robertos12 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Sumy i karasie jak najbardziej , w rozmiarach bardzo zadowalających. Pozostałych gatunków nie złowiłem... w ktoryms z artykulow znalazlem informacje ze przy jakichs polowach wegorze sie trafialy... nie moge znalezc tego tekstu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Witam wszystkich, naczytalem sie o kanale tyle, ze w koncu przyszla i na mnie pora, abym sprawdził, co i jak.Pytanie do Was stałych bywalców:czy na kanale znajdziemy- miętusy,- węgorze,- sumy,- karasie?? Z góry wielkie dziękiWszystko jest oprócz pierwszej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertos12 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) Wszystko jest oprócz pierwszej pozycji zastanawiajace... skoro mietusy sa w wisle? :?a wegorze powaznie sie trafiaja? Edytowane 18 Listopada 2019 przez robertos12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 zastanawiajace... skoro mietusy sa w wisle? :?a wegorze powaznie sie trafiaja?Tak trafiają się. Sam byłem świadkiem zlowienia dosyć ładnej sztuki koło 80cm z tego co pamiętam w ciągu dnia w największy upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertos12 Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Tak trafiają się. Sam byłem świadkiem zlowienia dosyć ładnej sztuki koło 80cm z tego co pamiętam w ciągu dnia w największy upał :-) czy dno kanału jest jednorodne? tzn. wiem misa oczywiscie ale np. kanal na wysokosci ulicy krzyzowki jest znacznie szerszy niz dalej w strone nieporetu... Edytowane 19 Listopada 2019 przez robertos12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Nie. Kanał ma różne głębokości. Kawałki twardszego dna jak i muliste obszary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Podałby ktoś na priv jakieś dobre miejsce do zaparkowania przy odcinku "no kill". Im bliżej Warszawy tym lepiej. Chciałbym się wybrać pierwszy raz i nie chcę się "wpuścić w kanał". ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Mikołaj pod mostem w Aleksandrowie można zaparkować.to początek odcinka no kill. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Podałby ktoś na priv jakieś dobre miejsce do zaparkowania przy odcinku "no kill". Im bliżej Warszawy tym lepiej. Chciałbym się wybrać pierwszy raz i nie chcę się "wpuścić w kanał". ;-)Masz pinezkę na priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Dzięki Panowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 No i prawie na końcu No kill masz parking przy Straży Pożarnej w NIeporęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertos12 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) okej. Pierwszy wypad nad kanalek mam za soba. generalnie 3 godziny bez pukniecia i sladu jakichkolwiek ryb na wodzie. Jakby te 2 kilogramy bardzo dobrej sprawdzonej na jeziorach plociowej zanety razem z garscia bialych robakow wrzucono do studni. Efekt dokladnie bylby taki sam. Teraz 2 pytania - chodzi o odcinek kanalu na wysokosci ulicy kowalczyka - po drugiej stronie kanalu sa porty:- jakie jest uksztaltowanie dna kanału: zauwazylem obszary gdzie juz 2-3 metry od brzegu jest 2 metry glebokosci, a gdzie indzej jest daleko plytko- ktore obszary rokuja lepiej w kontekscie ploci?- ryb szukacie zwykle daleko czy blisko brzegu? Z gory dzieki za podpowiedzi Edytowane 23 Listopada 2019 przez robertos12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Obawiam się , że nie to forum. Płoci szukaj na całej długości kanału, raczej głębiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 okej. Pierwszy wypad nad kanalek mam za soba. generalnie 3 godziny bez pukniecia i sladu jakichkolwiek ryb na wodzie. Jakby te 2 kilogramy bardzo dobrej sprawdzonej na jeziorach plociowej zanety razem z garscia bialych robakow wrzucono do studni. Efekt dokladnie bylby taki sam. Teraz 2 pytania - chodzi o odcinek kanalu na wysokosci ulicy kowalczyka - po drugiej stronie kanalu sa porty:- jakie jest uksztaltowanie dna kanału: zauwazylem obszary gdzie juz 2-3 metry od brzegu jest 2 metry glebokosci, a gdzie indzej jest daleko plytko- ktore obszary rokuja lepiej w kontekscie ploci?- ryb szukacie zwykle daleko czy blisko brzegu? Z gory dzieki za podpowiedziSkocz na http://www.splawikigrunt.pl/Jesteśmy forum o drapieżnikach Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Ogólnie kolego forum drapieznikowe, ale mieszkam na Kowalczyka i ten odcinek kanału jest fajny na spacery oraz imprezy alkoholowe. Okolice tego cyplu od drugiej strony są ponoć rybne. Szukaj tam Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 A o tej porze roku słynna patelnia koło remizy trafiał się tam lin jak i karp nawet w grudniu oprucz płoci chyba że kolega ma parcie na mięso to wtedy miejsce nie dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertos12 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Ogólnie kolego forum drapieznikowe, ale mieszkam na Kowalczyka i ten odcinek kanału jest fajny na spacery oraz imprezy alkoholowe. Okolice tego cyplu od drugiej strony są ponoć rybne. Szukaj tam Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalkahmm to mnie zmartwiles podwojnie :-( serio az tak slabo w tych okolicach? Edytowane 23 Listopada 2019 przez robertos12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Generalnie po drugiej stronie często organizowane są zawody , różnej rangi więc ryby bardziej trzymają się miejsca gdzie spią towar. Wiaduktem od ulicy Białołeckiej na drugą stronę i masz dużo fajnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Skocz na http://www.splawikigrunt.pl/Jesteśmy forum o drapieżnikach Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Jak chcesz spokuj i ciszę, jedz jak restauracja,, Złoty Dworek,, wyjedziesz w uliczkę prawie pod kanał idź w prawo jak się lase zaczyna osłonki od wiatru mało miejscowek, ale zawsze jakieś brania są, jak spinning to za okoniem na różne sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Dzisiaj można było połowić ale łatwo nie było tylko jeden konkretny kolor działał. W sumie 4 oksy ponad 30 i 8 poniżej. Edytowane 30 Listopada 2019 przez AAS 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Wczoraj odwiedziłem odcinek no kill od mostu w Aleksandrowie i też coś udało się wydłubać. Krótki wypad, ale udany. Kolor i rodzaj gumy nie robił różnicy. Trzy okonie wyjęte, każdy na inną przynętę. Jedynym minusem i zarazem problemem był silny wiatr wiejący z prądem rzeki. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 29 cm ale naciągnął bym go do 30[emoji16] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Czy kojarzy ktos czy rok temu na parkingu za Strażą w Nieporecie byl zakaz wjazdu? Teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Czy kojarzy ktos czy rok temu na parkingu za Strażą w Nieporecie byl zakaz wjazdu? Teraz jestBył, nawet przyjeżdżała straż miejska w weekendy, ale zachowywała się bardzo miło, bo zamiast ładować mandaty to robiła obchód wzdłuż kanału i prosiła o przeparkowanie. Ogólnie przy małej presji nie ma problemu, przy tłumie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi