CZM Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Też jestem ciekaw, bo nie mogę znaleśćObowiązuje. Jakaś podstawa w przepisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Trzeba tylko przeczytać [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dzięki, w innym miejscu szukałem, jak w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Orientuje się ktoś czy kanał jest wolny od lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Wczoraj w okolicach giełdy samochodowej lodu nie było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dziś w wielu miejscach lód jutro będzie jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dziś w wielu miejscach lód jutro będzie jeszcze gorzej Obyś nie miał racji - jutro jak temperatura się podniesie zamierzam się wybrać nad kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 -3 w nocy , zamarznie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Był ktoś na kanale? Jaka sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Można łowić... ...podlodòwką???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Ta na pilawie można z pomostów na mormyszkę biorą ale i na kobiałce można na spina coś wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Nie tylko na Kobialce 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Nio Nieporęt też bez lodu w paru miejscach????oksik fajny byle do sob to już swobodnie da się poszwędać Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Lód w tym roku jakiś taki wstydliwy . Pojawia się po zmroku , z nastaniem dnia znika. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 W dzisiejszą zimową noc Warszawę nawiedziło 7-miu Celsjuszy , a nadchodzi jeszcze więcej . Na kanale bolki zaczęły powierzchniowo ścigają drobnicę . No cóż ............. ładną wiosnę mamy tej zimy . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochocim Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Panowie pytanie, a zarazem prosba.Wczoraj tj. W niedzielę prawdopodobnie zostawilem na Kobialce pudelko z przynętami.Czarne, pol przezroczyste. Na dole byl popper, reszta, gumy i obrotowki.Dla znalazcy nagroda, aczkowlwiek chyba juz nie ma sie co łudzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochocim Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Jednak cuda sie zdarzają????Znalezione 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonq Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam wszystkich. Jak sytuacja na kanale? Jest lód? Ktoś coś połapał ostatnio? W zezwoleniu jest wpisany zakaz połowu w porcie Żerań, gdzie dokładnie kończy się port? Czy w zatokach za auchanem można łowić czy dopiero od okolic Marywilskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam wszystkich. Jak sytuacja na kanale? Jest lód? Ktoś coś połapał ostatnio? W zezwoleniu jest wpisany zakaz połowu w porcie Żerań, gdzie dokładnie kończy się port? Czy w zatokach za auchanem można łowić czy dopiero od okolic Marywilskiej?Lodu brak, okonki coś tam skubią, port żerań wg moich informacji kończy się na moście tym nad kanałem (ul.Modlińska), a na tych zatokach za auchanem można łowić przynajmniej mając tam dwie kontrole nikt się nie czepiał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Znalazłem dzisiaj paczkę gumek WKKtoś z forumowiczów zgubił ?? Edytowane 26 Stycznia 2020 przez MarcinMal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Byłem dzisiaj i jestem w szoku. Stoję łowię , przychodzi gość staje 20 metrów ode mnie i coś tam łowi . Po kilku minutach podchodzi do mnie i mówi żebym się przesunął bo mu tam zimno[emoji50]. Oczywiście na delikatne sugestie żeby sobie poszedł nie zareagował . Musiałem go postawić do pionu w paru słowach choć był takim wrzodem że myślałem że skończy się na rękoczynach. Odechciało mi się łowić. Podobno to zaczyna być normą [emoji53] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Oj Jacku trzeba było go przytulić :wub: A tak na poważnie,to dziwne rzeczy dzieją się w tej stolicy....Mój kolega natknął się kiedyś nad Wisłą na gościa,który ciągle za nim łaził,więc nie zastanawiając się złapał jakiś konar i uprzedził,że jak się koleś zbliży zostanie nim obity! Gość odszedł na około 30-40m i zaczął walić....! Także trzeba uważać,aby z ryb nie wracać krokiem szpagatowym :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Oj Jacku trzeba było go przytulić :wub: A tak na poważnie,to dziwne rzeczy dzieją się w tej stolicy....Mój kolega natknął się kiedyś nad Wisłą na gościa,który ciągle za nim łaził,więc nie zastanawiając się złapał jakiś konar i uprzedził,że jak się koleś zbliży zostanie nim obity! Gość odszedł na około 30-40m i zaczął walić....! Także trzeba uważać,aby z ryb nie wracać krokiem szpagatowym :DMarcinie , staram się by być opanowanym ale ten dzisiejszy gość powiem że troszkę wyprowadził mnie z równowagi . Po prostu mnie wku...,. na maksa , no bezmyślne bydło.A o takich co piszesz tylko w ..,... nawet bym nie dyskutował Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Miałem tak samo, ale miesiarz poinformował mnie o tym, że będzie łowić na żywca nawet nie wychodząc z auta bo ciemno jeszcze było. Dopiero jak się widno zrobiło żywcówkę postawił. Najlepsze było to, że coś tam wydłubaliśmy, a on chyba na zero ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Orientuje się ktoś jaka jest sytuacja z lodem na kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi