pisarz Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Wszystko zniszczą. Najlepiej wyciąć, wybetonowac po co komu drzewa i natura. Szkoda gadaćCel jest szczytny , a jak wiadomo cel uświęca środki. Wycinają piękne drzewa w obrębie miasta żeby wybudować ścieżkę rowerową . A jak już będzie wybudowana , to mieszkańcy tego miasta będą mogli swobodnie wyjechać za miasto i podziwiać tam piękne drzewa. Edytowane 8 Marca 2020 przez Pisarz.......ewski Piotr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Wtedy ogłoszą akcje zadzenia drzew, i biznes się kręci... komuś... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Wyjebać w pień setki zdrowych drzew żeby zrobić ścieżkę rowerową dla ekologicznych ludzi pragnących kontaktu z przyrodą i później dostać kasę od miasta żeby ogłosić akcję sadzenia drzew dla ochorny przyrody- mówta co chceta ale to jest już karykatura tych czasów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Pomysł dobry, jeśli chodzi o ścieżkę. Wykonanie beznadziejne. Nie trzeba było tego ścinać, tylko bliżej wody położyć i dostosować do otoczenia flory i fauny. Bez ingerencji Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Dzisiaj same malutkie okonki .Czyżby zaczęły się amory ? A jeszcze niedawno takie piękne gryzły . Tak, zaczęły się. Wczoraj zacząłem sezon, pierwszy w tym roku wypad z kolegą na wiślane starorzecza pod Warszawą. Ja na 0, kolega złowił jednego pasiastego jegomościa, który potraktował kumpla mleczem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jak dla mnie nie trzeba było nic kłaść, i tak tabuny rowerzystów tamtędy jeździło. A kto lubi jeździć po betonie niech kupuje szosówkę i zapitala po mieście. No ale, jak już wielu wspomniało wcześniej, pieniądz musi się zgadzać (swoją drogą, czy to nie znak w jakim patologicznym kraju żyjemy, że jesteśmy przyzwyczajeni przy każdej inwestycji doszukiwać się wałków???). A wracając do ryb to wpadłem na 1,5h wczoraj i złapałem dwa okonie - razem miałyby nawet wymiar 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Byłem wczoraj na odcinku "no kill" . Było dosłownie "no wszystko" . Nawet dotknięcia ale za to bolki harcują przemiło. Było na czym oko zawiesić Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Czy był ktoś ostatnio na kanale, jakieś rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Byłem ostatnio dwa razy...pierwszego dnia bez ryby , a drugiego dwa okonie około 23-24cm...kręciłem się w okolicach Marywilskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Byłem 4 maja. Trafiły się 3 okonki z czego największy 28 cm i niestety zdjąłem sandacza 42 cm. Obawiam się, że z gniazda bo siedział na wodzie metrowej. Bardzo agresywne branie na obrotówkę Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dziś jeden fajny okoń i mały boleń przy "szczupakowaniu". Dwa dni już próbuję chociaż pistoleta złapać ale jak na razie były okonie, sandacz i boleń. Dziś na szczęście chociaż wizualnie miałem przyjemność zobaczyć szczupaczka jak zaatakował przynętę pod nogami[emoji16] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 No niestety ze szczupakiem ciężko, ciekawe czy go nie ma czy nażarty drobnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dzięki za informację będę próbował w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Dziś rano 2 godziny w okolicach Marywilskiej praktycznie na zero Dwa skubniecia i jeden maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accbapa Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Byłem wczoraj na kanale, na swojej bankówce szczupaki były aktywne. Biły w małe wahadła i obrotówki. Na 4 brania tylko jedno zacięte stąd wniosek że jeszcze jakieś niemrawe są. Z okoniami brak kontaktu. Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) W niedzielę na kanale niedaleko ujścia Beniaminówki pływał sobie taki oto zdechlak. Tołpyga wg mnie powyżej 100cm. Edytowane 12 Maja 2020 przez bartekmaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accbapa Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Byłem dzisiaj na kanale. Na odcinku od mostu na Marywilskiej do kładki nawet dotknięcia. Załamka Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Jedź na Zegrze, ponoć sandacze biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Jedź na Zegrze, ponoć sandacze biorą. [emoji23] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 [emoji23] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Dano , :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Od początku pandemji byłem nad kanałem tyle razy że musiałem dodrukować sobie dodatkowy rejestr. Wyniki takie że wstyd o nich pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 A bolenie jakieś widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Teraz to niewiem bo nie byłem na Żerańskim ze 2 tygodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 A bolenie jakieś widać?Widać. Kolega zajeżdżał po pracy w okolice portu na Żeraniu i były. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Na przełomie marca i maja mam objechany cały kanał od Modlińskiej do Nieporętu. Kilka razy w tygodniu w różnych godzinach. Wyniki kiepskie. Jakieś krutkie okonki dosłownie okonki, klonki, kilka obcinek a tak wogóle to sama biżuteria. Szkoda czasu. Ale z nudów to dzisiaj na wieczorowego polecę pomachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi