Ryboman Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Był ktoś na Marywilskiej? Jak sytuacja lodowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 z kuta czyli jaka ? żółta bo z kuta.a ????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Byłem wczoraj w okolicach portów. Bliżej Płochocińskiej już łapała popkrywa lodowa po całej szerokości. Przejrzystość wody z kuta. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Byłem wczoraj nad jednym z dopływów kanału,no niestety nie miałem że sobá tyle szlugów żeby czekać pół godziny nim to ruszy.nawet wędki nie rozłożyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Krzysiu nie mogłeś polać spirytusem? Zdrowych i wesołych.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Pewnie i spirytusu nie było już na te pół godziny czekania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Hej, Dzieje się coś ciekawego na kanale? Kusi mnie w sobotę wyskoczyć za okoniem trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Hej, Dzieje się coś ciekawego na kanale? Kusi mnie w sobotę wyskoczyć za okoniem trochę Wczoraj na portach przy Żeraniu ale zero kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Hej, Dzieje się coś ciekawego na kanale? Kusi mnie w sobotę wyskoczyć za okoniem trochę Szału ni ma , ale coś tam się dzieje A biorąc pod uwagę jaki miesiąc mamy , to 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Wczoraj przez godzinkę przed zmrokiem udało się wydłubać kila sztuk , ale albo małe albo średniaki Nie ma co narzekać , ważne że cały czas biorą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 na co biorą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 na co biorą ? :D Dobre! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 :D Dobre!Przecież widać, że biorą na spinning [emoji23][emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Ja pierdziele. ????????Jeszcze niech kolega pinezkę wyśle z na miarami miejscówki. ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Okonki dziś słabiutko gryzły , ale za to taki klusek się uwiesił. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Dzisiaj 1h przed zachodem słońca i jeden pasiaty się uwiesił. Już nawet taki forumowy. Edytowane 31 Marca 2023 przez MietekK 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Kamyczki , patyczki i krzaczki . Aż dziwne że Ci się tam nie wytarł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Wrócił do wody więc będzie miał szansę się wytrzeć. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Koledzy na kanale da się łowić czy zamarznięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Koledzy na kanale da się łowić czy zamarznięty?Da się , ale odcinkami . A przynajmniej tak było przedwczoraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Dzisiaj kanał mnie zaskoczył.Zajrzałem pierwszy raz w tym roku.W pierwszym żucie strzał i przez 3-4 sekundy dobra ryba na kiju(raczej nie szczupaka bo brak jakichkolwiek zębów na nowej gumie).Po 2 godzinach drugie branie i wymiarowy szczupak. Wysłane z mojego V2041 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Urodziłem się w Warszawie, wędkuję w Kanale Żerańskim i Wiśle od ponad czterdziestu lat.Dzisiaj dowiedziałem się, że Kanał Żerański nie uchodzi do Wisły (cytując Heshera „Jakby co”). No cóż, człowiek uczy się całe życie … Warto czytać jerkbait: https://jerkbait.pl/topic/70865-okr%C4%99g-mazowiecki-mity-a-rzeczywisto%C5%9B%C4%87/page-104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Nie bierz mojego wpisu do siebie. Jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Witam Koledzy.Czy kanał jest już wolny od lodu?S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 W Rembelszczyznie przejeżdżając przez most lodu nie widać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi