dario69 Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Oczywiście 4-10lb jak na naklejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Czy w zależności od wyceny będzie zależało uzbrojenie i ekspolatacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Od wyceny będzie zależała tylko świadomość wymiernej wartości posiadanego przedmiotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 W jakiej cenie można teraz sprzedać przetwornik garmin gt-52 ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Phenix Karabela 943-2, 4-12 lb. Jestem posiadaczem takiego oto blanku. Świetny materiał na klenio-jaziówkę. Zamierzam go w końcu uzbroić, ale wcześniej chciałbym oszacowaćjego wartość.Miałem kiedyś wędkę zrobioną na 863-2 czyli różnica w długości spora ale moc podobna... Bajeczny uniwersał od pstrągów, okoni po szczupaki i sandacze. Jedna z niewielu wędek, które żałuję że sprzedałem ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dd300 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Cześć, Prośba o przybliżoną wycenę, wędka używana. Informacje wg załączonych zdjęć. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dd300 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Cześć, Prośba o przybliżoną wycenę, wędka używana. Informacje wg załączonych zdjęć. Dzięki za pomoc.Okazuje się że wędka jet nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Jak nie wiadomo co to za blank, ani w co uzbrojony to nie ma szans na wycenę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Cześć. Moje pytanie dotyczy wartości kijka seeker e glaas sp 704-2 213 cm do 21 gr osprzęt matagi przelotki Fuji tytan kijek w bdb stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) Osobiście poniżej 1kzł bym nie wystawiłIle miałeś ofert na priv? Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez Bartek_C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Żadnej. To kijek od Z Kawalca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Osobiście poniżej 1kzł bym nie wystawiłIle miałeś ofert na priv? Spoko wolna reka..pewnie odkupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Spoko wolna reka..pewnie odkupiszChciałeś złożyć ofertę za 500zł? Niestety muszę Cię rozczarować. Nie odkupię, seeker 12lb nie jest w kręgu moich zainteresowań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) Chciałeś złożyć ofertę za 500zł? Niestety muszę Cię rozczarować. Nie odkupię, seeker 12lb nie jest w kręgu moich zainteresowań Chcialem...ale pewnie mnie uprzediles..Ciesz sie zatem...zaszczedziles 500...gratki Masz koszyki do method feeder bo szukam na lato...takie kolo 20 gr..size L..ics... Daj znac Ps:gratuluje zakupu Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Cześć. Na 12 lb wyciągnąłem w zeszłym roku 2 sumy z brzegu 168 i 200cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Chcialem...ale pewnie mnie uprzediles..Ciesz sie zatem...zaszczedziles 500...gratki Masz koszyki do method feeder bo szukam na lato...takie kolo 20 gr..size L..ics... Daj znac Ps:gratuluje zakupuCzego nie zrozumiałeś w moim poście? Chcesz, to dogaduj się z kolegą esox81. Nie złożyłem i nie złoże żadnej oferty zakupu seekera. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Żadnej. To kijek od Z Kawalca .I po rękojeści można chyba poznać dla kogo robił ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Wiem dla kogo i od kogo go mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Dlaczego po rękojeści widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Mi ta rękojeść przypomina detale w ryobi Arctice Zresztą bardzo ładna Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Dlaczego po rękojeści widać?Rękojeść jest bardzo charakterystyczna. I kiedyś było trochę o niej na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 To fakt . Wędka jest wzorowo odrobiona. Wyciągnąłem na nią mnóstwo sandaczy I 2 duże sumy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Czesc Czy ma ktorys z kolegow wiedze na temat wedki ze zdjeć i ile moze ona byc warta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Ruskie dziadostwo z przełomu lat 80/90 , dla mnie nic nie warte. Wrzuć do zmieszanych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Gdyby to "ruskie dziadostwo" (?), którym kiedyś posługiwał się z powodzeniem zapewne nie jeden polski wędkarz miało pazur, to z pewnością kupił bym do "mojej szafy". Myślę, że amator sprzętu vintage zapłaci 50-80 zeta. Piękny stan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi