koval75 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Lodu nie ma. PSR robi kontrole. Dziadki miały zawody. Aleksandrów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Kobiałka praktycznie od banana po horyzont lód w drugą stronę podobnie Aleksandrów też w lodzie wieści z teraz Edytowane 9 Lutego 2020 przez Karas06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 A ja piję kawę i miałem na Nieporęt lecieć Uuu.... Tam też może być twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Orientuje się ktoś jaka jest sytuacja z lodem na kanale?Kanał Żerański ma 17 km długości i cztery znaczące dopływy .Zależy gdzie ? A w tym roku , to jeszcze zależy o której godzinie ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 W Nieporęcie jeden brzeg wolny był od lodu do czasu jak PSR płynęło po lodzie i ten lód zepchnęło na ten wolny brzeg I po łowieniu !.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 W Aleksandrowie bez lodu w dół od ujścia rzeczki, powyżej pełna pokrywa lodowa. Z okoniem kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Okonie trzeba przyciągnąć na łowisko, najlepiej wrzucić do wody karoserię od Malucha 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) W Nieporęcie jeden brzeg wolny był od lodu do czasu jak PSR płynęło po lodzie i ten lód zepchnęło na ten wolny brzeg I po łowieniu !....https://www.facebook.com/100BISTYP/videos/469753057246197/UzpfSTEwMDAwMDA2MDY5MjQ2NjozNzExMjE4MTQ4ODkwMTcy/?eid=ARB0-mXeKRH3G_gfnah6HvKAl-l6D4RK0VOJMKUOcQvlLATHep-DVTDexskzU5mnBnTWmoKeG1nesRNhPS. Lepsze okulary potrzebne. Edytowane 10 Lutego 2020 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 A no SSR rzeczywiście moje niedopatrzenie ale było po zabawie.Ale było mineło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Czy w Aleksandrowie są dzisiaj znowu jakieś zawody grunciarzy ? Ktoś były już dzisiaj, widział ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 https://ompzw.pl/files/filesfile/1/file-5420.pdf tu jest rozpiska zawodów na Kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 https://ompzw.pl/files/filesfile/1/file-5420.pdf tu jest rozpiska zawodów na Kanale.Dzięki, wszystko jasne [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Czy ktoś był ostatnio na rybkach na kanale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Podbijam zapytanie kolegi..Może dziś ktoś się wybrał? Pogoda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Ja bylem wczoraj 5 godzin na Warszawskim odcinku. Kilka brań, kilka drobnych okoni bez wymiaru. Strasznie wiało :/ Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Za to z dwoma kontrolami SSR (razem z długością przynęty) i PSR Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Na kanale lepiej przepisów nie łamać, co byłem to kontrola, raz nawet dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Za to z dwoma kontrolami SSR (razem z długością przynęty) i PSR Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Zamiast czepiać się czy przynęta ma 5cm czy 5.2cm mogliby zacząć odwiedzać zimowiska na Wiśle Świat nie kończy się na kanale a ludzie zazwyczaj pilnują się nawzajem. Dziś miałem awanturę z ukraińcami, w biały dzień szarpali ryby na duże obrotówki Na szczęście z pomocą znajomych udało się ich przegonić bo telefon do PSR jak zwykle martwy przy próbach dodzwonienia się 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Pogoda dziś super ,jednak ani kontroli,ani okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Ja wczoraj na pusto (3 kontakty)...może to przez pogodę...machałem akurat w najwìększy deszcz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Ja wczoraj na pusto (3 kontakty)...może to przez pogodę...machałem akurat w najwìększy deszcz ????Ja wczoraj machałem 2h przed deszczem i nawet kontaktu nie miałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Dzisiaj same malutkie okonki .Czyżby zaczęły się amory ? A jeszcze niedawno takie piękne gryzły . Za to połowiłem biało-rybu . Na twisterka złowiłem leszcza , dwa krąpie , trzy płocie , wzdręgę i trzy klenie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 A tymczasem za Kobiałką w stronę Zegrza dalej jadą z koksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Wszystko zniszczą. Najlepiej wyciąć, wybetonowac po co komu drzewa i natura. Szkoda gadać ???? Edytowane 8 Marca 2020 przez Kamil_D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Przykry widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi