MarcinMal Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 To spoko ja w niedzielę byłem i nawet kontaktu, więc coś może ruszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 A gdzie mówiliście Nieporęt , Aleksandrów czy tu gdzieś bliżej miasta ? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 A gdzie mówiliście Nieporęt , Aleksandrów czy tu gdzieś bliżej miasta ? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaGdzie łowiliście ? a nie mówiliście . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Gdzie łowiliście ? a nie mówiliście . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalkaja bliżej miasta kajakarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Dziękuję. Byłem dzisiaj z 1 h w Kobiałce ale na pusto . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Wczoraj w Kobiałce trzy krótkie okonki. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Wczoraj w Kobiałce trzy krótkie okonki. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Mietek, ogólnie woda żyje, inni też połowili etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Woda żyje .Na odcinku kobiałka most do banana grasuje boleń lub kilka ale z braniami nie jest za bogato Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Na kanale też zmiany:https://ompzw.pl/files/filesfile/1/file-5884.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 No to teraz wszystko do worka .[emoji3525][emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Dzisiaj na 0 żadnej wyjętej sztuki od godziny 7 do 13.20 chodziłem za szczupakiem i tylko jedno wyjście zauważyłem że miałem bo stałem na dość wysokim betonie, podejrzewam że to szczupak był ale nw czy zamkniętym pyskiem uderzył czy delikatnie złapał i chciał poprawić i nic rzucałem potem jeszcze w to miejsce innymi przynaetami ale cisza. Więc jak narazie sezon szczupakowy słabo zaczęty. Na wodzie też cisza myślę że szczupak na kanale jeszcze śpi albo nie jest wytarty czeka na cieplejsze dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 W sobote ze 2 godziny chodzenia w okolicach Marywilskiej na 0 z jednym mizernym braniem. Dzisiaj 3h w Nieporęcie, multum miejsc i przynęt dało jednego okonia około 25cm. Przyjemna poranna pogoda niestety później zmieniła się w urywający głowę wiatr i kolejna 1h w Kobiałce przyniosła jedynie 2 kolejne, wydłubane palczaki. Na plus mała liczba osób, cisza i spokój. Ci których widziałem/spotkałem też zdaje się bez sukcesów. Dobrze, że chociaż ta jedna, honorowa rybka się trafiła, a pozatym przyjemne dla oka co jakiś czas ataki boleni na środku nurtu lub widoczne przepłynięcia tuż pod powoerzchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Dzisiaj króciutko 1.5 h 1 okonek i drugi powiedzmy okoń 23 cm . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Wczoraj melduję się na kanale zerańskim w okolicach godziny 19 kilkanaście rzutów w jednym miejscu i zmiana gumy na inny kolor przeszedłem 2 miejsca dalej rzucam i cisza aż nagle można powiedzieć że z pod nóg zauważyłem tylko cielsko jak wystartowało do mojej gumy pierwsza myśl szczupak będzie, ucieszony bo jeszcze dużego szczupaka nie złowiłem,kilka sekund walki i zauważyłem że to boleń troszkę uśmiech znikł, na dosłownie kilka sekund jak go nie wyjąłem z wody i zobaczyłem że kawał rybska po zmierzeniu wyszło 66cm I jest to 1 boleń w tym sezonie ???????? A i jeszcze wczoraj czekałem na straż pożarną bo na wodzie unosiła się jakby plama oleju, panowie stwierdzili że nie jest to aż tak wielkie i gęsta plama i nie zagraża raczej przyrodzie po krótkiej rozmowie ja poszedłem do samochodu oni też wsiedli i pojechali. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 hej, na Żerańskim z Oksami coś się ruszyło? Dzięki za informację, planuję z rana ruszyć. Obserwacjami tradycyjnie się podzielę. Dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Ostatnio było słabo . Też jestem ciekaw czy coś się dzieje . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jeden okoń 25 cm i jeden sandaczyk ok 40. Poza tym leszcz się trze, że aż miło patrzeć! Warto było wstać o 4 Boleń trochę aktywny i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Dziś wpadłem na kanałek na jakąś godzine 1 wzdręga I przepiękne widoki tarła leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Dziś wpadłem na kanałek na jakąś godzine 1 wzdręga I przepiękne widoki tarła leszcza To prawda, widok niesamowity. Byłem w okolicach Nieporętu. Z kładki spojrzałem w lewo, prawo. Jak okiem sięgnąć tarło. Z samego rana, o wschodzie, z leciutką mgiełką, absolutnie nikogo nad Kanałem - magicznie Ty gdzie byłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 To prawda, widok niesamowity. Byłem w okolicach Nieporętu. Z kładki spojrzałem w lewo, prawo. Jak okiem sięgnąć tarło. Z samego rana, o wschodzie, z leciutką mgiełką, absolutnie nikogo nad Kanałem - magicznie Ty gdzie byłeś?JA byłem w okolicach płochocińska a ulica płytowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Dzisiaj od 14 do 18 z przerwami - na zero. Nawet skubnięcia. Inni też bez nawet okonia. Podobno rano coś tam brało, ktoś nawet szczupaka wyjął. Nie zmiania to faktu, że od kwietnia do dzisiaj byłem z 10 razy, a efekty fatalne (2 okonie, jeden okonek, jeden sandaczyk). Zeszły rok bardzi fajny, ten zaczął się beznadziejnie. Mam nadzieję, że mi cierpliwości starczy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 hej, był ktoś w ostatnich dniach? Dalej padaka, czy okoń ożył choć trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Byłem wczoraj 1 h przy klubie wioślarskim niestety na pusto . Ale za to rapa szaleje . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiser Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Byłem wczoraj 1 h przy klubie wioślarskim niestety na pusto . Ale za to rapa szaleje . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Rapa, nieuchwytna rapa...Coś jest dziwnego - bolki szaleją tzn. że "jest co jeść" - (drobnica)Skoro jest drobnica, to okonie też mają środowisko pełne żarcia.Tylko czemu ich nie ma? Nie jestem ichtiologiem, ale coś dziwnego jest w tym, że od miesiąca nikt nie łowi oksów poza pojedynczymi przypadkami potwierdzającymi regułę. PS. Tia, skillowanie odcinka "no kill" faktycznie ma sens :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Czy ten boczny port przy samych halach targowych na marywilskiej jest udostępniony do wędkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi