Qcyk Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) A jak reszta kanału? Myślę, że do czwartku / piątku powinno być ok co? Muszę zaplanować dzień urlopu na reset nad wodą Edytowane 3 Grudnia 2018 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilqu_86 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Hejka, jak wygląda woda na wierzbicy i ujściu Buga ?? Ktoś coś widział słyszał ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Hejka, jak wygląda woda na wierzbicy i ujściu Buga ?? Ktoś coś widział słyszał ?? pozdrawiam Nie widziałem tam kanału... ale pewnie słabo szukałem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochocim Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Jak z lodem obecnie Panowie? Nieporet ktoś coś wie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 W Nieporecie zamarzniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochocim Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Buu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 A dziś w Nieporęcie pod mostem drogowym płynie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ktoś ma więcej info, plynie cały czy wybrane miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Podpinam się pod pytanie kolegi w kontekście jutrzejszego wyjścia za pasiakiem i dzięki za jakiekolwiek info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Przyłączam się do prośby kolegów o informacje gdzie kanał jest wolny od lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Chyba nikt tu nie zagląda więc trzeba pojechać na przypał jak będzie lód to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jak taka cisza to pewnie nie tylko brak lodu,ale i brania są 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Nie wiem jak dalej ale przy Marywilskiej jak wracałem z fabryki około 17 miejscami było trochę wolnej od lodu wody może przez noc jeszcze bardziej puści [emoji6][emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Przy Marywilskiej punktowo można łowić. Przy kładce w Nieporęcie 100m wody reszta lód. Reszta z tego co widziałem zamarznięta Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Kanał stoi . Da się połowić standardowo : Kobiałka do mostu , Stanisławów trochę przy rzeczce i pod kolejowym w Nieporęcie sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Przy modlińskiej ani śladu po lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zapewne po rybach tak samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,wycieli-piec-tysiecy-drzew-pod-budowe-gazociagu-nie-musza-sadzic-nowych,281051.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,wycieli-piec-tysiecy-drzew-pod-budowe-gazociagu-nie-musza-sadzic-nowych,281051.htmlJak widać jedna "spec ustawa" i ..... Co wolno wojewodzie..... Wiadomo ,coś w tym miejscu kiedyś wyrośnie ,ścieżka zostanie ,emocje opadną . Osobiście jest mi żal , Mam sentyment do tych konkretnych miejsc - aktualnie prac budowlanych.Widać tak musiało być . Ktoś już kiedyś napisał jakie były pomysły na zagospodarowanie miejsca po wyciętych drzewach , o ile dobrze pamiętam jednym z nich były automaty z prezerwatywami.Powstał by wtedy, taki swego rodzaju - street fishing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Witam jak na kanale wszędzie wolne od lodu?? Edytowane 14 Grudnia 2018 przez MarcinMal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Witam jak na kanale wszędzie wolne od lodu??Ha...ha ... Jutro i w niedzielę są zawody PANCZENISTÓW na kanale! ;) Siedź w domu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Uczył Marcin Marcina o panczenistach.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Nie usiedzę!!!! za długo już ta pauza trwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 W srode większość kanału była wolna od lodu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 W srode większość kanału była wolna od lodu.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi