gutekjelonki Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Jak tam sytacja z lodem ma kanałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss87 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Jak tam sytacja z lodem ma kanałku?Jutro może coś więcej będę wiedział. Brat ma się wybrać na rekonesans, chyba, że ktoś z kolegów podpowie jak wyglądało to dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawa Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Przy samej Modlińskiej lód puścił ale tylko pod mostem reszta w lodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiślak Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Cześć, nikt nie łowi na kanałku? wątek zamarł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Ja łowię na spławik, białoryb się już ruszył. Fajnie biorą Leszczyki i płocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Cześć, nikt nie łowi na kanałku? wątek zamarł..Kanał jak co roku na wiosnę , to dla mnie wzdręga , krasnopióra i jeszcze raz wzdręga . W tym roku brały bardzo chimerycznie , ale myślę że z setkę złowiłem. Edytowane 26 Kwietnia przez Pisarz.......ewski Piotr 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Piter za pasiakami też chodziłeś, czy tylko wzdręgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Piter za pasiakami też chodziłeś, czy tylko wzdręgi?Piotrek Z okoniem na kanale z roku na rok coraz gorzej , szczególnie tym słusznych rozmiarów . Trochę za nim chodziłem i o ile o kiju nigdy nie zszedłem , to szału nie było. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Kurde to smutne że nawet z okoniem jest kiepsko... Nie wspomnę że jak taki wędkarz jak Pisarz narzeka to zwykły śmiertelnik co ma zrobić Edytowane 30 Kwietnia przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja (edytowane) Kurde to smutne że nawet z okoniem jest kiepsko... Nie wspomnę że jak taki wędkarz jak Pisarz narzeka to zwykły śmiertelnik co ma zrobićDaniel Chyba Cię co nieco poniosło , ja też jestem zwykłym śmiertelnikiem. A że stary już jestem , to i narzekam.Ilość okonia na KŻ jest odwrotnie proporcjonalna do mody na łowienie ultralight i presji wędkarskiej . Był czas kiedy łowienie na spinning było mało popularne (większość wolała żywca) , a jeśli już to musiało być ciężko i grubo , wtedy na mój widok czyli łowiącego wykałaczką , wędkarze pukali się w czoło. Dzisiejsze realia nad KŻ , to wędkarz obok wędkarza i ultralight rządzi. Tylko wtedy bywały dni że dziennie łowiłeś trzydzieści okoni słusznych rozmiarów , a dziś tyle samo tylko że przez cały sezon. Edytowane 3 Maja przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Wg mnie jest jeszcze jedna, istotna kwestia, nie ma okonia w Z. Zegrzyńskim, nie ma też na Kan. Żerańskim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Wg mnie jest jeszcze jedna, istotna kwestia, nie ma okonia w Z. Zegrzyńskim, nie ma też na Kan. Żerańskim...To prawda .Kanał Żerański i Zalew Zegrzyński to były zawsze naczynia połączone .Dziś dotyczy to okonia , a dawno temu identycznie było z sumem , a później z sandaczem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja A dlaczego niema okonia w Zegrzu? Ludzie smażą i zjadają z nicieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja W ZZ okonia nie ma już z 7 lat. To nie jest świeża sprawa. Zeżerli zanim pojawiły się informacje o nicieniu pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja (edytowane) A dlaczego niema okonia w Zegrzu? Ludzie smażą i zjadają z nicieniem?Cóż chyba największą zmorą okoni były zawody wędkarskie. Prawie co tydzień były zawody. Każdy chciał zapunktować okoniem i łowiono po 100 ryb w trakcie zawodów. Wożone w siatkach kilka godzin do wyników... połowa nie dożywała. Edytowane 6 Maja przez DP Fishing 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja To jest wszystko dowód na sprawczość i sukces polityki prowadzonej przez Okręg Mazowsze PZW ! Polityki zwalczenia problemu nicieni wśród okoni poprzez eliminacje okoni. Brak wymiaru ochronnego dla okonia zrobił swoje. Nie będzie ryb to nie będzie problemu, logiczne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Dlatego trzeba łowić wzdręgi . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca (edytowane) Część Niedźwiedzie. Porzućcie proszę jakiś namiar gdzie na KŻ, poza pomostami możnaby zrzucić kajak na wodę Wystarczy jakaś wydeptana miejscówka z łagodnym spadem. Edytowane 14 Lipca przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Kładka w Nieporęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca (edytowane) Wybraliśmy jednak pomosty w sąsiedztwie portów, ale w inne rejony też zajrzymy Dzięki. Kajak ma doczepiane stateczniki i musi mieć trochę wody pod kilem. Edytowane 16 Lipca przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Wybraliśmy jednak pomosty w sąsiedztwie portów, ale w inne rejony też zajrzymy Dzięki. Kajak ma na doczepiane stateczniki i musi mieć trochę wody pod kilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Wybraliśmy jednak pomosty w sąsiedztwie portów, ale w inne rejony też zajrzymy Dzięki. Kajak ma na doczepiane stateczniki i musi mieć trochę wody pod kilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi