to chyba wszyscy wiemy.Chyba, że są zawody jak ostatnio w poniedziałek. Nie było jak przejść prawą stroną kanałku. A po zawodach ptaki miały ucztę bo ryby zważone i wypuszczone pod okiem sędziego ale nie wszystkie mniejsze miały szanse przeżyć.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Drugi tegoroczny 40stak z kanału 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Mateusz wielkie gratulacje , to jest okoń [emoji123] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Mateusz wielkie gratulacje , to jest okoń [emoji123] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaDziękuję Jacku Na zdjęciu tego jakoś bardzo nie widać ale był wyjątkowo gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Gratulacje. Ładny, odpasiony Garbulo.Życzę kolejnych. Pzdr Mariano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Gratulacje. Ładny, odpasiony Garbulo.Życzę kolejnych. Pzdr MarianoDzięki Mariuszu Jeszcze trochę sezonu zostało więc po cichu liczę na jeszcze jednego Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Dziś był tzw dzień konia Po pierwszym większym okoniu myślałem że brania się skończą. Było wręcz przeciwnie. Pierwsza ryba 38cm potem dwa około 30staczki. Następny rzut 33cm i na sam koniec wisienka na torcie. Trzeci kanałowy 40stak w tym roku Wystarczyło tylko pięć rzutów do naładowania akumulatorów na dłuuuuuugi czas Potem udało się jeszcze dołowić kilka ryb w przedziale 20-25cm. Ten dzień zostanie na długo w mojej pamięci 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Jeśli to nie tajemnica, to napisz proszę jakiej wielkości przynęty używałeś. Edytowane 15 Listopada 2019 przez Ciastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 No to jutro smakosze okoniowej ikry ruszą na kanał. A tak po za tym to gratuluję. Piękne sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Jeśli to nie tajemnica, to napisz proszę jakiej wielkości przynęty używałeś.3.5cm-5cm No to jutro smakosze okoniowej ikry ruszą na kanał. A tak po za tym to gratuluję. Piękne sztuki.Smakosze okoniowej ikry są dzień w dzień Dobrze że te okonie pływają we właściwej strefie Dzięki Edytowane 15 Listopada 2019 przez NowyJa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Dziś był tzw dzień konia Po pierwszym większym okoniu myślałem że brania się skończą. Było wręcz przeciwnie. Pierwsza ryba 38cm potem dwa około 30staczki. Następny rzut 33cm i na sam koniec wisienka na torcie. Trzeci kanałowy 40stak w tym roku Wystarczyło tylko pięć rzutów do naładowania akumulatorów na dłuuuuuugi czas Potem udało się jeszcze dołowić kilka ryb w przedziale 20-25cm. Ten dzień zostanie na długo w mojej pamięci 20191115_095556-2592x3456.jpg 20191115_092641-2592x3456.jpgTak trzymaj [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 3.5cm-5cm Smakosze okoniowej ikry są dzień w dzień Dobrze że te okonie pływają we właściwej strefie Dzięki Tak , a świstak dalej siedzi i zawija ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Dziś był tzw dzień konia Po pierwszym większym okoniu myślałem że brania się skończą. Było wręcz przeciwnie. Pierwsza ryba 38cm potem dwa około 30staczki. Następny rzut 33cm i na sam koniec wisienka na torcie. Trzeci kanałowy 40stak w tym roku Wystarczyło tylko pięć rzutów do naładowania akumulatorów na dłuuuuuugi czas Potem udało się jeszcze dołowić kilka ryb w przedziale 20-25cm. Ten dzień zostanie na długo w mojej pamięci Widzę i cieszy mnie to że Nowy Mateusz łowi ryby nie gorzej , a raczej nawet lepiej od nie nowego Mateusza. Gratuluję. Często słyszę od kolegów wędkarzy "Nie lubię łowić na kanale" , "Kanał mnie wkurza" i.t.p.To właśnie takie "dni konia" powodują , że się lubi i chce. Ja wczoraj łowiłem popołudniu. Okonie były , ale wielkością nie powalały . Za to pierwszy raz w życiu połowiłem w listopadzie wzdręgi , chyba faktycznie klimat się zmienia . Wyjechało 9 szt . Edytowane 16 Listopada 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Widzę i cieszy mnie to że Nowy Mateusz łowi ryby nie gorzej , a raczej nawet lepiej od nie nowego Mateusza. Gratuluję. Często słyszę od kolegów wędkarzy "Nie lubię łowić na kanale" , "Kanał mnie wkurza" i.t.p.To właśnie takie "dni konia" powodują , że się lubi i chce. Ja wczoraj łowiłem popołudniu. Okonie były , ale wielkością nie powalały . Za to pierwszy raz w życiu połowiłem w listopadzie wzdręgi , chyba faktycznie klimat się zmienia . Wyjechało 9 szt .Dzięki Piotrku Co do tych wzdręg. Widać że jest ich naprawdę wyjątkowo dużo w tym roku. Momentami jestem zdziwiony ich ilością Widziałem Ciebie wczoraj na parkingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Pięknie. Gratuluje Okoni. Dobrze,że trafiły na Ciebie, to mają szansę jeszcze płetewkami pomachac i może podrosną. Trzymam kciuki i kibicuje. Pozdrawiam Mariusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallydylu Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Pięknie Panowie połapaliście Ja niestety słabutko. Ps. To siatka ? Czemu ? Pierwszy raz widzę coś takiego na kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Było to już wałkowane kilka razy na Facebooku. Żadne siatki tylko wskaźnik dla pływających że jest tam bardzo płytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallydylu Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Było to już wałkowane kilka razy na Facebooku. Żadne siatki tylko wskaźnik dla pływających że jest tam bardzo płytko To raczej o czymś innym wałkowano. W tym miejscu jest min 3m i tyczki stoją jedna za drugą wzdłuż brzegu zaraz na przeciw wpływu "strumyka ". Ma się to nijak dla pływaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 To raczej o czymś innym wałkowano. W tym miejscu jest min 3m i tyczki stoją jedna za drugą wzdłuż brzegu zaraz na przeciw wpływu "strumyka ". Ma się to nijak dla pływaków. Stoją kawałek przed tym dołem żeby nikt nie zbliżał się do tej płycizny która jest bardzo blisko. Przy samym ujściu jest bardzo płytko. A czasami przepływają tamtędy statki wycieczkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Tam jest płycizna "do kolan".. Wystarczy przejść się na drugi brzeg i wykonać kilka rzutów.. Jednym słowem oznaczenie dla wodniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallydylu Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ok. Dzięki Panowie za wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertos12 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Witam wszystkich, naczytalem sie o kanale tyle, ze w koncu przyszla i na mnie pora, abym sprawdził, co i jak.Pytanie do Was stałych bywalców:czy na kanale znajdziemy- miętusy,- węgorze,- sumy,- karasie?? Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ostatnio ktoś podobno belonę trafił więc wszystko jest możliwe... Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Sumy i karasie jak najbardziej , w rozmiarach bardzo zadowalających. Pozostałych gatunków nie złowiłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertos12 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ostatnio ktoś podobno belonę trafił więc wszystko jest możliwe... Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka :-D. powaznie pytam. sprowadzilem sie nad kanal a to moje ulubione gatunki... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi