MietekK Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Byłem wczoraj przetestować nowy zakup dosłownie godzinkę z małym haczykiem . Woda wysoka , nawet czysta , przy brzegu zdechłe ryby . Bolenie są bo widziałem jak ganiają za drobnicą której jest mnóstwo . Bez brania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ja bylem tez wczoraj na 40min potestowac nowosci, to tylko taki sandaczyk kolo 30cm wyjechal, ale nowosci przetestowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accbapa Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ja bylem tez wczoraj na 40min potestowac nowosci, to tylko taki sandaczyk kolo 30cm wyjechal, ale nowosci przetestowane A co za nowości testowałeś? Pytam z ciekawości Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Witam byłem w piątek od godziny 06.00 do 10.30 w Nieporęcie ,całkowity brak kontaktu z rybą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Wyskoczylem wczoraj na chwilę po robocie,w okolice chińskiego bazaru.Na wodzie coś delikatnie się działo. Pod "chińskim" brzegiem coś się tłukło. Poza tym zero kontaktu z czymkolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 https://ompzw.pl/galeria/klusownicy-na-kanale-zeranskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przyczajony_lowca Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 https://ompzw.pl/galeria/klusownicy-na-kanale-zeranskim to jest juz plaga , kormoranny zza wschodu -odstawic na granice i "dasfidania"- tak powinno byc ...na jeziorkach warszawskich tez grasuja ,a to siateczka ,a to skrzydlaczek .2 lata temu na Wilanowie jak zmrozilo to siedzialo z 30 na wiaderkach za okonkiem ..,jakby sobie zawody zrobili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Mam pytanko, czy ktos z Was koledzy i kolezanki chodzil na kanale z nastawieniem stricte na szczupaka ? z gumami 12-15cm ? Bo ja osobiscie cale zycie chodze na kanale za okoniami, pare tych szczupakow przy okoniowaniu sie zlapalo. Ale myslalem ostatnio zeby potestowac wieksze gumy na kanale, tylko czy to ma sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Masz rację. Latamy za okoniami a o szczupaku człowiek zapomina. Teraz faktycznie jest czas na większe przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accbapa Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 (edytowane) Mam pytanko, czy ktos z Was koledzy i kolezanki chodzil na kanale z nastawieniem stricte na szczupaka ? z gumami 12-15cm ? Bo ja osobiscie cale zycie chodze na kanale za okoniami, pare tych szczupakow przy okoniowaniu sie zlapalo. Ale myslalem ostatnio zeby potestowac wieksze gumy na kanale, tylko czy to ma sens ?Mi ostatnio sprawdzały się 11 cm gumy Berkley pulse Shad i wahadła gnom 2. Większe niekoniecznie. Ale szczupaków jak na lekarstwo... Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Czerwca 2020 przez accbapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 A bolki widać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Bolki widać non stop [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrmurzyn Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 A bolki widać? Widać szczególnie w portach. Pływają jak torpedy i na przynęty mają wywalony ogon. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Ja chodzę na kanale stricte za szczupakiem od 10 lat .Kanał jest moim łowiskiem od Maja do Września i zauważyłem że ze szczupakiem jest coraz gorzej . Ponieważ jest go mało a za to drobnicy jest mnóstwo . Dlatego jest go teraz coraz trudnej złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Widać szczególnie w portach. Pływają jak torpedy i na przynęty mają wywalony ogon. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaNie tylko w portach. Wszędzie. Dziś walną pod moimi nogami. Potem widzialem tylko grzbiety okrętów podwodnych magia.Okonie nie brały, jedno punkniecie w cykadke. Pod bananem zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 A ktoś latał po kanale za białorybem na spinning? Jak ostatnio próbowałem, to była ogólnie bryndza i nic nie gryzło (dwie ukleje raptem), a potem jakoś się nie złożyło tam jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Chyba @pisarz w tamtym roku pięknie łowił wzdręgi na kanale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Ciężarówka w Kanale Żerańskim. "Leży do góry kołami, doszło do wycieku paliwa"https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/stanislawow-pierwszy-w-powiecie-legionowskim-ciezarowka-wpadla-do-kanalu-zeranskiego-4628390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 I bez wywróconych ciężarówek nie jest dobrze ... Kto był ten wie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Jest bardzo źle bo od dawna nie ma nowych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Nie ma bo i ryb nie widać. Bylem kilka razy po godzinie ale bez wyników. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Niedziela 1 h łowia i taki oto łokaz.Nie jest źle, trzeba patrzeć w przyszłość z optymizmem[emoji848]. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Orientuje się ktoś czy okoń na kanale się już ruszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accbapa Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Byłem ostatnio na godzinkę sprawdzić nową wędkę ultralight to miałem dwa pojedyncze skubnięcia. Za to szczupak chodził jak wściekły... Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Byłem ostatnio na godzinkę sprawdzić nową wędkę ultralight to miałem dwa pojedyncze skubnięcia. Za to szczupak chodził jak wściekły... Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu TapatalkaRaczej Bolek[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi