Wudarek Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Shimano Aldebaran BFS XG +avail z varivasem i kijek od @Mekamil 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Dużo ludzi dzisiaj było nad kanałem. Z rozmów wynika, że wpadały pojedyncze sztuki. U mnie tylko dwa okonie 27 i 30 cm i...leszcz za kapotę 45 cm Na okoniówce chodził aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Ktoś ostatnio łowił na kanale.Tydzień temu na kobiałce trzy godziny bez kontaktu ,jedynie obicia o białoryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wypadałoby podbić wątek bo coś straaasznie zleciał W piątek na wspomnianej Kobiałce kilku spinningistów, ale w mojej ocenie białorybu nie było widać. Wynik 0. Zmiana miejsca na równie popularne zaowocowała okoniem i 2 sandaczami, z czego 1 ponad wymiar. Na okoniowym kiju zabawa bardzo przyjemna, ale też stresująca bo bez fluo/przyponu przeciął plecionkę 0,06 już w ręku. W sobotę rano brania bardzo delikatne, skubnięcia niestety nie dla moich umiejętności - w ogóle nie mogłem dobrze wciąć i ryby spadały :/ Z rozmów nad wodą wyniki były, ale znacznie wcześniej niż przyjechałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Teraz czisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Dziś dwie obcinki i przyłówWysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Byłem wczoraj może 1,5 h . Kilka brań trzy wyjęte maluchy i jeden taki powiedzmy okoń . Oczywiście wszystkie rybki wróciły do wody . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Wczoraj się trochę działo https://gazetapowiatowa.pl/wiadomosci/nieporet/nieporet-stanislawowie-pierwszym-pijany-wedkarz-wpadl-kanalu-zeranskiego-mezczyznie-ratunek-wyslano-legionowski-wopr-straz-pozarna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Wczoraj się trochę działo https://gazetapowiatowa.pl/wiadomosci/nieporet/nieporet-stanislawowie-pierwszym-pijany-wedkarz-wpadl-kanalu-zeranskiego-mezczyznie-ratunek-wyslano-legionowski-wopr-straz-pozarna/ Tak .Widziałem ich jak lecieli po kanale w ślizgu na bombach do tego zdarzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ach ta czarodziejka gorzałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Byłem wczoraj może 1,5h. Kilka brań trzy wyjęte maluchy i jeden taki powiedzmy okoń. Oczywiście wszystkie rybki wróciły do wody . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaMietek - ujście Czarnej to obecnie najbardziej magnetyczne miejsce w Warszawie . Spróbuj ... Edytowane 20 Grudnia 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Dzięki . Może przed Wigilią jeszcze na chwilkę wyskoczę ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 hej, cześć i czołem w 2021 Ktoś był w ostatnich dniach nad Żerańskim? Coś się dzieje? Ciągnie mnie strasznie i mimo niepogody chcę wyskoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Dobrze połowiłem w ostatnich dniach roku. Sporo ryb, ale szybko nudzi, no i te tłumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Dobrze połowiłem w ostatnich dniach roku. Sporo ryb, ale szybko nudzi, no i te tłumy. Dzięki - tylko dopytam: białoryb czy okoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Sandacze, także nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 hej, cześć i czołem w 2021 Ktoś był w ostatnich dniach nad Żerańskim? Coś się dzieje? Ciągnie mnie strasznie i mimo niepogody chcę wyskoczyć...Spakuj sobie pierzchnie i świder bo za tydzień będzie niezbędnie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Panowie, Kanał stoi lodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Jest niewielkie oczko przy Białołęckiej, na Kobiałce i w Aleksandrowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Panowie jak obecnie sytuacja na Żerańskim. Dużo lodu? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Dużo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Łowi ktoś na kanale. Da się bezpiecznie wejść na lód.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Z tego co słyszałem jest ok. 15 cm w porcie przy Marywilskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ok 15 cm byłem w czwartek chwilę przy marwilskiej na klatkach masz ponad 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 A rzadza grubo też ok 20 z + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi