Skocz do zawartości

Kanał Żerański

Patrinho

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny dzień ale tym razem z kleniami . 3 sztuki jeden po drugim i cisza .Fajne trzydziestki .

Zanim opublikujesz zdjęcia, zapoznaj się z zasadami: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

(pkt. 6: kleń od 40cm)

Edytowane przez mario
  • Like 1

Kolejny dzień ale tym razem z kleniami . 3 sztuki jeden po drugim i cisza .Fajne trzydziestki .

Zanim opublikujesz zdjęcia, zapoznaj się z zasadami: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

(pkt. 6: kleń od 40cm)

[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106].Ok.Pozdrawiam. Wesołych Świąt .

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Sobota edukacyjnie, z synami na spina - 1 okoń 24cm, 2 maluchy "spięte".

Niedziela krótko, multum ludzi i tylko 2 okonie odprowadzające przynętę (maluchy).

Przyznam się do lekkiego "kaca moralnego", ten jedyny okoń na brzegu stracił sporo ikry i zastanawiam się, czy w takim okresie to sensowne je niepokoić....

• Like 1

Także dać spokój rybom niech się wytrą. Polerować przynęty, uzupełniać zapasy, kompletowa zestawy. 1 maj tuż tuż...... jest co robić.

Taki mam plan - wyczuć, że skończyły i się udać. Nie poradzę tylko, że odczuwam syndrom odstawienia niczym alkoholik bez gorzały  :rolleyes:

• Like 1

Tamten rok całkowicie odpuszczony, w tym roku opłacona karta i dziś wyskoczyłem na chwilkę z jakieś może 3 godzinki byłem wynik 5 okonków w tym jeden 20cm hmm jestem zadowolony jak nie trzymania wędki przez rok czasu i jak to się mówi ręka rybą zaśmierdziała :D czekamy na lepszą pogodę.

• Like 3