elmo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dzięki za info :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Byłem dziś na 2h porzucać za okoniem, udało się wydłubać dwa glutki i przyłów w postaci Sandaczyka ok. 35cm. Nad wodą wędkarz na wędkarzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Święta się zbliżają to i rybka potrzebna na patelnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Panowie za okoniem teraz chodzić bliżej portów żerańskich czy nieporętu? Bo coś namierzyć skubańców nie mogę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zastosuj starą sztukę indiańskich tropicieli czyli tam gdzie tłok tam i ryba, a może rybka być musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Przy takiej presji jaka jest na KŻ to ciężka sprawa, gdzie ryby się znajdują...Może odcinek NK obdarzy Cię kolego jakimś Okonkiem. Pzdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Przy takiej presji jaka jest na KŻ to ciężka sprawa, gdzie ryby się znajdują...Może odcinek NK obdarzy Cię kolego jakimś Okonkiem. Pzdr MariuszNo chyba tam ta rybka się chowa przed patelnianymi amatorami ????Pozdrawiam i dziękuje za wskazówkę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Nie wiem jak u was ale ostatnie 3 łikendy na nk były umnie marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 U mnie tak samo 4 wypady na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Słyszałem, że ostatnio na kanale tuż za odcinkiem NK, towarzystwo głodomorów(wzięło się na sposó i ostro nęci. W wyniku tych zbiegów sporo ryby wyemigrowało z bezpiecznej strefy i zapełnia siatki oraz lodówki okolicznych pasjonatów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Słyszałem, że ostatnio na kanale tuż za odcinkiem NK, towarzystwo głodomorów(wzięło się na sposó i ostro nęci. W wyniku tych zbiegów sporo ryby wyemigrowało z bezpiecznej strefy i zapełnia siatki oraz lodówki okolicznych pasjonatów.W tym kraju nic nie będzie.. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 W tym kraju nic nie będzie.. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Nie wiem, ale na kanałku akurat z okoniami nie miałem nigdy problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 A Ja miałem, problem z zaparkowaniem auta pod mostem w Aleksandrowie tylu było wędkarzy i to w tygodniu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Biała ryba weszła to co się dziwić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Nieciekawe ... fotki z portu ... Na samym kanale pod jednym z mostów jakaś tama balonowa, a powyżej tamy widać smugi ... Edytowane 22 Grudnia 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Nieciekawe ... fotki z portu ... Na samym kanale pod jednym z mostów jakaś tama balonowa, a powyżej tamy widać smugi ... kz1.jpg kz2.jpg kz3.jpgteż się wczoraj zastanawiałem co to za ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Stawiam na napęd panie. Komuś się ropy "deko" rozlało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Wpadłem wczoraj na chwilę... udało się złowić kilka ale niestety bez szału z rozmiarami. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez wojciech1919 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Ten plus trochę mniejszych z dziś. też zauważyliście może aktywność boleni bo ja byłem zdziwiony troszkę ale widok fajny plus do tego mewy korzystające z ich ataków???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Bolków i to ładnych kabanów jest dużo ale złowić je to graniczy z cudem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) To wiem ale o tej porze roku ataki przy powierzhni to mnie zdziwily a szczególnie już żaba w pt Edytowane 29 Grudnia 2019 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Pogodowe anomalie zaburzają normalny cykl w przyrodzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Bolki walą w sieki bzyki o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam, czy w tym roku nadal obowiązują przynęty spiningowe do 5cm? Nie mogę się jakoś doczytać albo mi coś umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Obowiązuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi